Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anna, a műkörmös

12 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Műköröm építés és pedikűrA nevem Bogdán Brigitta. Köszönöm hogy meglátogattál az oldalon. Körmös pályafutásomat 2002-ben kezdtem. Ekkor vehettem kézbe bizonyítványomat, amellyel Kéz- és Lábápoló, Műköröm építő szakképesítést kaptam, amely annak idején…..
Anna, a műkörmös 2010.01.09 18:53:58
Virág Edina   Mobil: (+36) 70-389-6815   ..
Google Chrome OS Google Chrome OS 2009.07.08 15:34:00
Google Chrome OS Az új, ingyenes és nyílt forráskódú operációs rendszer.http://googleblog.blogspot.com/2009/07/introducing-google-chrome-os.html..
2008-ban szinte mindenki szívott, és idén is folytatjuk, kivéve talán az ilyen-olyan világrekordok összesítésével foglalkozókat, akiknek 2008 pénzügyi eseményei bőséges muníciót szolgáltatnak egy egész könyvtárnyi rekordok könyvéhez. Pláne, hogy az agyoncsapott bankok saját…..
BUKSZ A gerinctelenség csúcsai 2009.01.18 16:00:00
Miközben számos üzletembert körülrajong a gazdasági sajtó, sokszor megfeledkeznek a rendszer hibáit szisztematikusan kihasználó, sőt, sok esetben ezeket a hibákat éppen előidéző „elit” tagjairól. A Marketwatch éppen ezért ezúttal a legetikátlanabb üzletemberek és…..
Anna, a műkörmös 2009.01.19 09:50:31
Nemrégiben Busával a nemlétező tárgyak-dolgok kiállításán. Végre láthattam, hogy milyen is az a radai rosseb és milyen formát ölt a gyermekkorom nagy réme: a rézfaszú bagoly. "..., mert jönnek a rézfaszú baglyok!" - intett óvva minket nagyapánk alvásra utasítva vagy…..
Anna, a műkörmös 2009.01.19 09:15:20
Pillanatnyilag a világ leghíresebb embere az a Darwin-díjra érdemes szerencsétlen családapa, aki Colorado állam Vail nevű luxus síhelyén akkora balfácánságot művelt, amilyenre három magyar kormány együttvéve is képtelen lenne. A 48 éves muki és gyermeke felszálltak a Skyline…..
Anna, a műkörmös 2009.01.08 07:23:25
 SZINTE INGYEN! KARÁCSONYI KEDVEZMÉNY!Műköröm 2000 FtJapán manikűr 1000 FtSzulinszki Anna - műkörmös(+36) 70-549-0073    Magyar Műköröm Blog - mukormos.blog.hu ..
 SZINTE INGYEN! KARÁCSONYI KEDVEZMÉNY!Műköröm 2000 FtJapán manikűr 1000 FtSzulinszki Anna - műkörmös(+36) 70-549-0073  ..
 Az elmúlt hónapokban bejelentett intézkedéscsomagokról sem könnyű megállapítani, hogy egészen pontosan mekkora értéket értek el, azonban az okosok máris fűvel-fával próbálják összehasonlítani a válságcsomagot. Az egyik ilyen szerint az amerikai csomag többszöröse az…..
Műkörömépítés Magyar Műköröm Blog mukormos.blog.hu mukormos.blog.hu..
LÁBÁPOLÁS:Jót tesz a fáradtság feloldására a váltogatott hőfokú lábfürdő (kneip fürdő). A fürdő ne tartson negyedóránál tovább, és mindig forró vízzel kezdjük, és hideggel végezzük. A hideg fürdő csak néhány másodperces legyen.Minden lábfürdő után gondosan…..
KÉZÁPOLÁS:A kéz kezelésére jó házi szer a citrom és az uborkahéj. A bedörzsölést követően frissítően hatnak, gyógyítanak. Bámulatos eredményt érhetünk el a kifőtt burgonya levével is, ha a kézmosóvízhez öntjük. A kezelés után puha és fehér lesz a kezünkNaponta…..
Japán manikűr Japán Manikűr 2008.11.19 11:53:00
Japán manikűr Mi a japán manikűr?Kiknek ajánlom?Kik használják?Mit tartalmaz a japán manikűr készlet?Hogyan készül a japán manikűr?  http://mukormos.blog.hu/2008/11/08/japan_manikur_tipp Tippek és trükkök!Kérdések és válaszok!Magyar Műköröm…..
TÖREDEZETT KÖRÖM:Ha azt tapasztalja, hogy körmei állandóan letöredeznek, legjobb, ha kézi mosáshoz, mosogatáshoz gumikesztyűt visel, mert a felázott körmök még törékenyebbé válnakA köröm töredezése arra utalhat, hogy kevés kálcium kerül a szervezetébe. Fogyasszon tejet,…..
Sziasztok! Szulinszki Anna vagyok, a műkörmös! Ezután rendszeresen jelentkezni fogok itt a munkáimmal és tanácsaimmal köröm témákban!Kövessetek a műkörmök világába!Ne feledjétek, csak húsz körmötök van, vigyázzatok rájuk! :)  Magyar Műköröm Blog..
Anna, a műkörmös 2008.11.08 16:52:36
Kedves Rékuc!

Örömmel vettem érdeklődésed az oldalam iránt.
Fenti levélre válaszul az alábbi cikket írtam:

mukormos.blog.hu/2008/11/08/japan_manikur_tipp

Köszönöm, hogy felvetetted a problémát, tényleg jó ötletnek tartom a hozzászólásodat.

Remélem a továbbiakban is látogatod majd az oldalt és a közeljövőben akár személyesen is talákozunk.

Ha bármi hasonló kérdésed van keress bizalommal.

Üdvözlettel:
Anna :-)
Munkáim során sajnos egyre többször tapasztaltam már, hogy azok a hölgyek, akik leszedették az elkészített műkörmöket gyakran panaszkodnak a nem megfelelő eltávolítás következményeiről,mint például a körmök elvékonyodásáról, betöredezéséről, különböző…..
  Ja amúgy itt a blog, mely a kétségbeesett brókerekre fókuszál: http://brokershandsontheirfacesblog.tumblr.com/   OH CRAP!!!!!!!!!!!     A TOVÁBBRA KATTINTVA MÉG TÖBB KÉP     ..
Szét kell kenni ezt a zselészerű anyagot a billentyűzeten, majd óvatosan leszedni róla. Olyan anyagból készült, mely állítólag hatékonyabb a sűrített levegős tisztításnál, mert nemcsak eltávolítja, hanem meg is tisztítja a billentyűzetet. Mármint a baktériumokról. Nyolc…..
Anna, a műkörmös 2008.10.21 12:21:00
Na, ilyet még nem pipáltunk, a válság tényleg keményen betett a legszelídebb befektetőknek is: a legalacsonyabb kockázatúként számon tartott alapok szinte kivétel nélkül igen fájdalmas veszteségekkel szembesítették ügyfeleiket az elmúlt napokban. Nesze neked likviditás, a…..
A múlt héten azt szondáztuk meg köztetek, hogy szerintetek van-e értelme a blogokban hirdetni. Engem nagy örömmel töltött el a szavazás végeredménye, amelyen az jött ki, hogy több mint 70% szerint a blogok már mostani állapotukban is alkalmasak arra, hogy reklámüzeneteket…..
Egy frissiben megjelent cikk azt mutatja be, hogy egy etikus hacker szerint lehetséges anonim módon megszerezni Gmailes accountunkat. Adrian Pastor (GNU Citizen) közre is adta azt a kísérleti kódot, mellyel egy úgynevezett Frame Injection Flow segítségével az eredeti webcím helyett egy…..
„Mit csináljak? 50%-os bukóban vagyok. Tovább tud még esni?” „Egy részvényem sincs 5 éve, mikor kell beszállni?” „Olyan olcsó, hogy nem bírom ki…” - ilyen és ehhez hasonló, kétségbeesett, reménykedő, spekuláló telefonhívásokat kapok…..
Százmilliárdos nagyságrendű likviditási tartalékkal rendelkezik az OTP Bank – közölte ma Csányi Sándor. Nem akarnak venni saját részvényt sem, ülnek a pénzen. A bank saját tőkéje 945 milliárd forintra rúg, s eladták Garancia biztosítót 164 milliárd forintért. Az…..