Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TheBigBoss

9 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Angol cím: Peter's Progress Magyar cím: - Leírás: Peter egy jósnőnél azt az információt kapja, hogy előző életében egy Griffin Peterson nevű nemesúr volt, aki szerelmes volt Lady Rőtfanba. Ám a gonosz angliai Stewart király a gyarmatokra száműzte, ahol megalapította Quahog…..
Angol cím: Three Kings Magyar cím: - Leírás: Peter saját verzióban elmeséli Stephen King három művét: az Állj mellém, a tizenkét éves Peter, Joe, Cleveland és Quagmire története; a Tortúra, középpontjában Brian és Stewie áll, A remény rabjai, főhősei pedig Peter és…..
Angol cím: We Love You, Conrad Magyar cím: - Leírás: Brian teljesen maga alatt van, amikor megtudja, hogy volt barátnője, Gillian, férjhez megy, ráadásul egy sorozatsztárhoz. Letöltés (szinkronos DVDrip):     Nézd meg most: (nemsoká) ..
Angol cím: Stew-Roids Magyar cím: - Leírás: Amikor Susie, Joe-ék lánya simán lenyomja őt, Stewie elkezd konditerembe járni Peterrel. De nem sejti, hogy Peter titokban anabolikus szteroidokat szedet vele. Chris randevúzni szeretne az iskola legnépszerűbb lányával.Letöltés…..
Angol cím: 420 Magyar cím: - Leírás: Briant kábítószer birtokláson kapják, s ezután kampányol a marihuána legalizálásáért. Adam West ezt törvénybe iktatja, s az egész város füstölni kezd. Emiatt viszont Mr. Pewterschmidt elveszíti vagyona nagy részét, s minden erejével a…..
Angol cím: Not All Dogs Go to Heaven Magyar cím: - Leírás: Meg hívő keresztény lesz, és minden erővel azon van, hogy megtérítse az ateista Briant. Stewie ideges lesz, amikor a Star Trek: Az új generáció közönségtalálkozóján nem hagyják, hogy feltegye kérdéseit, ezért aztán…..
Angol cím: FOX-y Lady Magyar cím: - Leírás: Lois a FOX Newsnál kezd el dolgozni, ahol segédkezik Michael Moore legújabb leleplező filmjének elkészítésében. Peter pedig arra használja fel neje kapcsolatait, hogy saját rajzfilmjét műsorra tűzhesse. Letöltés (szinkronos…..
Angol cím: The Juice is Loose Magyar cím: - Leírás:Peter egy golfozás alkalmával találkozik O.J. Simpsonnal. Összebarátkoznak, és magához költözteti, a városka lakóinak felháborodására.Letöltés (szinkronos DVDrip):     Nézd meg most: (nemsoká) ..
Angol cím: Family Gay Magyar cím: - Leírás: Peter, hogy visszafizesse adósságát, orvosi kísérleti alanynak áll, ahol megfertőzik a "meleg génnel". Ennek hatására Peter homoszexuálisként kezd el viselkedni.Letöltés (szinkronos DVDrip):     Nézd meg most:…..
Angol cím: Ocean's Three and a Half Magyar cím: - Leírás: Bonnie, Joe felesége végül megszüli a gyermekét: egy kislányt, akibe Stewie halálosan szerelmes lesz. Joe kölcsönt vesz fel egy uzsorástól, mivel megérkezik a hatalmas kórházi számla, és hogy visszafizesse, Mr.…..
Angol cím: Tales of a Third Grade Nothing Magyar cím: - Leírás: Peter mindenáron szeretné, ha előléptetnék, de ehhez ki kell járnia a harmadik osztályt. Frank Sinatra Jr. visszatér Quahogba, hogy Briannel közösen nyisson egy éjszakai mulatót.Letöltés (szinkronos DVDrip):…..
Angol cím: The Man with Two Brians Magyar cím: - Leírás: Peter a Jackass című TV-műsor saját változatát csinálja otthon, emiatt Brian megsérül. A család véleménye az, hogy Brian már túl öreg, és vesznek egy fiatalabb kutyát helyette. Mindenki kedveli őt, kivéve…..
Angol cím: Baby Not on Board Magyar cím: - Leírás: Peter teletankolja a családi autót, és elindul a Griffin-família, hogy megnézzék a Grand Canyont. Egyetlen gond van: Stewie-t otthon felejtették. Letöltés (szinkronos DVDrip):     Nézd meg most: (nemsoká)..
Angol cím: Road To Germany Magyar cím: - Leírás: Mort Goldman véletlenül belekerül Stewie időgépébe. Így Briannel kénytelenek utánamenni, egyenesen 1939-be, a náci Németországba. Sok kaland közepette keresik a jelenbe visszatérés lehetőségét. Letöltés (szinkronos DVDrip):…..
Angol cím: I Dream of Jesus Magyar cím: - Leírás: Peter megveszi lemezen a "Surfin' Bird" című számot, és annyit hallgatja, hogy mindenkinek az idegeire megy. Brian és Stewie megsemmisítik a lemezt, de Peter újra megveszi azt a boltban. Ekkor jön rá, hogy az eladó nem más,…..
Angol cím: Love Blactually Magyar cím: - Leírás: Brian új lánnyal randevúzik, ám Stewie tanácsára semmit nem akar elkapkodni. Ezzel azonban csak Cleveland karjaiba kergeti a nőt. Brian mindent megtesz, hogy visszaszerezze, még ha Cleveland exnejét, Lorettát is be kell vetnie…..
Angol cím: Long John Peter Magyar cím: Griffinszakáll kapitány Leírás: Peter ellop egy papagájt, és azt képzeli, hogy ő egy híres kalóz. Viselkedésével az őrületbe kerget mindenkit a városban, egészen addig, míg véletlenül meg nem öli szerencsétlen madarat. Közben Chris…..
Angol cím: The former life of Brian Magyar cím: Brian múltja... Leírás: Brian felfedezi, hogy van egy törvénytelen fia, akit a házuk előtt hagytak, hogy felnevelhesse őt. Megpróbál Dylannek jó apja lenni, több-kevesebb sikerrel. Letöltés (szinkronos DVDrip):     Nézd meg…..
Angol cím: Play it again, Brian Magyar cím: Játszdd újra, Brian! Leírás: Peter és Lois Brian tanácsára vakációzni indulnak. Peter tökrészegre issza magát, Brian pedig elveszti az önuralmát, és szerelmet vall Loisnak. A két férfi barátsága ezért komolyan megrendül. Letöltés…..
Angol cím: Back to the Woods Magyar cím: Woods visszavág Leírás: James Woods visszatér Quahogba, hogy bosszút álljon Peteren, aki ellopta az identitását. Peter szembefordul korábbi nagy barátjával, és megpróbálja őt lejáratni. Letöltés (szinkronos DVDrip):     Nézd…..
Angol cím: McStroke Magyar cím: McCsapás Leírás: Peter megmenti egy gyorsétterem-tulajdonos életét, aki ezért felajánlja neki, hogy élete végéig annyit ehet nála, amennyi belefér. Ám a túl sok zabálástól végül szívrohamot kap. Felépülte után beszélő tehénnek öltözve…..
Angol cím: Peter's daughter Magyar cím: Peter lánya Leírás: Miután magához tér a kómából, Meg szerelmes lesz az egyik kórházi ápolóba. Peter, aki mindvégig őrködött Meg felett, nehezen viseli a kapcsolatot. Brian és Stewie vesznek egy romos házat, amit megpróbálnak…..
Angol cím: Padre de familia Magyar cím: Padre de Familia Leírás: Peter annyira büszke amerikai állampolgárságára, hogy végül harcot kezd a bevándorlók ellen. Csak később jön rá, hogy valójában ő is egy mexikói illegális bevándorló. Hála korábbi intézkedéseinek, most…..
Angol cím: Lois kills Stewie (2.) Magyar cím: Halál Stewie-ra! Leírás: Bár holtnak nyilvánították, Lois visszatér, és rájön, hogy Stewie akarta őt megölni. Stewie világuralomra törve túszul ejtette egész családját és felhasználja őket céljai érdekében. Lois megkísérel…..
Angol cím: Stewie kills Lois (1.) Magyar cím: Halál Lois-ra! Leírás: Peter és Lois elutaznak egy hajóútra, a családot pedig otthon hagyják. Stewie sértettségében bosszút esküszik. Mivel Brian azzal cukkolja, hogy úgysem mer semmit sem tenni, Stewie felszökik a hajóra és nekilát…..