Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mamamama

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Okosabb politizálásra addig nem lesz Magyarországon lehetőség, amíg a monolit nyugdíjastömböt fel nem szalámizza valaki. A zsarolási potenciáljuk ugyanis súlyos problémát jelent. (Fotó: Barakonyi Szabolcs/Index) Az OVB hitelesítette egy nehézipari szakszervezet egyik…..
mamamama 2010.08.03 11:47:26
@Kalamona:

A sok hozzászólás közül a tiéd közelítette meg a valóságot
a legjobban.
mamamama 2010.08.03 13:13:04
@Viktus:

Nem változna meg a véleményem,függetlenül attól,hogy nagyjából ismerős a téma családi vonatkozásban is és ismerettségi körben egyaránt.

Viszont a csalás,ügyeskedés minden formáját gyűlölöm és elutasítom.

A nyugdíjasokkal kapcsolatban pedig az a véleményem,hogy ismét bűnbakra van szükség,akikkel össze lehet ugrasztani az aktívakat (vagy az éppen adócsaló, tb-t nem fizető népséget).
Az utóbbi 2 év megszorításait a nyugdíjasok tűrték és viselték a legkorrektebb módon.

A rokkantnyugdíjakat magam is felülvizsgálnám.
Cser-Palkovics András hazudott. Felesleges finomkodni, mert így van. Nyilván az MSZP is csak akkor nem állít valótlant nyugdíj témában, amikor csöndben van (erről is írtam már - a bérkommentelők legyenek szívesek minden linkelt írást elolvasni, és nyeljék vissza…..
w Ideje a parasztáldozatnak 2009.10.12 07:15:00
A tömegpártnak az az átka, hogy rettentő darab szarok tapadnak rá, ahogy gurulgat az emberek között ide-oda. Előnye viszont, hogy ha a szart leverjük róla, akkor se lesz sokkal kisebb. Adott egy ostoba ember, aki ostobaságokat nyilatkozgat, a jelek szerint nem kivételesen, hanem…..
Filmdroid Elhunyt Kristóf Tibor 2009.09.08 22:30:00
Hosszan tartó betegség után otthonában elhunyt Kristóf Tibor, 67 éves volt. A színművész  1967-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, játszott színdarabokban és filmekben is szerepet vállalt. Többek között láthattuk őt a Dögkeselyű, Talpuk alatt fütyül…..
w Ölni és élni hagyni 2009.09.04 11:40:00
Hazánk erdői vadban viszonylag gazdagnak számítanak, bár olyan nagy böszme állat, mint a medve vagy az orrszarvú nem él meg itt, de nem is baj, senkinek se hiányzik, hogy a medvebűnözéssel újabb munícióhoz jusson a fasizmus. Van elég őz, szarvas, vaddisznó és nyúl. A probléma…..
bodoky Mi jövünk, ők mennek 2009.08.28 02:01:00
A kormányzati hatalom közeledtét ünnepelte a Fidesz a Polgárok Házában. A  régi harcostársak hűségesküt tettek Orbánnak, és elvárásokat is megfogalmaztak számára. >>> Az eredeti verziót itt lehet olvasni >>> Ez jelent meg belőle az…..
mamamama 2009.08.28 10:46:16
@littlerichard énekel:


Egyetértek!

Mélységesen fel vagyok háborodva.Mindig is tudtam,hogy OV egy undorító,hataloméhes alak,de ez már tőle is sok.
Miután kolbenheyer kolléga ma reggel remek posztot közölt a kereszténységről, arra gondoltam, hogy a nevében kereszténységet hirdető párt elnökének egyik nyilatkozatának részletét idemásolom. Aszondja a bácsi, hogy: " Bajnai Gordon morális értelemben a magyar politika…..
Reckl Amál blogja Fidesz, nyugi! 2009.04.08 13:45:16
Nagyon igazat mondott Hajós András vasárnap este. A Fidesz képtelen győzni. Annyira beléjük égett a 2002-es vereség (hála mindenek előtt Orbán Viktornak - ezt már én mondom), hogy azóta azt sem képesek felfogni, ha éppen győzelemre állnak. Mint például most.Most nem kellene…..
 Kitűnően tölthették idejüket tegnap a Klubrádió Ötös című műsorának hallgatói: Kuncze Gábor vendégével, Dessewffy Tiborral boncolgatta, hogy miért olyan hálátlan a nép, miért nem tudja értékelni azt a sok jót, amit választott vezetőitől kap. Itt hangzott el a…..
w Europa Social Club 2008.11.21 08:30:00
Hát mekkora egy vacak ez az Európai Unió, ugye. Abcug. Mi hasznát vesszük ennek? Mit kapunk cserébe azért, hogy ööö… felveszünk tőlük egy csomó pénzt? Egyáltalán hogy működik? Hogyan tudunk mi beleszólni, hogy mi történjen ott? Megszólal-e a magyar honfibú…..
mamamama 2008.11.22 12:24:20
Pilu Valaki mondja ki végre! 2008.10.22 15:10:00
 Hajnal kettő, hallgatom a rádiót. Fiatalok vitatkoznak benne, országunk tudatos tönkretételének okairól. Három lépésben eljutnak az ilyenkor szóba jöhető összeesküvés-elméletek valamelyikéhez, nevezetesen, hogy Izrael vagy Hollandia költözik a Kárpát-medencébe.…..
w Felülnézet 2008.10.22 07:30:00
"Tessék megnézni, hol tart ma Magyarország és hol tart Szlovákia. Mi ma nyugodt felülnézetből tekintünk magyarországi barátainkra, mert mindaz, amit gazdasági, szociális és pénzügyi téren elkúrható volt, azt el is kúrták úgy, ahogy az csak keveseknek sikerült"…..