Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rwertk3

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
- In Memoriam Magyari P. 2012.08.06 10:53:19
(A cikk 2012.augusztus 06.-án, A gepnarancs.hu oldalon jelent meg) Az a baj a magyar jobboldallal, hogy nem érti a viccet. Nem ismeri a viccnek még csak a fogalmát sem, ebből kifolyólag magából kreálja a legnagyobb, legrosszabb, legfájdalmasabb faviccet, elvesztve ezzel azt a cseppnyi…..
rwertk3 2012.08.07 11:35:20
@Ad Dio:

"Szerintem ízléstelen dolog relativizálgatni egy világcsúcs és olimpiai arany kapcsán"

Na jó, álljon már meg a menet azért, mégis csak sportolókról van szó, nem a római pápáról vagy nemzeti jelképekről. Vagy majd ez is törvénybe lesz iktatva, hogy olimpiai bajnokokkal még viccelni sem szabad? Az lesz ám a szép világ. Főleg, hogy itt nem volt szó "relativizálgatásról", én legalábbis semmi ilyesmit nem látok. Nem bántotta Gyurtát senki, mint ahogy az aranya értékét sem vonták kétségbe.

"Ez a blog pedig egyfelől kint volt az index címplapon (oda nem véletlenszerűen kerülnek blogok ugye)."

Naponta vagy száz bloghus blog kerül ki a címlapra, Gréczy Zsolttól kezdve mindenféle őrültig, az mind a szerkesztőség állásfoglalásának tekinthető? Jó tudni.

"Bochkort jó példaként hoztam fel arra, hogy ha hibázik az ember, azt el is lehet ismerni."

Na de ez az: előbbi valóban beszólt valakinek, amiért aztán elnézést is kért, utóbbi viszont nem bántott senkit. Ha elnézést kér, csak azt ismerte volna be ezzel, amit valójában el sem követett.
rwertk3 2012.08.07 13:26:26
@Ad Dio:

"Szerinted nem ízléstelen, szerintem, meg a hozzászólók döntő többsége szerint meg igen."

Most belekevered a szubjektív ízlést, miközben lejjebb tényként állítod, hogy a cikk objektíve sértegetett valakit. De az még mindig nem derült ki, hogy konkrétan mivel? Hol? Kit?

Ha pedig tényleg így van, hogy a magyarok többsége szerint az olimpikonok szent tehenek, akikkel még viccelődni se szabad, akkor ott tényleg óriási baj van és sokkal szomorúbb ez az ország, mint gondolnánk.

"Naponta kb 15-20 blog kerül fel, nem több száz."

Egyszerre valóban, viszont a blogketrec tartalmát naponta többször is cserélik. Nézd csak meg, mi van kint most, mi volt reggel és mi lesz este.

"Főleg hogy számomra cseppet sem volt humoros az írás."

Na de nem ez a lényeg: simán elfogadható, hogy sokaknak nem tetszik a cikk, nem értik a célját, vagy nem találják viccesnek. De azt nem észrevenni, hogy ez egy komolytalan cikk, az sajnos nehezen magyarázható. A szerző tehet arról, hogy nálunk az emberek többségének szmájli kell ahhoz, hogy rájöjjön, mit kell komolyan venni és mit nem?
rwertk3 2012.08.07 14:43:01
@Ad Dio:

Konzekvensen ízlésről beszélsz, és többször is kitérsz rá nyomatékosan, hogy a többség veled ért egyet. Ez körülbelül ugyanolyan, mint azzal érvelni mondjuk Zámbó Jimmy vagy Fejős Éva nagysága mellett, hogy de hát sok ember szereti. Ha én mondjuk azt mondanám, hogy Zámbó Jimmy egész életműve giccs, Fejős Éva pedig fércműveket ír, és ezen a lakosság nagy része felháborodna, akkor is meg kéne követni az egész nemzetet, csak mert sokan, akiknek más az ízlésük, sértve érzik magukat? Azért ezt te se gondolhatod komolyan.

"A cikk ócska és sértő az én ízlésemnek."

Ez itt a kulcsmondat. A cikk nem Gyurtát bántotta meg, hanem te érzed magad sértve tőle. Ez ugyan nehezen érthető (és még mindig adós vagy azzal, hogy eláruld, mely kitételeit tartod sértőnek), de még az is lehet, hogy rossz cikkről van szó. Viszont bocsánatot kérni egy olyan cikk után, amit csak alaposan félreértelmezve lehet sértőnek érezni, értelmetlen. Ugyanezért viszont veréssel és adóhivatallal fenyegetőzni egyszerre ijesztő és őrülten vicces is.
Jobbegyenes Gyurta Dani bűne 2012.08.02 17:15:14
Gyurta Dánielért egy ország izgult tegnap este. Sőt, egy egész nemzet határokon innen és túl is. A média is kivette a részét a hangulat fokozásából, a döntő előtti napon egymást váltották a képernyőn a barátok, családtagok, régi és jelenlegi sporttársak. Még a vele egy…..
Anti Porn Empire KRITIKA 2008.10.02 18:41:00
http://nol.hu/cikk/508602/Gecymgp 2008. szeptember 28.  http://index.hu/kultur/showbiz/gecc0929/Gecy: zsidó pornókomédia egy felvonásbanhh 2008. szeptember 28. http://www.nol.hu/cikk/508620/Kamuban sültSzemere Katalin 2008. szeptember…..