Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Small Places Tour

27 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszú csend előzte meg ezt a bejegyzésemet, de csak itt a blogon. Szerencsére volt esemény, amelyről most beszámolhatok. Mint már korábban említettem, Dabason november 14-én hatalmas rock buli volt, ITTVALAMINEMOKÉ címmel. Ennek a bulinak a képeit a…..
Múlt héten két szuper koncert is volt a szegedi JATE Klubban. Hétfőn Supernem, szerdán pedig Ladánybene! Koncertfotókat a www.jateklub.hu oldalon találtok!!!! Legközelebb november 6-án lesz Szegeden SPT koncert, amikor szintén a JATE Klubban lesz a buli és a Heaven Street Seven fog…..
AI Small Places Tour SZEGED 2008.10.20 15:16:38
Ezen a héten két koncertünk is lesz a szegedi JATE Klubban. Ma este (hétfőn) Supernem lesz, a Ladánybene 27 pedig szerdán fog koncertezni a Klubban. A szegedi AI csoport tagjai, mind a két koncerten ott lesznek és a szeptemberi Kaukazus koncert tapasztalatai szerint hihetetlenül jó lesz a…..
AI Small Places Tour Susana Baca!!! 2008.10.20 14:56:00
Ma este Susana Baca koncert a MüPa-ban. Mivel már minden jegy elkelt a koncertre, nem tudom azt mondani, hogy mindenki jöjjön el a koncertre, hiszen a bejutással lennének gondok, de aki már korábban bebiztosította helyét biztosan egy fergeteges koncertben lesz része!!!Jó szórakozást…..
     Péntek este két SPT koncertünk is lesz Budapesten! A Kaukazus koncertjét a Dürer-Kertben élvezhetitek, míg a Heven Street Seven fogja szórakoztatni a Corvintető közönségét! Az Amnesty mind a két helyszínen ottlesz, és nagyon várunk mindenkit, akienk…..
Egy kis információ halmazt szeretnék eljuttatni hozzátok. Az október 11-i globális Small Places Tour állapotról néhány szó!Jelenleg 54 Íország vesz részt a turnéban: Afganisztán, Argentína, Ausztrália, Bermuda, Bolívia, Brazília, Kanada, Chile, Csehország, Dánia, Ecuador,…..
Október 17-én két SPT koncert is lesz Budapesten. A Heven Street Seven fog játszani a Corvintetőn, míg a Dürer-kertben a Kaukazus zenél. Mind a két helyen garantált a jó hangulat, és mi is ott leszünk, szóval akit időközben elkezdett érdekelni az Amnesty munkája, de eddig még nem…..
Sajnos a mai napon nem tudunk megjelenni a Morrison's 2-ben Supernem koncerten.Ettől függetlenül HOLNAP lesz Supernem Egerben az EKF Gólyahét keretein belül! Mindenkit szeretettel várunk a Hallgatói Klubban! ..
    Szerdán kora este (17.30-kor) a Szimpla Kertben (VII. ker Kazinczy u. 14) Amnesty aktivista találkozót tartunk. Teljesen kötetlen beszélgetős este lesz, ahol együtt tudunk ötletelni a jövőről.Ez egy szuper alkalom arra, hogy kicsit megismerkedjünk egymással.…..
A mai napra tervezett Kaukazus koncert elmarad, de holnap Keszthelyen nagy buli lesz!Így azok, akik ma akarták meghallgatni a zenekart, jöjjenek holnap Keszthelyre! Mi ott leszünk!!!..
Kedves Olvasók!!!Nagyban megkönnyítené a munkánkat, ha tudjuk, hogy mi is a véleményetek a blogról. Milyen infromációkról olvasnátok szívesen? Kielégítőnek tartjátok-e a blogon közölt információkat? Tetszik / Nem tetszik a blog külseje?Ilyen és ehhez hasonló kommenteket…..
4 újabb zenekar csatlakozott az SPT támogatói közé: Lazulalánc, Syntax Error, Fade Away és a Keep off the Grass!!!Mond a 4 zenekar közösen fog fellépni Dabason, november 14-én az "ITTVALAMINEMOKÉ" névre keresztelt koncerten, amelyiken a szervezők szeretnék felhívni a…..
Pénteken a dorogi +21-ben fog játszani a Kaukazus zenekar! Másnap, azaz szombaton a keszthelyi rajongók hallgathatják meg élőben a zenekart az 512 klubban. Mi ha minden igaz akkor mind a két helyen meg fogunk jelenni info pulttal!A szegedi JATE bulihoz hasonló hangulatra lehet számítani,…..
Október 20-án Susana Baca koncert lesz Budapesten! A művésznő ragaszkodik hozzá, hogy a budapesti fellépése is része legyen a Small Places Tour-nak!Hihetetlen élmény volt szembesülni azzal a hírrel, hogy Susana Baca ilyen határozottan kiáll az emberi jogok mellé! Ezúton is…..
AI Small Places Tour Irie Maffia!!! 2008.10.06 21:42:00
Kedves Érdeklődők!Az Irie Maffia is belépett a Small Places Tour névre keresztelt zenei kampányunkba. Ezáltal szeretnék segíteni az Amnesty International munkáját és céljait! Megkértek minket, hogy mi is támogassuk az ő munkájukat.A zenekar kérésére olvassátok el ezt a rövid…..
Örömmel értesítek mindenkit, hogy a mai nappal a Ladánybene 27 is csatlakozott a Small Places Tour-hoz! A koncertek dátumait még egyeztetjük, de amint fix információnk van, azonnal publikáljuk!!!A lényeg, hogy egy újabb magyar zenekar döntött úgy, hogy fontos kiállni az emberi jogok…..
Kedves Aktivisták és Érdeklődők!Kérünk Titeket, hogyha időtök engedi és van kedvetek, gyertek infopultozni a vidéki és budapesti koncertjeinkra. Az eddigi tapasztalataink alapján nagyon jó a hangulat az Amnesty háza táján, szóval megéri csatlakozni a kis csapatunkhoz.Minden…..
Sajnos rajtunk kívülálló okokból kifolyólag nem megyünk az ELTE Egyetemi Napokra infopulttal. Ettől még a Small Places Tour-on résztvevő zenészek természetesen játszani fognak a rendezvényen! Jó szórakozást a koncertekhez!..
AI Small Places Tour koncertlista 2008.09.29 13:05:00
A koncertek listáját megtaláljátok az Amnesty wiki oldalán a következő linken:http://wiki.amnesty.hu/index.php/KONCERTEK_LIST%C3%81JAAmint vannak újabb koncertek, ezt a listát is módosítjuk!..
A Supernem játszik kedden 20.00-kor a Tüske Csarnokban. Az Amnesty infopultját a bejárat közelében keressétek. Mi biztosa ottleszünk, gyertek ti is!!!..
Eddig 9 zenekar jelezte vissza számunkra, hogy támogatják a munkánkat és szeretnének részt venni a Small Places Tourban.Ők a Kispál és a borz, a Kaukázus, a HS7, a Supernem, a PASO, Harcsa Veronika, a Hot Jazz Band, a No thanx és a Balkan Fanatik.Még mindig keressük azokat a profi,…..
A Small Places Tour-on készült képeket megtaláljátok a neten: http://picasaweb.google.hu/amnesty.hu címen.(Ezen a címen akadnak fotók korábbi akciókról is, így akit érdekel, meg tudja nézni azokat is!)Folyamatosan frissítjük! Jó nézegetést!..
Az Amnesty régi támogatója, Annie Lennox feltöltötte a youtube-ra videóüzenetét, amelyben arról beszél, hogy ő miért támogatja az AI munkáját és, hogy miért fontos az aktivisták munkája.Nézzétek meg!   ..
 Támogató művészeink sorában üdvözöljük Harcsa Veronikát!!! Ma este (szeptember 24-én) lesz a Gödör Klubban, Budapesten az első Small Places Tour-os koncertje! Az Amnesty infó pulttal fog megjelenni!Gyertek minél többen!!! ..
AI Small Places Tour Kaukázus!!! 2008.09.23 23:13:00
          Hihetetlenül jó koncertet adott hétfőn a Kaukázus a JATE-ban, Szegeden.Jó volt látni és hallani is, hogy a srácok, igenis megpróbálják a rajongóikat tudatosságra ösztönözni, és pontosan érzik, hogy ők is tudnak…..