Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TAXI

0 bejegyzést írt és 118 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
autózz! Öt méteres büntető 2011.11.17 07:43:00
Természetesen nem labdajátékokról lesz szó, hanem hatósági eljárásokról. Amikor tanultam vezetni, az oktatóm mesélte, hogy az egyik tanítványa simán leparkolt kb. 4 méterre a saroktól. A vizsgabiztos kérdésére, hogy milyen messze áll a kereszteződéstől, azt válaszolta, hogy…..
TAXI 2011.11.17 08:32:58
ahogy mondod @metal:
Ha nem lóg rá a járda folytatásába, akkor megússza a kedves poszter, de így nem nyert.
Jajj,de csúnya! Spoylerek 2011.11.17 07:04:00
A fészbuk oldalunk nagyon jól működik,ahogyan az alábbi példa is mutatja, számtalan szebbnél szebb járgány lát napvilágot, közülük származik ez a Vento is. A képek magukért beszélnek ötös Golf lökös Kristály lámpa elöl hátul Spoyler. Ledes belsőtér fénycsövek minitor…..
Vagy épp több van neki? Nézőpont kérdése. Ez egyaránt vonatkozik a nyereményre, az inkriminált cikk szerőjére és a feladványra is. Nézzük. A nyeremény egy Yamaha csomag, Rossival: Yamaha Rossi kép + egérpad + R1 füzet + 2 féle könyv. A szerző Koncz János. A kérdés: Melyik…..
Imádom Árpádot, egy jóravaló kedves pozőr, akinek a munkához elengedhetetlenül szükséges két Firefox tab mellett legkevesebb húsz-harminc motorépítő, croppoló, choppoló weboldal van megnyitva, amikről zavartan kattint odébb, ha észreveszi, hogy valaki megállt mögötte. Néha…..
TAXI 2010.12.11 11:11:43
Örök kérdés és a vizsgabiztosok kedvence forgalmi vizsgán, hogy mikor léphet le a gyalogos a zebrára és mit jelent az, hogy a gyalogos átkelőhelyet megfelelő sebességgel kell megközelítenie az autósnak. Hugica18 elé egy nagyon bátor fiatalember sétált ki az útra, aminek a…..
TAXI 2010.10.18 15:26:04
@vérengző kismalac: Van benne valami... 2-3 hete Fehérváron a Berényi úton akciózott egy hasonlót az általános iskola. Gyerekek hosszú, tömött sorban, két pedagógus meg megállt a 2x2 sávos úton, hogy "biztosítsák" a gyerekeknek az utat. Zárójelben megjegyezném, hogy lámpával ellátott gyalogátkelő volt. Ezzel az akcióval nagyjából 6-7 lámpaváltásnyi időt kellett várni, hogy tovább haladhasson az ember.
Nagy eséllyel pályázhatna a leghosszabb nicknévvel rendelkező posztbeküldő címre Dudálj, ha műkörmöd van!, akinek amúgy mint megtudtam, nincs is műkörme. Ellenben az M1-es beszakadásának napján, tegnapelőtt próbált a Budapesthez közeli Dunavarsányba eljutni, több-kevesebb…..
autózz! Seatosok félelem nélkül 2010.03.26 08:53:00
Még mielőtt ma este elstartolok Balfra, hogy az egész hétvégét a kommentelők színe-javával (na jó, annak egy részével) töltsem, kaptok mára is egy sztorit! A rendszeres olvasók tudják, hogy már többedszerre visszatérő levélírónk, Tornado86 történetei általában elrettentő…..
TAXI 2010.03.27 09:38:19
@misitcom:"Szövegértés egyes, ülj le!" :D

Egyébként tényleg remek a megfogalmazás...
TAXI 2010.03.27 09:55:30
Szóval: Jön a Cunami –izé, Tornado- éjfél fele- Mezőtegeld után. Utolért egy „tuningolt” TDI Toledot. Meg is előzi, majd a Toledo előtti két autót is. Toledos a seggében, 100+-al. A teherautót utolérve Tornado pajti megelőzné a tehert, de a Toledos veszettül refizik mögötte, mire Tornika elkezd kacsázni, hogy véletlen se előzzék meg. Megelőzi a teherautót immár 140-el közúton, de a Toledos marad a seggében 3mm-re. Tornádó úgy gondolja, h nem tolja neki, hadd előzze meg a Toledos, aki a műveletet befejezve megköszöni a „segítséget” az elakadásjelzővel. Fugyivásáthely előtt Tornado megunta, hogy csak második, így megelőzi a másikat, és rángatja a kormányát az előzés után. Mire Toledos barátja elkezdte „üldözni”. Kicsit később láttak egy autót „belefúródva” orral az árokba. -------Persze nem álltak meg.- Utána megint utolértek egy teherautót –mivan? rajzanak a teherek iccaka?!? :D- Toledos pajti eszeveszett kormányrángatás közepette megelőzi, de Tornado elmondása szerint nem az autóson múlt, hogy nem az árokba vagy a teher alatt kötött ki a barátja. Később Tornado is megelőzi a teherautót, majd utoléri a barátját Nagyváradon. Nagyváradon tolják neki a megengedett 70-el, és áthajtanak egy „Mountain Dew-s” flakonon, ami szerencsére nem sörösüveg volt. Majd elváltak útjaik.

Remélem kicsit érthetőbb, mint az eredeti sztori. Köszönöm a figyelmet! Viszontlátásra! :D
Ki tudja, hányadik off topicunkat nyitom meg ezennel, miután a borospince beomlott a blogmotor karambolját követően. Mint ahogy eddig, most is új típusú vendéglátóipari egységet választottam 107! javalata alapján, kizárólag 18 éven felülieknek, gyerekek és prűdek csak csukott…..
TAXI 2010.02.06 09:46:45
@Mityu: van jobb is :D -Csak erős idegzetűeknek!
gazmegfek.blog.hu/2010/02/05/on_es_kuplungegetes
  Nehezen tud beállni egy parkolóba? Lehet, hogy ön tényleg béna, de sokkal valószínűbb, hogy a parkolóhely rettentően kicsi. Vélemények azonos című írásunkról...
Autófília Az elégtelen jutalma 2010.01.22 16:00:00
Aki mindig quadozik, az megbukhat félévkor. Aki megbukik félévkor, annak az apja ideges lesz. Ha az apja ideges lesz, szétveri a quadot. Logikus, ugye Még belegondolni is rossz, hogy mi lesz, ha nem sikerül javítani a rossz eredményen. Lehet, hogy egész nyárra bezárják a yachtba? A…..
TAXI 2010.01.23 07:58:43
@élesztő: Fater munkanélküli biztos :D
Nagyon sokszor írt már az Index és a Kötött pálya is az új Traxx mozdonyokról, amelyekből 25-öt vásárol a MÁV (ugyanekkora mennyiségre van még opciója). A gazdasági válság miatt ugyanis nehezen jött össze a járművek finanszírozása, az erről szóló tender egy évvel…..
Futóblog Terep vagy aszfalt? 2010.01.22 12:32:00
Az eddigi hozzászólások alapján azt vettem észre, hogy a többség inkább az aszfalton való futást részesíti előnyben, a kisebbség pedig a terepen való futást. Persze ennek a lakóhelyünk is lehet oka, ami nagy mértékben határozza meg lehetőségeinket. Régebben kizárólag…..
Magyar Asztal Akcióra kiélezve 2010.01.03 14:33:00
Arra gondoltam, hogy itt a 21. század első évtizedének utolsó évének hajnalán megpróbálok némi gondolatébresztőt írni a ránk váró vásárlási akciókkal kapcsolatban. Persze egetrengető okosságokra nem kell számítani, hiszen aki nem vak, az hamar átlát egy-egy vérszegényebb…..
Belsőség Kis fogyasztás házilag 2009.12.30 09:39:21
  Drágállja az autógyárak blue/eco modelljeiért felszámolt borsos felárat? Legyen Önnek is takarékos autója! Vélemények azonos című írásunkról...
TAXI 2009.12.30 16:41:10
@gnme: "A konténerhajók szennyezik legjobban a környezetet." Aláírom, hogy a tengerjáró konténerhajók szennyezik legjobban a környezetet, de a szállított anyagmennyiségre vetítve pont a konténerszállító hajóknak a legkisebb a fajlagos energiaigénye és a környezetszennyező hatása a többi szállítási ágazathoz képest.
Szögezzük le az elején. Az előbb bejött a dolgozóba az Éva, a feleségem és aranyvasárnap ide vagy oda a májfunkcióim azonnali és átfogó kivizsgálását akarta elrendelni. Annyira sárga vagyok az irigységtől. Azt hiszem, azt ismert univerzumban és azon kívül nincs klasszabb…..
Belsőség Idióta + hó = SUXX 2009.12.19 17:56:00
Végre megjött ma a rendes hó, ilyenkor a legjobb dolog a meleg lakásból kifelé bambulva nézni az időt, a legrosszabb meg közlekedni. Reggel arra ébredtem, hogy a szomszédasszonyom kért segítséget megcsúszásilag, pedig van téli gumija. Most meg Vomit kolléga dobta be ezt a videót…..
Jöjjön egy péntek délutáni villámposzt! A délelőtti streetracen önégetős poszt kommentjei közé dobott be gomboc-artur egy linket. Kicsit utána néztem, kb. két éves és lehet, hogy csak én nem láttam még, de hogy csattanós és nagyon égő a vége, az biztos! ..
Mint eddig mindig, Tornado86 most is olyan kijelentéseket tett a lenti levelében, amitől kerekedett a szemem és továbbra is közveszélyesnek tartom a közlekedésről való gondolkodását. Amit leír, kb. olyan, mint amikor valaki azzal érvel a biztonsági öv ellen, hogy van olyan, amikor…..