Regisztráció Blogot indítok
Adatok
boci29

8 bejegyzést írt és 65 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Survivor 3x35 - Iliász 2017.10.14 09:14:06
Az van, hogy a tegnapi poszt kommentjeiben már aminek értelme volt, elhangzott az utolsó nagy hurrával kapcsolatban, így sok újat én sem fogok tudni mondani. Egy biztos, itt és most jelentem be hogy szerdán este, ha minden igaz, 9-től, lesz egy Facebook live-unk megint, amiben SzabóZ-vel ketten…..
A hétvégén rendezik a schwechati Multiversumban a világsztárok nevével is fémjelzett Austrian Darts Opent Megfigyeltem már, hogy rengeteg darts rajongó (köztük e sorok írója is) tűkön ülve várja egy-egy torna megkezdését, sokaknál kisebb fajta ünnep egy PDC verseny, legyen szó akár egy European…..
Tiszteletbeli versenyzőként Ausztrália is részt vesz a bécsi Eurovíziós Dalfesztiválon, írja a Hvg.hu. Az ausztrál köztévé indulója ráadásul rögtön a döntőben kezd, hiszen külön a szervezők meghívására küldenek ők is fellépőt az európai országok dalversenyére. A…..
Mire lenne jobban alkalmas egy szép, napos decemberi csütörtök délután annál, mint hogy egy sötét szobában, egyedül tekintsünk meg egy trash filmet és ezzel együtt egy virtuális újraélesztést adjunk a trash_monkeys blognak? Naugye. És figyelem, premier a blogon, ilyen még nem…..
Hogy miért van egy évaddal elúszva a számozás, azt nem tudom, talán majd valaki felvilágosít, aki nézi is a sorozatot, ami engem ugyan nem érdekel, de ettől még tudom, hogy kibaszott népszerű. Ezeket az epizódokat (is) a Comedy Central vetíti, és ez lesz az az évad, amiben egy…..
boci29 2014.12.02 17:33:53
Egy nagyon kínos dologról kell szót ejtenünk: népszerű zenekarok tagjairól, akik rettegnek a kritikáktól és/vagy a kommentektől. Mi, kisebb zenekarok normális tagjai kérünk elnézést, ez valóban nagyon-nagyon kínos. Zenészként (OneHeadedMan zenekar - lehet trollkodni) és a…..
boci29 2014.05.16 12:05:14
comment:com Megbüntették a TV2-t 2014.04.11 10:00:00
..
boci29 2014.04.11 10:57:30
@libbant: :D :D :D made my day, bro :D
Fűre lépni tilos! 10.000 Ft/lépés. Azért megijedni nem kell, a poénos táblák a jelenleg lezárt Kossuth téri építési területen vannak és csak az ott dolgozó munkásoknak szólnak. Remélem azért nem gondolta komolyan a főnökük, mert akkor nagyon könnyen kiszúrhat valaki a…..
A 2011-es illetve 2012-es filmes visszatekintőm elbújhat az idei mögött, mert mind a megnézett filmek száma, mind a moziban megtekintett alkotások darabja durván megnövekedett. Ez egyszer a szerintem rendkívül színvonalas és változatos filmkínálatnak köszönhető, illetve a jó 3…..
boci29 2014.01.01 15:16:46
Íme az én listám: www.imdb.com/list/cJfWaZuI2u4/
161 film összesen, mondjuk én az újranézéseket nem számítottam bele. Nálam az év filmje egyértelműen a Phillips kapitány (és nem csak az utolsó, zseniális jelenete miatt). Szerintem még épp nem volt hosszú, végig érdekfeszítő, izgalmas film volt.
Ezen kívül nálam még kiemelkedik a Gravitáció és a Gru 2 (nem tehetek róla, ezt imádom egyszerűen :) ), a Vasember 3 és a Nyár királyai (a te ajánlásodra).

Jó kis év volt ez és rengeteg film van még a listámon (részben a Filmbarátok ajánlásával), amiket muszáj lesz majd megnézni, csak eddig még nem volt rá időm. Szóval hasonlóan jó filmekben és Filmbarátokban gazdag új évet mindenkinek! :)
Mi ez már? Mi következhet? Nem lesz Sas-kabaré szilveszterkor? Eltűnnek a Bud Spencer-filmek a tévéből? MI AZ MÁR, HOGY NEM ADJA LE EGY NYOMORULT TÉVÉ SEM A RESZKESSETEK BETÖRŐKET? Van már Facebook-csoport is, meg online petíció. Lájkolni, aláírni, MÉG NEM KÉSŐ! Mentsük meg a…..
boci29 2013.12.20 17:09:49
Ha valami rock and roll, akkor a pálinka az, úgyhogy a Tankcsapda most kurvára rock and roll. "A sorlemezek újrakiadásával egy időben, november 7-től kizárólag a MOL kutakon beszerezhető az a négy tagból álló pálinkasorozat is, amelynek különlegessége, hogy minden termék neve…..
boci29 2013.11.11 21:10:28
@SZ.A.: csak amíg a Motörhead fasza, tökös zenét csinál, addig a TCS az utóbbi években inkább csak egy rossz vicc.
Következő alanyunk műfaja szerint horror, akció és scifi keveréke, bár ezekhez nagyjából annyi köze van, mint a Sólyom légitársaságnak a lekváriparhoz liszthez Sólyom Lászlóhoz. A nevén kívül semmi. A korhatárbesorolást sem sikerült tökéletesen eltalálni, hiszen még annyi…..
Roger Waters @ Puskás Ferenc Stadion, 2013.08.25. Ha valaki rajong az úgynevezett Igényes Zenéért, akkor szinte garantált, hogy a Pink Floyd az egyik kedvence. Fontos megemlíteni az Igényes Zene mellett, hogy ezek az emberek mesterei voltak a hangszereiknek, elképesztően átgondolták a…..
A Való Világ törtetője állítólag gyógyultan távozott a Merényi Gusztáv Kórház elvonójáról, ahol megszabadították alkoholfüggőségétől. VV Éva első útja a Bors szerkesztőségébe vezetett, ahol gyorsan megszabadult ruháitól, hogy a lap fotósa pikáns képeket…..
Mozik terén már csak kevés érintetlen terület maradt nekem. Életem során voltam már az egytermes retróstól (a jó öreg Olimpia), halom multiplexben, vetítésre szinte alkalmatlanban (Kino), sőt, egy sajtóvetítés erejéig még meg is nézhettem az elég felejthető…..
Elkészült a nyáron fesztiválköztársasággá alakuló Sziget hivatalos himnusza, amelyet a pécsi Punnany Massif zenekar készített, ráadásul egy nagyon látványos, felszabadult hangulatú videót is kapott a dal fesztivál korábbi felvételeiből, nekünk pár pillanatra Lemmyt is…..
boci29 2013.04.26 15:49:14
@ac3^BB: pontosan ezt akartam én is írni!
Egy olyan filmbe sikerült belefutnom, amiről sajnos nehéz bármiféle pozitívumot mondani. Mert nem egy olyan alkotásról van szó, mint a korábban látott Szeleburdi szuperhősök, vagy az Álom.net, amik amellett, hogy végtelenül gagyik voltak, legalább a maguk módján megnevettették a…..
Amikor péntek, délután kettőkor már egy tucat tinilány piknikezett a PeCsa bejárata előtt el kezdtem érteni, hogyan tudott mindössze pár nap alatt elfogyni az összes jegy a Mumford and Sons budapesti koncertjére. Aztán megismerkedtem a végtelenül közvetlen Ted Dwane-nel és Marcus…..
Ebbe a fickóba szaladtam bele a minap az Örs vezér terén az Árkád előtt. Lehet, hogy ti már láttatok hasonlót, nekem új volt, amit csinált. Nagyjából úgy viszonyul a hagyományos szendvicsemberhez, mint egy késekkel hadonászó japán látványszakács a szendvicskészítőhöz. Hogy…..
Vannak filmek, amiknél már az első képkocka után sejted, hogy nem ez lesz életed legjobb filmje, és az IMDb top10000000-ről még hírből sem hallott. Valami hasonló érzés fogott el, amikor ennek a filmnek az intrójában megláttam a készítő stúdiójának logóját, egészen pontosan…..
A BKV-nak most az utóbbi nem jött össze a 173-as buszon. Ehhez képest apróság, hogy nem út, hanem utca. (Tipp: Márió, kösz!) ..
Hétfőtől egészen mostanáig tartott egy szlovén (elő)nyaralás, az éppen ott zajló divízió 1-es hoki vb apropójából, de persze azért jártuk a várost, sőt, egy napra még Bled városát is meglátogattuk. Majd jönnek élménybeszámolók meg videók, mindenesetre két infót már…..
Mikor Pamkutyáékkal vettük fel a Mr Youtube epizódot, már szembesültem, hogy ők azért lényegesen profibban nyomják, mint én. Green Screen, külön utómunka effekteknek, rendes mikrofon. Azonban mikrofonjukkal ők sem voltak kibékülve és elkezdtünk beszélni…..