Regisztráció Blogot indítok
Adatok
izera

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Catherine Malandrino minikollekciója (csak 12 darabból áll) a Lacoste részére tökéletes  keveréke a sportruházatnak és a laza, utcai viseleteknek: rakott szoknyákból és szellős  ruhácskákból, kényelmes nadrágokból és puha felsőrészekből áll.Nekem a legjobban a jobb…..
Mihalik Enikőről a The Gentlewoman őszi/téli száma is közöl egy fotósorozatot, amelyet Terry Richardson készített. A hetvenes évek ihlette ruhákat Jonathan Kaye álmodta Enikőre. Tökéletes összeállítások.(A harmadik az abszolút kedvencem, vagy inkább a második? Hmm... nem is…..
A rangos amszterdami divathéten mutatta be Konsánszky Dóra a 2010/2011-es őszi-téli kollekcióját. Már alig várom, hogy vége legyen a télnek, de a Syntony névre hallgató jövő téli kollekció darabjai, azért meghozták a kedvem és a hangulatom a következő őszhöz. A buggyos ujjú…..
Néha kissé unalmasnak gondolom a Hervé Léger már-már egy kaptafára készült ruháit, most azonban megakadt a szemem ezen a darabon. Bár a fazonon most sem sokat variáltak, a ruha színe és a kristályberakások ezúttal kárpótolnak érte. Nekem nagyon tetszik (különösen, ha az árát…..
Heves szívdobogás. Kipirult orcák. Gyöngyöző homlok. Remegő kezek. Felgyorsult légzés. Nem, ez nem egy helyes pasi láttán történt velem, hanem végre-végre megérkeztek az első képek a MAC és a Liberty of London együttműködéséről. Olyan nosztalgiám lett hirtelen, hogy gyorsan…..
OurFashion Louboutin Resort 2010 2010.01.06 07:58:00
Én valóban hiszek a gondolat teremtő erejében, de már annyiszor mondogattam magamban a Christian Louboutin cipők láttán, hogy "nekem bizony ilyenem egyszer lesz!", hogy attól félek egyik nap az egyetemre menet több 100cipősdoboz fog a nyakamba hullani az égből.A 2010-es…..
izera 2010.01.06 09:41:57
Talán az egyetlen dolog, amiért még elviselhető ez a hideg és borús januári hónap itt a vizsgaidőszak közepén, az a rengeteg árleszállítás. Ki ne szeretne negyed- vagy féláron hozzájutni egy magyar tervező különleges darabjához? Gondolom sokan jártak már úgy mint, én:…..
Réka kívánságai közül szerintem a lenyűgöző Alexander McQueen partitáska a legmenőbb darab, és a szezon egyik legdivatosabb párosításával (skinny jeans+boyfriend blézer) viselni igazán jó ötlet. A klasszikus vörös körömlakk (Chanel) és a sötétszínű szemfesték (Chanel)…..
Strange's fashion & gossip Go west! 2009.12.18 09:35:00
Daria Werbowy-ról a fenti címmel készített fotósorozatot Patrick Demarchelier az amerikai Vogue januári számához. ..
A Calvin Klein mindig is híres volt arról, hogy a lehető legszexibb modelleket válogatta kampányaihoz és provokatív, szexualitástól túlfűtött képeket készíttetett róluk. Kellan Lutz méltó folytatója ezeknek a hagyományoknak és Mark Wahlbergnél is izmosabban pózol a majd a CK…..
izera 2009.12.17 12:13:18
Újabb nézegetni való kis fekete ruha terén :)Legutóbbi válogatás itt látható.Camilla and Marc  Marc by Marc Jacobs  MCQ  Vanessa Bruno Athé  Oscar de la Renta  Rachel Gilbert  Yves Saint Laurent  RM by Roland…..
Stella McCartney a GAP-nek tervezett gyermek-kollekció után (melynek lesz ám folytatása is), most egy női pólót tervezett a GAP számára. A felső nem is lett olyan rossz, mint amire számítottam (fehér alapon piros nyomott láncok láthatók rajta), bár nem is igazán…..
A Victoria's Secret legújabb melltartójának a pántja hétféleképpen viselhető (a képek és a videó segítséget nyújtanak elképzelni:  hordható például hagyományos módon, pánt nélkül, nyakba akasztva, elöl keresztezve, stb...). Az új fehérneműt Alessandra Ambrosio…..