Regisztráció Blogot indítok
Adatok
abuhasz

0 bejegyzést írt és 284 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régi nagy kedvencem az UGAR kiadótól a Miraque i Myro testvér páros. Igazi magyar kísérleti elektronikus zene, viszont jó dallammal, tehát szerethető. Sajnos napjainkra már szinte teljesen eltüntek...Ha kíváncsi vagy az albumra, klikk ide :)..
w Milyen málác? 2007.10.25 08:00:00
Hiába keseríti meg milliók mindennapjait, hiába tud róla mindenki, a magyar politika a mainstream sajtóval karöltve söpri szőnyeg alá. Mintha nem is lenne ilyen. Mintha a statisztikákból nem látszana napnál világosabban, mi a helyzet. Kár tagadni: a fonyi fatolvaj, az olaszliszkai…..
w A Tesco-titok 2007.09.10 06:30:00
Az a gyanúm, egyesek el akarják terelni a figyelmet a Gyurcsány-csomag vérverejtékéről. Mesterségesen keltett, görcsösen erőltetett hisztériával. A Magyar Gárda nem volt elég, most kitalálták mellé, hogy a hipermarket a mumus. Mert olyan félelmetes nagy, gondolom. Morvay…..
abuhasz 2007.09.12 12:55:14

Mondanék egy nagyon jó példát:
Az étkezések előtti 1-2 perces ima a legtöbb hagyományban valamilyen formában létezik. Hálát adunk Istennek az ételért amit kaptunk. Egyfajta megnyugvás, köszönet és magunkba mélyedve elgondolkodás, majd ezek után az evésre figyelünk.
Nemrég hallottam, hogy okosagyú-tudományos kutatásokkal bizonyították, hogy azok az emberek, akik úgymond nem vetik rá magukat azonnal a tányérra hanem pár percig előtte megnyugszanak vagy az ételt csak nézik, azok hatékonyabban és egészségesebben emésztenek, és ritkábban fordul elő náluk emésztési zavar, bélrendszeri probléma. Nesze bammeg, valakinek így valakinek meg úgy kell a szájába rágni. Nem beszélve a nyugodt körülmények közötti étkezés és a 'letolok valamit a gyomromba az aluljáróból kijövet' közötti különbségekről. Az hiszem mindenki hallott már hasonló problémákból adódó civilizációs betegségekről, és talán sokan küzdenek is vele.

Azt hiszem nem kell tovább bizonygatni, hogy a heti rohanás, kuporgatás, stresszelés és ingeráradatot miért érdemes egyetlen napra kikapcsolni és magunk felé fordulni, megnyugodni. Ugyanis Tescoba járáskor is a zabáláson jár mindenki agya, és hiperhifi multiszuper digitális körbenyalja a faszom televíziókon. Vagy a "rohadj meg lányom nincs erre sem pénzem" és hasonló agygörcsökön.

És még azt nem értjük hogy miért kellene ezt országosan bevezetni? Azért bazmeg mert a fél ország idióta, a másik fele meg liberális-piackutató és egész életük a devizakonverzióról szól, majd ezzel stresszelik szarrá a társadalom egészét szépen megmutatva hogyan s mint kell hányással elérni a jó pornószínészi tehetséget...
Na szóval mégegyszer: Azért, mert hiába tudok én jól autót vezetni, ha a másik rosszarcú nekem jön...
Ilyen ez a reality televíziózás kérem szépen, még akkor sem lehet a lemmingeket kordában tartani, ha előtte gondosan átválogattuk a jelentkezőket. Ezek a nyomorultak bekerülnek a házba, és elkezdenek pofázni, csak úgy, mindenféle kontroll nélkül, a csatorna bölcs cenzorainak meg…..
w Reform és bukás 2007.05.30 05:30:00
„Reform, vagy bukás. Nincs más. És amikor azt mondom, hogy bukás, akkor beszélek Magyarországról, beszélek a baloldalról, és nagyon őszintén mondom nektek, beszélek magamról is.” Őb 14,12 De igen, van más: reform és bukás. Lásd ábránkat. A Magyar Szocialista Párt…..
Five Budapest policemen, all of them members of the Police Security Service (REBISZ), were taken into custody on Thursday after a young woman identified them as her rapists, Hungarian media reported on Friday morning. FULL STORY at Caboodle.hu Note: "Kneel and suck" was the order. Yes,…..
Mandiner blog Kiszavazó show 2007.05.16 08:22:00
A hétvégén lesz a Fidesz kongresszusa szövetségi találkozója. A kétnapos rendezvény leglényegesebb része alighanem a tisztújítás. Elnök-jelöltből pont annyi van, ahány hely, alelnöknek viszont eggyel többen indulnak, mint ahányan beférnek. A jelöltek: Kósa Lajos, Pelczné…..
w Eroica I.* 2007.05.14 05:00:00
1942-ben ismertem meg Dániel Zoltánt. Akkor még nem sejtettem, hogy békaemberekkel fogok találkozni. 2003-ban hallottam először Tomcatről. Bár a Revenge on kalandjáték-trilógiát korábban is ismertem, de hogy kiféle a szerző, azt addig nem tudtam. Írt egy mailt, hogy filmet készít…..
Újratemetik Kádárt… legalábbis az egyik felét… az ország egyik fele. A másik fele távol tartja majd magát ettől a kultusztól, egészen odáig tart ez a skála, hogy „gyilkos és áruló szent földben nem nyughat". *Tele volt, tele van a nemzeti panteonunk…..
Alapvetően vicces fiú ez az Uj Péter. Legutóbbi Népszabiban közölt Hej, zsidó, zsidó c. írásában aztat fejtegeti, hogy zsidózáshoz igazából nem is kell zsidó. A magyarok – egymást jól leantiszemitázva - elintézik egymás közt. A zsidók viszont nem. Az…..
w Légy ostoba! 2007.04.27 04:00:00
Hitről, halálról, Jézusról. Őszinte, feltáró jellegű. Sine ira et studio. Bántó szándék nélkül, eredetileg az El Mondo című underground keresztény újság számára készült. Viszonylag hosszú, úgyhogy itt egy nyomtatható változat (kommentek nélkül). Nem szoktam ingyen…..
Ez végképp betette nálam a kertkaput.Mozgalmat indítok a négyesmetró ellen. A négyesmetró magán viseli a szocialista óriásberuházások minden jellegzetességét:- a '70-es években tervezett beruházás rég elavult,- a város közlekedése azóta jelentősen megváltozott, így…..
Emlékeznek még, hogy mekkora botrány volt a korhatár-karikákból? Tüntetés, meg internetes petíciók, nézők hőbörgése? És, hogy mekkora ügy kerekedett abból, hogy egy Oscar-díjas holokausztfilmre (Igen, a Schindler listájára) sárga karikát pecsételnek? Nos, A zongorista is…..
abuhasz 2007.04.24 11:56:16
reklam.
Eloszor is megjegyeznem, hogy pl. ez az index is tele van gusztustalan villogo szar reklamokkal, ami nelkul nem is mukodnenek, es emiatt egyre kevesbe teszem ki magam ennek a sokk-hatasnak. Tehat nem ertem, hogy mit ugralunk a tv2-re, na persze ahogy lattam a szerkeszto Ur megvedte onmagukat is, mielott barki is lecsapta volna ezt a labdat...
"A reklam a kereskedelmi tevezes alapja, ettol kiborulni eleg fura"
No es tessek azt elmagyarazni, hogy mi kulonbseg van a film koze bevagott reklamblokk, a filmre ravetitett onreklam logo, es pl az indexen olvasni kivant szoveg mellett-korul-alatt-felett-benne villogo 3D-ben a fejemet korbejaro mezitelen ferfitestes-csocsos reklamok kozott!
Erre varom mindenkepp a kimerito valaszat!

Aztan elhangzott az is, hogy az a baj a reklamokkal, hogy nem elegge kreativak, igenyesek... Szerintem meg tokeletesek. Foleg az, amelyik szar, fulbemaszo, idiota... Hiszen nem az a celja, hogy kreativ legyen, hanem hogy beleragja magat az emberekbe! Ezek ugyanis nem szorakoztatni kivannak, hanem hogy amikor a gyogyszertarban allsz, es kell valami, akkor mi jusson eloszor eszedbe... Vagy ha tisztitoszer kell, akkor mit vegyel...
Peldaul 1 eve voltam utoljara otthon, de maig emlekszem Kovacs Lajosra, es valljuk be nem eppen a kreativsagarol hires az a reklam. Hab a tortan, hogy mas orszagban ugyanilyen fazonok ugyanilyen reklamokban ugyanazt a Bang-et tukmaljak csak Scott neven... Szoval rohadtul bejohet a cegnek ez az idiota korantsem kreativ reklam.

Vegul csak egy apro hozzaszolas a szappanos viccrol holokauszt ugyben. Megdobbento, hogy ez a koholt baromsag meg mindig el az emberek fejeben... akar vicckent is. Na persze a legkisebb erofeszites sem tortent meg annak erdekeben, hogy megmutassak, hogy ez egy gyoker, ocska szovjet kitalacio volt (a lampaernyos woodyallen-nel egyutt). Na csak ezert nem vicces, hanem inkabb szomoru!
Holnap gyertek ti is Critical Mass-re! Szép idő, testmozgás, csendbe borult sugárutak, vidám társaság, kiállás egy jó ügy érdekében, mi kell még?           A felvonulás 16 órakor kezdődik a XIII. kerületi Újpesti rakpart és…..