Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fecske77

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem azért, de az Oscar bekaphatja, a Televíziós Újságírók Díja gálának is volt műsorvezetője, csak lehetett volna találni valakit nekik is. Demcsák Zsuzsa volt az est háziasszonya, és vérprofin le is hozta az egészet, sőt, még vicces beszólása is volt (mármint olyan is, amit nem írtak meg előre).…..
fecske77 2019.03.21 08:14:35
Szombat este lement a Hungary's Got Talent utolsó elődöntője - ami azt jelenti, hogy már csak a Star Wars-premier hétvégéjére eső élő show van hátra, és végre kiderül, hogy Horgas Eszter háttérdobos zenekara, a Talamba nyer-e. A korábbi adásokhoz képest tényleg több…..
Az értelmetlen rebootok, remake-ek, prequelek, sequelek és más anyám kínja pénzcsináló módszerek korában csak egy nagy sóhajjal kombinált szemforgatással fogadtam a hírt anno, hogy a Tini nindzsa teknőcök is megkapja a maga újrakezdését, méghozzá Michael "Szargyáros" Bay…..
Nem könnyű úgy dolgozni az egyszeri médiaszakmunkásnak, hogy a tévés piacon jelen lévő tévék közül az egyik a közmondásos hisztispicsa és a homokozóban műanyag traktortól erőszakkal megszabadított óvodás szerelemgyermekének szintjén viselkedik. A Tv2, oppardon, TV2 (ebből…..
fecske77 2013.10.09 15:11:08
@pavor nocturnus: Én gombosedina melleit tolnám az arcomba, tojásos nokedli ide vagy oda.
comment:com A nap képe 2013.03.05 14:00:00
Hol játszódnak kedvenc sorozataink? A képről kiderül. Klikkre nagyobb lesz. ..
fecske77 2013.03.05 15:13:36
"Franatolo János, a Magyarországi Munkáspárt 2006 akkori elnöke egy 2004. május 1-jén Pécsett tartott szakszervezeti rendezvényen a zakója hajtókáján egy nagyjából 2 cm átmérőjű ötágú vörös csillaggal vonult fel, majd a helyi televíziónak nyilatkozott; a vörös csillag…..
Május az a hónap, amit a tévés bloggerek egyszerre átkoznak és imádnak, hiszen ekkor van az upfronts (idén május 14-17 között), amikor az országos tévék bejelentik az új műsorokat és a visszatérő sorozatokat, ez napi 8-10 posztot jelent pluszban ugyebár, és akkor még nem…..
Nem elegáns úgy beszólni a konkurenciának, hogy közben a saját csatornánkról még véletlenül sem mondunk negatívumokat, és az sem feltétlenül szimpatikus, ha valakit úgy buzizunk le burkoltan, hogy nincs jelen - az RTL Klub Roast című műsora ráadásul hiába igyekezett vicces vagy…..
Térjünk vissza egy kicsit ehhez a könyvhöz. Múltkor a bennem motoszkáló kérdést feltettem az illetékesnek: "feladó: laspalmas címzett: polgarmester@csepel.hu dátum: 2012. január 25. 13:02 tárgy: Vörös Csepel c. könyv   Tisztelt Németh Szilárd Polgármester…..
Sokáig úgy tűnt, hogy a magyar sorozat az olyan, hogy a főszereplők a kamerába nézve harákolnak fel közhelyeket, esetleg az arcukhoz emelnek egy csomag Vegetát, és mosolyogva azt mondják, hogy ettől lesz igazán finom az étel. Aztán jött a Tűzvonalban, amiben egy-egy pillanatra,…..
A ValóVilág4 kísérőműsora, a NekedValó korábbi házigazdája, Mádai Vivien jövő héten a Reggeliben tér vissza a képernyőre.Mivel az ébresztőműsor két állandó tagja, Lilu és Ördög Nóra a ValóVilág5, illetve az X-Faktor miatt egy ideig kénytelen nélkülözni a Reggelit,…..
Vastagbőr Négy 2011.09.21 13:01:00
2007.09.21: Megszületett a blog. Első szülinap. Második szülinap. Harmadik szülinap. És most itt a negyedik ... de megy az idő.     Négy év, egy jó hosszú parlamenti ciklus... Négy év, 1460 nap, 3 miniszterelnök, 3 választás és egy népszavazás, 2800 poszt, 23 548…..
Stumpf Pistánál már erősen rezgett a léc, de ha ő átment, a jó Balsai Pista miért bukna el? A 2012. január 1-én hatályba lépő új Alkotmányban az szerepel, hogy az Alkotmánybíróság létszámát 11-ről 15 főre kell növelni. Az új Alkotmányt húsvét napján az államfő…..
fecske77 2011.06.15 09:34:52
A versaillei békeszerződések után is több eldöntetlen területi kérdés volt az egykori Monarchia területén, gondoljunk csak Sopron 1921-es népszavazására. Pár száz kilométerrel északabbra  a Tescheni-Szilézia területe (térkép) volt kérdéses, amit a frissen megalakult…..
Az idei év egyik újdonsága a Being Human US, melyet áprilistól tűz műsorra az AXN. A csatorna most Facebook rajongói segítségével keresi a széria magyar címét. A címadáshoz segítség, hogy a sorozat első epizódja már elérhető az AXN Playerben. Az AXN újra lehetővé…..
fecske77 2011.01.26 15:37:36
comment:com Hírek kávé mellé 2010.03.01 09:30:00
Ismét a mókuskerékben, üdv, emberek. Egy énektanár itt egészen hosszasan magyaráza, miért tök süket mind a négy Idol-zsűritag. Egészen röviden elmagyarázzuk: mert ez a műsor, a többi tehetségkutatóhoz hasonlóan, alapvetően nem az énektudásról szól. Ők már biztosan…..
Ha csóró szocialista ország filmesei vagyunk, akiknek spórolni kell a díszlettel, a jelmezköltséggel, az egy stábtagra jutó sörmennyiséggel, és a legfuturisztikusabb jármű, amit elő tudunk keríteni, az egy Lada Niva, akkor legalább vegyük poénra a dolgot, ne lövöldözős, meg…..
neander: Megjelent-e már vagy a közeljövőben megjelenik-e Claude Lanzmann Shoah című dokumentumfilmje DVD-n, illetve van-e információ arról, hogy valamelyik tévécsatorna műsorra tűzi a 6 részes sorozatot? Mostanában egyik kiadó sem tervezi a megjelentetését. stevetudor: Bocsi, hogy…..
Olvasói helyesbítéssel kezdjük, amely tegnapi celebvagyokos posztunkhoz érkezett:"Kiricsizoltan, okfejtésed egy részletével komolyan vitatkozom: a Celeb vagyok szellemi és erkölcsi színvonala messze felülmúlja egy kihelyezett MTA-konferencia színvonalát, a nem kihelyezettekről…..
fecske77 2008.11.03 17:16:17
Imre küldte ezt a kettőt:Megvan-e a az a rész a jóbarátokból, amikor Brad Pitt megy Monicaékhoz kajálni valami össznépi ünnepség alkalmából. Akkor mondja Pittnek valaki, hogy annyit fogytál, hogy elmehetnél a metróba reklámembernek. Ez így nem egy nagy poén, ugye? A sztori a…..
Kovácsné beküldését nem kommentálom. ..
fecske77 2008.10.13 21:56:42
Barbara egyben segítséget is kér:Eloszoris szeretnem megirni hogy mennyire orulok hogy ratalaltam erre a blogra, kell egy ilyen!:) En is sokszor ertetlenul ulok a tv elott amikor egy amerikai/valamilyen filmet/sorozatot nezek, es ecceruen nem tudok rajonni hogy az adott szoveg miert eppen ugy…..
Félrefordítások A svájci Genova 2008.09.21 16:00:00
kg újra jelentkezik:Asszem az In Her Majesty's Secret Service c. Bond-filmben (az egyetlen, amiben George Lazenby tolja 007-ként) mondják, hogy akkor most felülnek a repülőre, és elutaznak "Genovába".  Majd megérkeznek, körben pedig mindenütt az Alpok hófödte csúcsai…..
Gyé küldte az alábbit:Nem tudom, mennyire tudod, hogy a filmek werkjeit, trailereit külön szinkronizálják vagy mondják alá, tehát a filmrészletek alá nem a filmhez készült eredeti szinkront használják, hanem egy teljesen új fordítást. Így történhetett meg A Gyűrű…..