Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ombuccmann

0 bejegyzést írt és 103 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vastagbőr Ezért tartunk ott, ahol 2009.12.10 13:31:00
Jogerős ítélet született a siófoki Tesco parkolóban rendőrökre támadó cigánycsalád ügyében. Elevenítsük fel a februári esetet: "A mozgáskorlátozottak számára fenntartott parkolóban álltak meg, a járőrök ellenőrizni szerették volna, hogy jogszerűen állnak-e ott. Az…..
Ombuccmann 2009.12.10 20:44:09
@Fedor: Tök igazad van, de miért nem hívtak ki ezekre egy készenléti szakaszt és miért nem ütötték őket szarrá gumibottal?
Ombuccmann 2009.12.10 21:28:44
@Fedor: Idéznék egy klasszikustól: "De ugye mindenki ugyanezt mondja azokra az ítéletekre is, ahol nem cigány volt az elkövető, hanem mondjuk egy rendőrre támadó árpádsávos "tüntető"?"
Ezt, baszdmeg. Mert rendőr a készenléti is, aki engem, mint "szándékegységben" lévőt kézenlő, mert nem mentem haza, meg az is aki hagyja magát ütni pár cigányasszony által. Csűrjed-csavarjad a szavakat, akkor is egy faszkalap vagy.
A Hit Gyülekezetes, Vidám Vasárnapos, ATV-s műsorvezető "Európa egyik vezető személyisége" -  nyalt be mélyen a Jerusalem Post Németh úrnak ... Véletlenül kicsúszott az újságíró tollából egy igaz mondat is: "A magyarországi média, köztük az ATV műsorai…..
101 tipp hogy sikeres celeb legyél (és hogy az is maradj) #38 Írj egy könyvet. Magadról, egy másik celebről, az életedről, teljesen mindegy. Lehet vékony, vastag, lehetsz csak társ-szerző, mindegy, csak a Te neved szerepeljen a bulvárhírekben. (Több infó erről: lásd Havas Henrik.)…..
Ombuccmann 2009.11.05 18:28:26
@Talon Karrde: Csak viccelsz, ugye?
Ombuccmann 2009.11.05 18:54:32
@Talon Karrde: Te meg csókold meg a joshibarat töke alatt, bibibííííí
Jaj, de várjuk már a pénteket, amikor megjelenik az októberi Playboy! Hiszen olyan, de olyan pikáns fotók lesznek benne ... íme, itt van egy:   Ja, most nem a csöcsös-vörös Claudiára gondoltam, hanem az új, improved MILF-elnökasszonyra ... Liptai Claudia és Dávid Ibolya! Ez…..
Ombuccmann 2009.09.30 20:32:29
@ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország: Hogy csak én csinálhassam vele...
Ombuccmann 2009.09.30 20:41:07
@PublicEnemy: Intenzíven? Dehogyis. Lapáttal gyógyítgatnám.
Ombuccmann 2009.09.30 20:42:51
@ylion, declared for Hungary, not for Kurvaország: Te ezen még gondolkoznál is? Perverz állat.:)
Remek írás, változtatás nélkül tesszük közzé. Lehet emészteni, gondolkodni. (Nagy szarban vagyunk ...) "A nyugdíjvita során mindenképpen szükség van a legtöbb, eddigi hozzászóló által elfogadott tétel megkérdőjelezésére. Ezek a következőek: A nyugdíjrendszer…..
Sajókaza. Emlékszünk: "Dugó" és a hírhedt áramlopási ügy januárból. (Itt és itt és itt és itt) Most megint a figyelem középpontjába került ez a 3500 lakosú Borsod megyei település. Egy család: apa, anya és 6 gyerek. Aput meg anyut a bíróság 10 hónap letöltendő…..
Ombuccmann 2009.09.11 13:09:27
@Egaesz Homo: Törzsi szinten élő embereknek hogyan lehet elmagyarázni az európai normákat? Sehogy, mert analfabéta, erőszakos... A törzsi szinten élő ember mit tud átadni a gyerekének? Mondj egy morálisan elfogadható megoldást, mert én mint európai normák szerint élő ember szeretném ha akár erőszakos módon is rákényszerítenék őket az európai normák betartására ahelyett, hogy 8-10 gyereket szülve csak még több embert nevelnek törzsi szintű életvitelre. Az erőszak alatt pedig nem verést értek, hanem jogmegvonást: nincs pénz, gyerek elvesz és a pénzt az állami gondozottakra fordítani.
Nem fogjátok elhinni, mi történt már megint, én sem nagyon akartam. "Békéscsabán, csütörtök este 10 órakor egy kismama levest és tortillát rendelt egy ételt szállító cégtől, mert aznap nem bírt főzni. A futár időben ki is szállította a vacsorát, majd miután elment,…..
A kétszereplős (vegyépszer vagy strabag, strabag vagy vegyépszer ???) verseny győztese pedig nem más, mint a Strabag! "A Fővárosi Közgyűlés pénzügyi bizottsága kedd délelőtti ülésén a Strabag-Hídépítő konzorcium ajánlatát választotta a Margit híd…..
Vastagbőr A nap képe: demokrácia 2009.07.05 13:01:00
Csak így, kommentár nélkül: További nagyméretű képek erre. Az eseményekről készült legjobb videó, ami nagy-nagy szimpátiát ébreszt a gárdistások mellett..... az Origotól: zero: És akkor nézzük meg ezek után a TV2 videóját. Az origos videót megnézi pár ezer ember,…..
Vastagbőr Adakozzon a Fidesz is! 2009.06.25 13:01:00
Egyre szánalmasabb ez a krízisalap körüli hercehurca, de az MSZP nem veszi, vagy nem akarja ezt észrevenni. Felcsuti Péter, a Bankszövetség elnöke, a Raiffeisen vezérigazgatója konkrétan azt mondta, hogy ez szép példája a populizmusnak, nagyon nehéz a helyén értékelni. "Azt,…..
Ombuccmann 2009.06.25 18:01:00
@is: Azért arra emlékszel, hogy az otp a szokásos rekordnyeresége után kedvezményes hitelt kapott az imf hitel terhére, hogy azt piaci kamatozású hitelként odaadja a lakosságnak, vállalkozásoknak?
A kormány a helyén van. A hullák faszáról leszopják az izzadságot, ömlik belőlük a sok törvényjavaslat, a bankok felé meg koldulnak? Miről beszélsz?
Az augusztustól novemberig működő kríziskezelő alapból az az aktív korú, tehát 18 és 62 év közötti ember kaphat egyszeri 20-50 ezer forintot, aki a válság miatt kilátástalannak tűnő helyzetbe került, és jövedelme nem éri el a nettó minimálbér összegét. A kormány…..
Ombuccmann 2009.06.12 15:00:13
@synthesizer: Sehány. Tegnap szabadnapos voltam, reggel bekapcsoltam a mokka című műsort. Egy kutatás alapján (nem mondta, ki végezte), a jobbikra 3 réteg szavazott:
- lumpenek (szó szerint), lumpenizálódó rétegek
- antibolsevista, hitlerbarát családi kapcsolatokkal rendelkezők (náci nagypapa)
- az a diplomás réteg, aki képtelen az önmegvalósításra.
Vastagbőr Késelés éneklésért 2009.05.21 10:01:00
Ilyen ország tényleg nincs, hogy a blog jelmondatát idézzem. Valahol a világ egyik eldugott csücskében tudnék ilyet elképzelni, nem itt nálunk, "Európa szívében"...... A sonline.hu cikke: "Kilencszer szúrt egy zákányfalui fiatal. Az eset 2008. február 1-jén…..
Vastagbőr A nagy K 2009.05.15 13:01:00
Végre kijött! Nem várattak tovább! Végre anélkül kurvázhatjuk le ezt a ribancot, hogy valami konfekció jakós pribékje beperelne. Pedig perelni szeretnek ezek nagyon, becsületsértésért is megítél a bíróság annyit, amennyiért ez lement kutyába. Sőt! Akinek nem esett volna le :…..
Micsoda ország! Avagy Kivágó Iván Györgyné, a jó ügynök, a jó kartárs megtette, amit megkövetelt a Párt! Reggel felkelt, megitta a kávét, átfutotta a Népszavát, elővette a kosztümjét, megcsinálta a haját. Bekapott egy fél grillcsirkét, majd kiállt a garázsból. Elindult…..
Még mindig a Bajnai-beszéd hatása alatt állok ... ó, de jó lesz, hogy végre együtt sírhat, együtt örülhet az ország minden lakosa. Együtt örülhetünk például Boldvai Lászlóval, az MSZP salgótarjáni képviselőjével is. Boldvai a megyei szoci nagykutya, az MSZP Nógrád megyei…..
Tegnap Demszky már értésünkre adta, hogy mit is gondol a MAGYAROKRÓL ... "Budapestet aranykorában a német, a zsidó, a roma, a szlovák kisebbség építette fel, és békeidőben mindig is együtt tudott működni egymással ez a sokféle nemzetiségű multikulturális főváros."…..
A hirado.hu volt a leggyorsabb, megvan a híres (hírhedt) Bajnai-ultimátum, amelyet minden MSZP-s és SZDSZ-es képviselőnek alá kell(ene) írnia:   Nem igazán látom benne azt az adócsökkentést, amitől mi, dolgozók jobban járnánk ...;..
Pártunk és Kormányunk felfedezte az a Fekete Lyukat, ahol éve óta ÖMLIK ki a pénz, és lassan, alattomosan tönkrevágja az országot és a gazdaságot ... A benyújtott adóváltozások keretében a cafetéria felét adóztatnák meg, egy roppant alacsony, barátságos 62%-os személyi…..
Ombuccmann 2009.03.31 16:03:28
@is: Nem tudom hány munkahelyed volt, de ha hiszed, ha nem a munkáltatók az ilyen adómentes juttatásokkal próbálják pótolni a bazi magas adóterhek miatti alacsony fizetéseket. Így béralkunál belekalkuláltad te is, ő is. Ráadásul ez a bejelentve dolgozó réteg nem kap semmit az államtól, mert gazdag... A hülyenépszavazásról annyit, hogy ha már befizetek súlyos tízezreket havonta az egészségügybe, akkor ne nyomogassanak 1000 forintról számlát egy bokaröntgenért, mintha a lelküket tették volna ki és ne kérjenek 300 ft vizitdíjat, mert csak és a kurva anyjukat.
Ombuccmann 2009.03.31 16:40:13
@Mike36: Szia!
Leírnád azt a gondolatmenetedet, ami azt sugallta, hogy ezt kell ideírnod.
Ombuccmann 2009.03.31 17:02:29
@Mike36: Nem lesz.
Vastagbőr Parlamenti képek 2009.03.31 09:01:00
Volt már ilyen post, de most, hogy a gazdasági válság mellett még kormányválság is van Magyarországon, még érdekesebb, hogy mivel töltik idejüket képviselőink a Parlamentben. Nézzük hát a képeket. Nyugi, nem mind a szokásos alvós/olvasós/telefonálós, a tovább után egy igazi…..
Ombuccmann 2009.03.31 09:11:18
Srácok, ez a mélypont ...   Takács János az MSZP új kormányfőjelöltje – tájékoztatott rendkívüli tudósításában a Hír Televízió pénteken.  Takács János román-magyar kettős állampolgár, a jászberényi Electrolux vezetője, valamint a svéd-magyar kereskedelmi…..
Ombuccmann 2009.03.27 12:18:02
@VicGilson: a monopoly figura (őszbajuszus-cilinderes) is jó lenne
Az első rész után szóba került, hogy bizony anno, Anikó azzal is hencegett, hogy John Jay is rányomult egyszer. Mi csak legyintettünk, hogy na persze persze, tuti, hogy Sly-nak is van akkora büszkesége, hogy nem hajt egy olyan nőre, akinek a csöcséig ér. Pedig nincs. Kiderült…..
Vastagbőr Ég veled, Feri! 2009.03.21 13:01:00
Ennél szebb tavaszi hétvégét nem is kívánhatnánk magunknak, eljött az, amit régóta vártunk: Gyurcsány lemondott a miniszterelnökségről!!!Volt már ilyen többször is, de ez most komolynak tűnik. Belátta ő is, hogy így, vele már nem megy.  Pezsgőbontás, népünnepély,…..
Ombuccmann 2009.03.21 13:41:14
@Ferenc Testvér: az se rossz, de most ez a csúcs
Sokan az MSZP-ben sincsenek tudatában annak, hogy Gyurcsány Ferenc az évszázad legkitűnőbb politikusa nemcsak Magyarországon, de Európában is. Az Ő kvalitásaihoz sok politikusnak fel kellene pörögni, hogy értse, lépést tudjon vele tartani és érdemben támogassa. Ez még saját pártján belül is igaz. A szörnyű az benne, hogy lusta, önző, tehetségtelen politikustársai kritizálják és gáncsolják. Ezt sokáig csak egy olyan politikus tudja elszenvedni, aki ritka tehetségénél fogva megszállott és küldetéstudattal vezérelt. Nála nem kell tiszteletdíj, nem kell a nyugodt gazdaság vezetőként való élet, mert olyan tűz ég benne, amely keveseknek adódik. Neki a hazaszeretet, a demokrácia, a gyűlölet nélküli élet, az emberek szeretete(identitástól függetlenül), a jóléti társadalom eszménye, minden társadalmi réteg boldogulásának segítése adja az erőt, az energiát hatalmas munkájához. Ha nem tudtuk és nem tudjuk megbecsülni, akkor magunkra vessünk
Szerencsétlen Rogán. Nem tudom melyik szellemi óriás fejéból pattant ki ez a nagy műanyag tojástartó, de mosolyogni és szánni való a polgármester igyekezete. Gyönyörű propagandafogás, ott volt az egész sajtó, de remélem nem képzeli komolyan, hogy március 15-én este tele lesz…..
Ombuccmann 2009.03.13 09:51:56
@nanena: Köcsög rogán, inkább kergetné el a kormányt az a nagyhazafinyugodtfelnőttintelligensember.
Fröccsönthetne vipera és könnygáztartót a rendőröknek, pillangókéstartót az utcai zsiványoknak...
Rogán egyszerűen kampányol, ne legyél már ennyire vevő ilyen fa...ságokra.
Ombuccmann 2009.03.13 10:27:53
@nanena: Jól van na. Majd a fidelitas 30 aktivistája levonul a budai várból, kamerák kereszttüzében telepakolja tojásokkal ezt a szart, bemondják a hírtv-ben, hogy milyen baromi sikeres volt a kezdeményezés, te meg tapsikolhatsz. Az eszedbe se jusson, hogy nem azért nem lesz tojásdobálás, mert van tartó, hanem mert lesittelnek.