Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gezapeti

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Filmdroid Sci-fi filmek 2012-ben 2011.12.16 23:00:00
Jövőre sem maradunk űrlények nélkül, Taylor Kitsch a nyílt vízen próbálkozik leamortizálni a földönkívüli gépeket, de visszatérnek a nácik is. Újra a mozikba kerül a Baljós árnyak, méghozzá 3D-ben, Colin Farrell Arnold Schwarzenegger nyomdokaiba lép és a Wachowski tesók is…..
gezapeti 2011.12.17 17:15:31
 Kell a pénz az útkarbantartásra, így jóval drágábban lehet majd felhajtani az autópályákra, mint eddig, legalábbis alkalmi jelleggel. A nyaralók szívják meg leginkább.Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
gezapeti 2011.12.08 13:15:54
Csak azt nem, hogy ne lenne humora. Levélváltás egy Half-Life rajongó és a Valve-nagyfőnök között, haikuban.            (via Reddit)..
Kedves olvasó! Biztosan emlékszel a múlt hét péntekjén megjelent, és A mormon-összeesküvés címet viselő posztra itt, a konteóblogon; nos, annak a legvégén ezt írtam: "Nagyon tudnám értékelni, ha a bennfentesek (vagyis mormon vallású felebarátaink) közül is nyilatkozna…..
gezapeti 2010.09.07 01:22:02
@tiboru: Innen elérhető mindkét kötet:
mek.oszk.hu/04100/04179/
mek.oszk.hu/04100/04180/
Ez a videó odaszögez a székedhez: egy baljóslatúan átfogó bemutató, ami bemutatja, pontosan hol, mikor, mennyi nukleáris robbantás történt 1945 és 1998 között. Bár a térkép és a grafika egyszerű, mint a faék, a minimalista prezentáció mégis olyan hatásos, hogy nem hagy…..
Egy pennsylvaniai kukoricamezőn járunk, már pedig azt mindenki tudja, hogy a kukoricaföld és a thriller édestestvérek is tudnak lenni, ha épp úgy jön ki a lépés. Munkásemberek szedelőzködnek meló után, valami csöveket rakodtak, igazából mindegy is, a lényeg, hogy az egyikük…..
gezapeti 2010.07.11 14:09:02
Aki most arra számít, hogy levezetem, mennyire megéri motorral járni, azt hadd ábrándítsam ki már az elején. Ez tévedés, legalábbis az esetben, ha a motor megvételekor nem adja el azonnal a kocsiját. Hosszas számolgatás következik, úgyhogy aki nem akarja, hogy kifolyjon a szeme a…..
Új kedvencre leltem Óbudán! Kivételesen nem egy lepukkant kiskocsma a szerelem tárgya, hanem Óbuda új élelmezésellátója, a Magic Burger büfé!   Egyik este munka után gondoltam, megiszom 1-2 sört kollégámmal, T-Csabival, így a Profi felé vettük az irányt, hogy megvegyük a…..
new TWTR.Widget({ version: 2, type: 'faves', rpp: 10, interval: 6000, title: 'Mélyen szakmai észrevételek az Index 32 vb-döntős szurkoló-bloggerétől', subject: 'Twitray Tamás bemutatja', width: 250, height: 400, theme: { shell: { background: '#43c43f',…..
Ne ess pánikba! Ha gond van, olvasd figyelmesen végig az alábbi tudományt. Ha akkor sem világos, kommentálj, és segítünk. Segítség és gyakori kérdések, Foci-vb 2010 Mi kell, hogy lássam a vb-közvetítést? Egy átlagos PC vagy Mac, átlagosnak mondható szélessávú internettel, flash playerrel. Ez egy…..
Foci vb az MTV-n! Breaking news 2010.06.14 20:46:00
Hangmérnökeink megvizsgálták, hogy mit tehetünk a Magyar Televízió rendszerein belül annak érdekében, hogy a sokakat zavaró vuvuzela-zümmögést kicsit tompítsuk. Az új rendszert kedden teszteljük, bízunk abban, hogy eredményes lesz. ..
gezapeti 2010.06.15 13:58:16
Ezen a blogon tudatosan nem írok olyan politikai eseményekről, amelyek ugyan érdekelnek, és szívesen is olvasok róluk, de nem tartoznak az oldal profilját jelentő magyar politika témakörébe. Ezért nem foglalkoztam az egyébként rettentően izgalmas brit választással, és nem…..
gezapeti 2010.06.14 08:36:15
@Szimba: 4. -esre: Akkor lesz itt jó világ, ha a szlovákokkal, románokkal, szerbekkel, horvátokkal, szlovénekkel és osztákokkal közös ünnepségen emlékezünk meg trianonról. Ha II.vh-ban egymással harcolók tudnak közösen megemlékezni például Katyn-ban, egyszer talán nekünk is menni fog.
Drága Felhasználók! Az első olyan foci-vb kezdődik el június 11-én, amelynek az összes mérkőzését élőben nézhetitek az Indexen! A Magyar Televízió közvetítéseit a Sport Gézán adjuk, ahol a meccs mellett visszajátszásokat, statisztikákat is nézegethettek, sőt folyamatosan…..
Inda gépház Blog.hu karbantartás 2010.06.08 17:35:00
A tegnapi jól sikerült karbantartás után ma éjszaka bővítjük a blog.hu statisztikáért felelős szerverét. Várhatóan éjfél és hajnali kettő között a statisztikai adatok nem lesznek elérhetők, illetve a mérés sem zajlik majd.A kiesett adatokat sajnos nem tudjuk visszanyerni,…..
A miniszterelnök ma ismertette azokat az első lépéseket, amelyek megítélése szerint a „nemzeti együttműködés gazdasági rendszerének alapjainak lerakása” miatt fontosak. Itt van tehát az első Orbán-csomag, mindjárt 29 lépéssel. A suszter maradjon a kaptafánál, ezért…..
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..
gezapeti 2010.04.11 22:33:58
Bizonyára mindenki hallotta már a lengyel barátainkkal lefolytatott beszélgetések között felhangzó „Polak, Wegier dwa bratanki, i do szabli, i do szklanki” közmondást, amelynek az elhangzási gyakorisága az elfogyasztott alkohol mennyiségével arányosan nő. Ennek jegyében…..
A falu és a város vitathatatlanul különböző jellegű életterek. A vidéki élet természetéből adódóan más életritmust, életfeltételeket igényel és biztosít, melyek azonban ugyanúgy értékesek és fontosak, mint a város által képviseltek. De miért kellene az élet…..
Professor Pizka (aki nem lusta, á dehogy, csak nem ért a blogszerkesztés finomságaihoz – és ezt biztosra vehetjük, hiszen ő maga mondta), szóval Professor Pizka mai posztjában egészen új megvilágításba helyezi a „különlegesek” szó jelentését. A katonazene által hordozott kultúra amúgy is nagy…..
Aki ebben az ítéletidőben is bringázik Budán, az találkozhatott ezzel a szép fával, amit a vihar a bringaútra döntött a Margit hídnál. Ha már itt tartunk, ti mivel próbáljátok túlélni a zimankót?Télikabát? Bukó alá sapka? Símaszk? Térd és bokamelegítő? Esőnadrág?Ki…..
Kerékagy Eltolta, mert eltolta 2009.09.15 12:15:00
„Hét hónap letöltendő szabadságvesztésre ítélte a bíróság azt a putnoki férfit, aki egy kerékpárt lopott el, de eltolta, mert eltolta” - olvasható a rendőrség keddi közleményében. Elsőre mi sem értettük, hogy ez mit jelent, de a közlemény további részéből…..
gezapeti 2009.09.17 08:29:08
blA
Hivatalosan nem lehet biciklizni a Margit hídon, a kerékpárosoknak le kell szállniuk, hogy a túlpartig tolják a járművüket. A Critical Mass szervezői azonban tudják, hogy mennyire életszerűtlen ez azon a járdán, amelyen a felújítás előtt is osztoztak a gyalogosok és a…..
Lecsengőben van már a bulvár újságírás keltette ellenérzés hullám. Megtanultunk nem oda nézni, nem foglalkozni vele. Aki akarja olvassa, aki akarja az nem. Ez így is van rendjén. Vannak dolgok azonban,amiket még mindig nem tudunk elintézni egy vállrándítással, hiszen kihathatnak a…..
gezapeti 2008.09.17 19:38:04
Rusz Edit szemelyesen:

tanacsadas.blikk.hu/tanacsado/5

Meg lehet kerdezni, hogy ezt most komolyan gondolta-e, nekem nincs hozza turelmem.