Regisztráció Blogot indítok
Adatok
wny

0 bejegyzést írt és 42 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...az az, hogy bizony érdemes odafigyelni, mikor és hol próbálsz meg átjutni és közben mekkorát lassulsz. Mert ezt bizony már ütközésnek értékeli a gyorsulásérzékelő. Szó sincs semmi hatásvadász túlérzékenységről, ahogy a videó címe állítja. ..
Belsőség Péntek este bandázás! 2012.09.20 19:40:17
Komoly protekciónk van odafent, hét közben lehet rossz idő, de a pénteki autósmozik már jó időben zajlanak -így volt ez múlt héten is, most sem lehet másképp. Lehet, hogy hűvös lesz, ezért egy pokrócot érdemes hozni.  A Zapóval mindig csak a baj van. Simon…..
Pospisil Rosszabb, mint a vuvuzela? 2012.05.30 10:02:00
Itt az újabb, nyugalom megzavarására szolgáló fúvós szerkezet, amelynek használatát sok szurkoló csak a wc-ben engedélyezné, és semmiképp nem a stadionokban. Nem leszek népszerű, de valószínűleg minden futballszurkoló emlékszik a vuvuzela soha el nem halkuló hangjára,…..
wny 2012.05.30 12:30:21
A rockzenészek leginkább a hetvenes-nyolcvanas években pózoltak motorokkal, de robogókkal se előtte, se utána nem volt nagy divat.  Bo Diddley legendás rock and roll gitáros/énekes/dalszerző volt. Először építtetett szögletes gitárt, először vegyítette a blues és a rock…..
Robogó Egy Simson is lehet gyilkos 2011.11.28 09:56:00
Jön az új Schwalbe, de az bizony picsafüst az alábbihoz képest, és nem csak azért, mert elektromos. Két dolog jut eszembe. Az egyik, hogy mennyire hülyék voltunk gyerekkorunkban, amikor az S51 volt a menő, a Schwalbe meg egy ciki, régi bádogszarnak számított. Akkor még minden a…..
Ezt is megéltük. Kellett hozzá egy kis idő, egy remek helyszín, egy penge_verda és egy őrült a kormány mögött. Valamint egy szem operatőr(Szeljak György), aki érti a dolgát és szerszámát biztos kézben tartja. Iszonyatosan büszkék vagyunk rá mindannyian, hogy ez az egy szem…..
Ezek hülyék. Ilyen fostalicskával Budaörsig el nem jutnak, nem hogy Afrikába. Vagy irgalmatlanul nagyot fognak szívni, racsnis kulccsal a kézben nyomják le a nyolcezer kilométert. Vállaljuk. Meglátjuk. A kalandért megyünk. Néha már attól félek, túl könnyű lesz. Beülünk az…..
Tök egyszerű a kérdés: melyikkel érdemes közlekedni Budapesten? A BKV-sok szerint a tömegközlekedésnél még a fény sem gyorsabb, a magyar főváros különben is jól el van látva buszokkal, villamosokkal, metrókkal (haha), értelmetlen bármilyen más eszközt választani. A biciklisek…..
Olaszországban volt a magyar láncnélküli kerékpár világpremierje a hét végén. A Schwinn-Csepel a padovai bringavásáron mutatta be a Stringbike-ot, és az azonnal bekerült a világ műszaki sajtójába. A magyar találmány a merevlemez-meghajtók mechanikájától…..
retro gastro Csabai snack 2010.04.02 06:09:00
Vendégposzt kfszsz-től Azon szerencsés emberek közé tartoztam, akinek voltak nyugati rokonai. Nem, nem zalai, vagy győri családtagokra gondolok, hanem a Lajtán túlra. Édesapám testvére él(t) kint az NSZK-ban. Először 6 évesen 1976-ban láttam meg a csodált kapitalizmust, de…..
wny 2010.09.09 23:12:30
  Az Urbanista továbbra sem akar közlekedési bloggá változni, de ha olyan különös járművek tűnnek fel Budapesten, mint mondjuk a Kispolákból kialakított hókotró, akkor muszáj posztolni. Ezúttal régi olvasónk, és egyik legaktívabb témaküldözgetőnk, Anette Laboux…..
Enyhén debil grafika, cuki kerettörténet - és máris kész egy olyan játék, amivel pillanatok alatt elröpül az idő. A Sushi Catben adott a macska, aki egy kirakatban ülve meglátja élete szerelmét, azonban különféle akadályok állnak köztük. Ezekre pedig a megoldás nem…..
Hungarian Cycle Chic Életképek 2009.09.12 13:20:00
Ezúttal a pesti Champs Elyséé bringás életéből néhány lopott pillanat. Ősz, kandeláberek, ballonkabát, egy kis flört és egy számunkra megfejthetetlen bicajkülönlegesség. Fotó: LC..
Kerékagy Eltolta, mert eltolta 2009.09.15 12:15:00
„Hét hónap letöltendő szabadságvesztésre ítélte a bíróság azt a putnoki férfit, aki egy kerékpárt lopott el, de eltolta, mert eltolta” - olvasható a rendőrség keddi közleményében. Elsőre mi sem értettük, hogy ez mit jelent, de a közlemény további részéből…..
wny 2009.09.15 15:49:17
A világ BMX-közössége együtt szörnyülködött a napokban Shuan Haddlington miatt, akinek semmi komolyabb baja nem esett. Eltörött viszont alatta a verseny BMX váza, amikor a Bristoltól nem messze, Shepton Mallet-ben rendezett National Adventure Sports Show-n harmadszori nekifutásra…..
Egyre gyakoribb jelenség, hogy biciklisek és motorosok a villamossínt választják a forgalmas úttestek helyett. A villamosvezetőket rettegésben tartják, ráadásul szabálytalan is a sínen kerékpározni. Senki nem azért indul biciklizni, hogy elüssék, hogy öngyilkos legyen. Miért…..
wny 2009.07.19 21:10:50
villamos nem ér utol biciklist. aki a sínre megy az úgy teker, hogy ő éri utol a villamost. én a magam részéről támogatom a villamossínezést, de még inkább a bringasávot körútra.
ja, 2 hónapja nem ülhettem bringára mert fennakadtam egy ajtón. aki kinyitotta, bevallottan nem nézett tükörbe. ja én meg nagy svunggal jöttem.
az összes bringaellenes
f@sznak (de csakis nekik), akik történetesen autóban ülnek: jobban érzem magam, mert mozgok, mert hamarabb érek oda, mert alig kerül pénzbe és mert tudom, hogy nem füstölök mások orra alá, de tudom, hogy az általuk képviselt felfogás miatt a bőrömet viszem a vásárra. több figyelmet emberek!
Fixisekre nagy kényszer nehezedik, hogy gyorsan megismerkedjenek a driftelésszerű fékezési technikával, mielőtt egy lejtő alján a falra felkenődve végzik, de rajtuk kívül van a világban néhány szórakoztató, lobogó inges csávó, aki egyszerű mountain bike-kal vagy bevásárló…..
Te jó ég, micsoda bűbájosan aktuális, kora nyári téma! Wellington barátunk ajándéka a mai olvasmány, és bizony nagyon is magaménak érzem, hiszen bájos kis fővárosunk utcáit én is naphosszat járom a már oly' régen szívemhez nőtt Csepellel. Tekeréskor úgy érzem, mintha az…..
MP5 - olyan csúnya volt, hogy le sem gyártottákA robogózást a szükség teremtette: a háború utáni ínség kellett hozzá. Ha Enrico Piaggio nem szívta volna mérnöke, Renzo Spolti vérét, akkor nem készül el az ős, az 1943-as MP5. Ez annyira csúnya volt, hogy a munkások utálkozva a…..
wny 2009.05.20 22:57:38
Kerékagy Megvert a buszvezető 2009.03.20 10:14:00
Kis híján elütött, majd megvert péntek reggel a 225-ös busz vezetője. Az eset olyan döbbenetes és felháborító, hogy ezúttal tartózkodunk minden lírai és humoros részlettől, és a maga Truman Capote-i szikárságában ismertetjük az egy órája zajlott történetet.    …..
A NEUROSZKEPTIKUS ZÚZÓÁLLAT MAGASBICIKLIS EGYESÜLET szeretettel meghívja Önt és kedves családját a 2009. március 13-án (péntek) déli 12* órai kezdettel megrendezendő    III. MAGYAR MAGASKERÉKPÁRÉPÍTÉSI KONGRESSZUSÁRA    A kongresszus központi…..
wny 2009.03.18 16:40:31