Regisztráció Blogot indítok
Adatok
monetar

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Pacem In Utero (Békét az anyaméhben), Alfa Szövetség, KDNP. Csupa-csupa szimpatikus tömörülés, melyek soraiból most olyan mérvadó személyiségek szólalnak fel abortuszügyben, mint prof. dr. Jobbágyi Gábor polgári jogász, dr. Csókay András idegsebész, dr. Téglásy Imre…..
monetar 2012.05.24 10:05:12
Empátia, megértés, elfogadás. E háromdolog hiányzik az egész téma körüll. Olvassatok angol oldalakat, találtok vizsgálati eredményeket, mivel sok országban évtizedek(!) óta engedélyezett a 7. hetes terhességi korig a gyógyszeres megszakítás. Hogy miben más ez? Anglában pl. otthon lehet vele maradni, és valóban az egész folyamat egy spontán vetéléshez hasonlít, görcsöléssel (erre van fájdalomcsillapító), de a saját intim szférád megőrzésével. Mivel jár a műtét: Fekszel szétterpesztett lábbal egy ismeretlen orvos előttt, betolnak a mütőbe egyedül, nem törődik veled a kutya sem, miközben végtelenül kiszolgáltatott vagy. A még nem szült fiatal lányok méhébe a műtét előtti éjszaka méhszájtágítót tesznek, ami görcsöl, fáj, feszít. És egyedül vagy. (gondoljatok egy tizenéves, hudzonéves fiatal lányra és a végtelen kiszolgáltatottságra a kórházban) A méhet vákuumos szippantóval kitakarítja az orvos, majd utána 6 hetes testi gyógyulási idővel lehet számolni. A művi abortusz az műtét, annak bizony gyógyulási ideje van. És akkor jöhet a szövődmény, mivel a vákuumos eszköz könnyen megsérti a méhfalat és ezért azon hegek keletkeznek, amik nehezítik azt a teherbeesést,amelyet majd a fiata lány meg szeretne tartani. Mindezekkel szemben a gyógyszer segítségével ugyanez a lány a 2. tabletta bevételét követően néhány órán belül elvetél. Valóban megéli a vetélést, aktív részese lesz, mert érezni fogja a fájdalmat. De menstruációs fájdalmat minden nő a menstruációjakor megél. Van ebben a nőknek gyakorlata. El lehet viselni. A természet kitalálta, h hogyan lehet a nőt felkészíteni a szülési fájdalomra. Gyakorolja is havonta minden nő. Viszont ebben az esetben ott lehet a vetélő mellett a támogató szülő, barát, férj, bárki, akire a nőnek szüksége van. Az egész folyamat alatt a nő kezében van a kontroll nem egy kiterített húsdarabként fekszik és eltűri, h a testével vealakik valamit tegyenek. A spontán lés gyógyszeres vetéléseket követő 1 hónapon belül a bent maradt esetleges maradványok 100%-ban felszívódnak illetve kiürülnek (maguktól), tehát az a mai magyar módszer, amely szerint számos spontán vetélést követően a szerencsétlen nőt még egészségügyi küretre is beutalja teljesen felesleges és elavult módszer. (szintén érdemes olvasgatni az angol tanulmányokat) De pénzt hoz a kórháznak. A műtét biztosan jobban fizet, mint 2 db pirula. Szegény Magyarország, szegény magyar nők. Egyetértek a posztolóval, elképesztő, h minden női témában nálunk állandóan férfiak mondanak sommás véleméynt, férfiak döntenek, megbélyegeznek. Ha valami, hát ez valóban a nők ügye. Mármint hogy mit választ. Mert a vita a választás lehetőségéről szól!!! legalábbis arról kellene szólnia.
A Homár szomorúan értesült, hogy még mindig létezik Intrum Justitia, és ezúttal az OTP-vel szövetkeztek, hogy sosem volt tartozásokat hajtsanak be. Kitartás minden szenvedő fogyasztónak, már nem tart soká a bankterrror, csak ki kell várni, amíg a görögök fellázadnak, és az…..