Regisztráció Blogot indítok
Adatok
acidszarka

8 bejegyzést írt és 250 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Modorosblog Irodaházas sportok 2012.10.29 12:11:45
Láttunk már ugye sokszor ilyen humoros videókat, ahol pl. gátfutást rendeznek a boxokban, de ezek nem annyira túl viccesek - úgyhogy arra gondoltam, megírom én jobban, ahogy általában szoktam. Alul tehát pár tuti tipp, hogy varázsolhatjuk át az unalmas-szürke,…..
Mandiner blog Elnézést 2011.01.13 15:15:00
  Tegnapi, Hétköznapok és ünnepek az MTA Filozófiai Intézetében című posztunk meglehetősen nagy vitát kavart, nemcsak itt, a blogon. A posztban szándékosan gyermeteg karikatúra-szerűségeket közöltünk, a műfajra jellemző túlzásokkal. Valójában egyáltalán nem gondoljuk,…..
acidszarka 2011.01.13 16:07:43
Modorosblog Befogott füllel 2010.12.22 11:48:00
-Sziasztok, szép jó estét kívánunk a Szamizdat Rádió és a Szabadszáj hallgatóinak, itt Somoskeőy-Zoráthy Ágota és a mikrofonnál Joe. A nemrég jóváhagyott médiatörvény kapcsán látogattunk ki ide a Bródy Sándor utcába, ahol számtalan civil tüntető, szabad gondolkodó,…..
  „Megkérdezték tőlem, hogy szeretnék-e tovább élni az emberek emlékezetében, de én tulajdonképpen a saját nappalimban szeretnék tovább élni.”   Hetvenöt éves lett Woody Allen, és valahol tagjai lennénk annak a klubnak, ahová még őt is felveszik.  …..
acidszarka 2010.12.01 18:00:45
@rajcsányi.gellért (ergé): @bádogos: ezt már én is akartam kérdezni. Ergé, miért? Gyöngyöt disznóknak.
JZ vendégbloggerünk egyik külföldi ismerősén keresztül elérte C.S. Lee-t, a Dexter Vincent Masuka nevű karakterét alakító színészt, és rábeszélte egy emailes interjúra velünk. A dolog exkluzív, és mint ilyen, igen izgalmas, ezért nem akarjuk, hogy kimaradjon belőle egyetlen…..
Lenin agitál (1917)Lenin 140. szülinapjára (1870. ápr. 22.) egy rövid áttekintővel emlékeznénk, amely nem annyira róla, hanem az orosz szociális mozgalmak "elhajlásairól", a hatalomért folytatott harc általuk előszeretettel használt egyik eszközéről, a politikai…..
   A lehető legjobbkor hirdette meg alkalmazásfejlesztési versenyét a Nokia: A Nokia 1 millió forintot ajánl fel a legjobb magyar alkalmazás fejlesztőjének   A Nokia a magyar verseny során azt a legjobb, helyi igényekre szabott alkalmazást keresi, ami leginkább…..
acidszarka 2010.03.08 10:00:29
Az A. által beküldött csodálatos posztok (Háromnevű ember, Horgász...) közül az utolsóhoz, és szerintem a legzseniálisabbhoz érkeztünk. A.-t csak biztatni tudom, hogy  írjon és küldjön még; szerintem nem csak a magam nevében mondom ezt.  Könnyen megfigyelhető, hogy…..
  Szokták volt emlegetni művelt publicisták és elemzők, hogy a Fidesz ígéretcunamija az égig ér és ezzel olyan magasra tolta a lécet maga fölé, hogy nehéz lesz azt átugrania - nincs sok vitatkoznivaló ezzel az állítással, a Fidesznek olyan kihívásokkal kell…..
Modorosblog A munkásosztály hőse 2010.03.03 07:00:00
És olyan okosnak, osztályfüggetlennek és szabadnak hiszed magad De akárhogy is nézem, mind csak kibaszott prolik vagytok... /John Lennon - Working Class Hero/   -Ne is mondd. Sok megjátszós kis köcsög, de utálom ezeket. Még érzem rajta a kelkáposztafőzelék meg a szemétledobó…..
  Nagyjából negyven nap van hátra az első fordulóig, s kíváncsiak vagyunk, t. kommentelőink mire számítanak a választásokon. Öt párt területi listás eredményeinek országos átlagára vagyunk kíváncsiak (tehát arra, hogy az összes pártlistás szavazat hány…..
acidszarka 2010.03.03 10:46:58
Temptation friss olvasója a blognak, szinte a semmiből tűnt elő, és rögtön küldött is egy figyelemreméltó posztot. Az általa leírt, gyakori nőtípus jellemzőire sebészi pontossággal tapint rá, és nem kíméli :)A szülők elég jól kerestek a hetvenes-nyolcvanas években ahhoz,…..
  Tegnap volt a kommunizmus áldozatainak emléknapja.  Lola valamikor 2008 nyarán írt egy posztot  Kommunisták, reszkessetek címmel, illetve a Konzervatóriumon is megjelent egy cikk - Felelősségrevonást! Az írást a szerző azzal a kérdéssel zárta: miért…..
acidszarka 2010.02.26 13:49:45
A mai utazós írás A magyar turista méltó folytatása, Horikától - az oly' gyakran hiányolt és követelt klasszikus, nyelvi modorosságokkal. 1. A társasutak visszatérő élcelődési formája a buszsofőrök feltételezett ittasságán vagy vezetési képességén való poénkodás. Pl.…..
  Közel az idő, ezért semmi meglepő nincs abban, hogy már javában zajlik a nagy ejtőernyős szezon. Ki a közigazgatás alsóbb szintjein keres menedéket, ki az EBRD-ben, míg mások az emigráció nehéz kenyerét választják. Az ejtőernyőzés nagymestere azonban…..
acidszarka 2010.02.25 22:25:19
  Nem csak minket foglalkoztat a probléma, hogy vajon mi számít munkahelynek az ajánlószelvény-gyűjtés szemponjából, hétfői ülésén az Országos Választási Bizottság is foglalkozott a kérdéssel, sőt, állásfoglalást is hozott róla. Az állásfoglalás vonatkozó…..
acidszarka 2010.02.24 10:46:41
@-d(-_-)b-: meg a kurváké
Kigondoltam Olaszok 2010.02.23 01:30:00
Az olaszok furcsa egy népség. Természetesen valójában nem is léteznek. Akárcsak a franciák vagy a németek a XIX. században tudtak csak összetákolni egy országot. Pozitív tulajdonságuk, hogy ugyan ellopták a zászlónkat, de elforgatták, valamint az, hogy a magyar nők…..
acidszarka 2010.02.23 22:16:00
@radairosseb: én mondjuk a kurva anyádat utálom, de a digókat is
1. lépés: TerepszemleA csúnya lány házibuliba indul. Vagy meghívták, vagy a barátnőjét hívták meg, és ő hozzácsapódott, mindegy, megjelenik. Ezek után elvegyül (= láthatatlanná válik, fotelbe kucorodik), és hesszelni kezdi a pasifelhozatalt, hátha ez alkalommal végre…..
  A választások előtt utoljára összeülő Országgyűlés nehéz batyuval látta el a szólásszabadság híveit és védelmezőit: elfogadták a büntető törvénykönyv holokauszttagadást büntethetővé tévő, a szocialisták által kezdeményezett módosítását.   A…..
Kigondoltam Kerékpárosok 2010.02.20 13:37:00
A kerékpárosok olyan emberek, akiknek nincs pénze bérletre, sem autóra, vagy homoszexuálisak, esetleg mindhárom.Valljuk be, mikor meglátunk egy kerékpárost feszes nadrágban, szűk felsőben, napszemüvegben és bukósisakban, csakis a röhögés lehet a válaszunk. Ráadásul a…..
acidszarka 2010.02.22 18:14:20
@est komor őre.: ez jó, mert akkor a biciklisták - a buzikhoz hasonlatosan - nem tudnak szaporodni
Mire ébredek ma reggel? Kint van a Kurucon egy Indexes másként gondolkodó néhány őszinte pillanata. A kis Tamás Bence Gáspár elmeséli milyen drogokat használnak általában és őszintén bevallja, hogy a szerkesztőségben is szoktak néha munka közben szívni. Azért jó látni, hogy…..