Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DaviD

3 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hali!Jövő héten szerdán lesz ez a jeges est féle rendezvény, szerintem jó buli lenne, el kéne menni.Ha már nedves estet kihagytam... :PAz ár 500 Ft, ez szerintem nem vészesKorcsolya bérlése egy órára 500, egész estére 1500 HUF.A rendezvény honlapja:…..
Welcome people!Már régóta gondolkodom rajta, hogy el kéne menni mozizni. Nos, kicsit körbenéztem. Íme:Szerdán a Corvin moziban egész nap 750 Ft a jegyár. (ez akciós) Megnéztem milyen filmek lesznek, amiket én javasolnék:- A spanom csaja (trailer)- Sasszem (trailer)A gond, hogy…..
Első posztom bármiféle blogban, ezért nem leugatni! Szeretném leszögezni már most az elején, hogy Robi szerint egy két lábon járó BKV/MÁV menetrend vagyok, ami persze ebben a formában egy kicsit túlzás. Ezt azért fontos megemlíteni, mert a poszt a heti BKV használati skillünkről…..
DaviD 2008.10.05 07:57:06
ELTE lakótelep No comment 2008.09.30 12:25:00
http://www.rtlklub.hu/videok/27533..
DaviD 2008.09.30 14:13:10
Ennek örömére, h végre tudom hogy kell új posztot csinálni, most sztorizok is egy jót.A tegnapi összejövetel tökre bejött, pedig elég szar kedvűen és fáradtan indultam neki. Ez az egész hetem elég fárasztó volt, hétfőn kezdődött egy egész napos semmittevéssel, majd este…..
Nos én is megírom első bejegyzésem, rácáfolva ezzel Kanyos lenéző gondolatára miszerint csak kommentelni tudok.Igaz inkább szavazás jellegű lenne ez a bejegyzés, számítok rá, hogy kommentben kifejtitek véleményetek.Nos a történet korábban kezdődött, de legyen elég annyi, hogy…..
ELTE lakótelep Zoli esernyője:D 2008.09.17 21:41:02
Ma egy olyan fontos eseményen vagyunk túl, hogy ugy éreztem ezt meg kell osszam mindenkivel és szeretném ha le is véleményeznétek...Mint azt mindannyian jól tudjátok mivel eléggé észrevehető volt, Zoli mosanában egy kedves kis kampós esernyővel(undórítóan sötétkék) járkált…..