Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cyberpopp

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan esünk abba a hibába, hogy magasabb hőfokon mosunk ki egy-egy ruhadarabot, mint ahogy azt szabadott volna, emiatt pedig összemegy a ruha a mosásban. A second hand boltokban egyébként sokszor találunk ilyen darabokat, amiknek egyébként semmi baja nincsen, így akár luxus…..
cyberpopp 2017.03.24 10:05:26
Meghatározták, mi a közszolgálat?– A közszolgálatot eddig senki nem tudta definiálni, de ha elém tesznek egy riportot, cikket vagy hírt, pontosan meg tudom mondani, hogy közszolgálati tartalmú-e vagy sem.Nyilatkozta még tavaly decemberben Belénessy Csaba a 168 órának. Na, úgy…..
cyberpopp 2011.03.27 20:04:14
@cyberpopp: Hireszerzo = Hírszerző
Úgy tűnik, a kétharmad sem elég arra, hogy álságos iszapbábozás nélkül egyszerűen csak megmondódjon, ki vezetheti tovább a köztévéket, a Magyar Rádiót meg az MTI-t. Szalaiék előtte úgy tűnik, végigjátszanak egy színes műsort az éppen általuk írt törvény koreográfiája…..
Drága olvasók!Véreim! Magyarok!Megkérdezném tőletek, hogy ez a mondat:vége lehet a nyugdíjpénztáraknak kinek hogyan smakkol.1. Teljesen természetes.2. Jó az úgy is.3. Van benne valami furcsa.4. Hát, nem az igazi.5. Tök szar.6. Egyértelműen hibás, csak elírás lehet.És…..
cyberpopp 2010.10.15 10:53:41
Egy hét alatt három beszédet is mondott Orbán Viktor, így talán kevésbé meglepő, hogy a szóáradatban szinte senkinek – magamat is beleértve – nem tűnt fel egy tanulságos oldalvágás. Szerencsére egy e-mail felhívta a figyelmemet; a miniszterelnök ugyanis, bár erről…..
Tegnap az országgyűlés megszavazta a médiaalkotmánynak azt a részét, amivel a kormány vigyázzba állíthatja az egész magyar közmédiát, sőt akár arra is rákényszerítheti, hogy a Nemzeti Együttműködési Nyilatkozatot énekelje Ákos Tanulékony szörnyeteg című számának…..
cyberpopp 2010.07.23 17:30:41
  Ahogy azt ma délelőtt a Mandineren elsőként megírtuk, a bíróság jogerősen kétmillió forint kártérítés megfizetésére kötelezte Bolgár György rádiós műsorvezetőt a Kruchina-fivérekkel szemben (most kaptuk a hírt, hogy délután pedig - nem jogerősen - a…..
cyberpopp 2010.04.30 08:30:45
@TuRuL_2k2: például?
  - Kálmán, geci, mondjatok már valami jó kínait, mert meg lesztek baszva! - szokott minket nyaggatni idős plébános ismerősünk. A hasonló kéréseket nem tudjuk visszautasítani, úgyhogy most mondunk egy jó kínait, olvasóink okulására is.     A Wang Mester Konyhája…..
 Kerelőszentpál, Marosugra, Ecsellő, Nagybabóca, Bősárkány. Települések a Kárpát-medencében. Miről híresek? Különösebben semmiről. Egyszerűen csak jól esik kiejteni a nevüket. Bizonyára mindenkivel előfordult már, hogy átutazott egy-egy falun vagy városon, amelynek a…..