Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hakka sallala

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem kaphat szót olyan képviselő, aki pártelnöknek szólítja Orbán Viktort, egy nap alatt eltüntetik azt a graffitit, amely a miniszterelnököt ábrázolja, a külügyminiszter pedig azzal magyarázkodik egy külföldi újságíró előtt, hogy ő kitart Orbán Viktor minden kijelentése mellett. Mindez két napba…..
Hakka sallala 2018.06.28 12:03:02
A múltkor már bemutattam a Gearbesten elérhető EU express lehetőségét, most a gyakorlati tapasztalataimat szeretném megosztani veletek. Ahogy korábban írtam, az EU express úgy működik, hogy Kínából először egy uniós országba küldik az árut, majd onnét küldik tovább Magyarországra. Általában a dupla…..
Manapság rengeteg roller kapható és azt gondolnánk, hogy bármelyik jó lehet. Valójában még átlag embernek sem mindegy, hogy a sok lehetőség közül melyiket válassza. Ezt a kérdést tovább bonyolítja, ha elektromosat szeretnénk. Lássuk hát milyen szempontokat érdemes figyelembe venni!        ..
Hakka sallala 2017.11.11 09:48:17
Sziasztok, Én épp rendelés határán állok, egy ilyen kell (kb 2km a hévig meg vissza útra) és lusta vagyok :)

www.gearbest.com/skateboard/pp_656963.html

Ez az áfa/vám mentesség a gearbestről tuti? Valaki kipróbálta már? Mert azért ha erre áfa/vám megy, akkor itthon is tudok venni...

Illetve, ezt mielőtt indulsz meg kell hajtani, hogy már menet közben húzod rá a gázt, vagy megy magától is?

Üdv
A történelmi Magyarország területén született, és beszélt is magyarul a zseniális Nikola Tesla, akit az elektromosság korának atyjaként tisztelhetünk, mégpedig Edison helyett. Tesla igazi, humánus geek volt, míg Edison üzletember, aki sok feltaláló helyett aratta le a babérokat. Az egyik volt Tesla…..
Voltak, akik felhördültek, másoknak mosolyt csalt az arcára, amikor jeles politikusaink közül egyik-másik megemlítette, hogy ingyenessé teszi a fővárosi tömegközlekedést. Bár az intézkedés nem lépett életbe, számos utas kész tényként kezeli az ígéretet és jegy nélkül…..
Subba Dopeman kiakad 2. 2010.09.17 11:33:00
Beszélgetés egy "torrentbetyárral". Dope már mindent tud, címet, nevet, telefonszámot, csak az msn hangot nem tudja kikapcsolni : A "torrentbetyárok" válasza, ha valakit nagyon érdekel: Dopemanék házhozszállítják az 500. megrendelt Tirpa CD-t. Dopenak ez…..
Hakka sallala 2010.09.17 19:36:49
Még most sem hiszem el, pedig igaz: sikerült beszereznünk az Apple forradalmi töltőjét. Képriport formájában foglalom össze, hogy milyen zseniálisan lehet elemeket tölteni ezzel az elképesztő eszközzel: Még most sem hiszem el, amit Jobs és Ive összehozott a cupertinói…..
Azt gondolnánk, hogy a biciklitolvajlásnak két iránya van, a trükkös és a brutális. A trükkös az, amikor például filctoll házával nyitnak ki lakatot, a brutális, amikor flexszel esnek neki a láncnak. Most a két iskolát ötvöző, igazán piszkos trükk jelent meg Budapesten. A…..
Ruskyy tőletek várja a választ arra, hogy mit tegyen azzal a jóképességű autóssal, akiről könnyedén kiderítette, hogy ki az illető. Az biztos, hogy az ilyenek megérdemelnek valamilyen büntetést, de kérdés az, hogy önbíráskodással levélírónk mennyire süllyedne ugyanarra a…..
Subba Barlangrajz: Technoviking 2009.11.08 15:35:22
Szerintem mindenki ismeri a jó öreg Technovikinget, az igazságosztó izomagyat, ebből a videóból még az is kiderül, hogy mit mond.   ..
Hakka sallala 2009.11.09 01:42:54
Zoltán néhány éve kisebb vagyonért vásárolt magának fess és műszakilag is izgalmas porszívót. Nem kellett volna… De mivel más kárán tanul az okos, ezért azt a tanulságot leszűrheti mindenki, hogy a legcsecsébb terméket se érdemes kipróbálás nélkül, első látásra…..
Úgy tűnik, mostanában mercis napok vannak itt nálunk, előbb a cserbenhagyó ML mercisről, aztán meg a legpofátlanabbul parkoló lepukkant E mercisről kaptunk posztolni való leveleket, most meg Andrisnak volt egy kalandja eggyel, aki ráadásul többször is azt kiabálta neki, hogy ő…..
A Zugügyvéd közzéteszi az alábbi keresetet, hátha valaki kedvet kap csatlakozni. Szia Zugügyvéd!   Ezúton van szerencsém értesíteni, hogy a Pesti Központi Kerületi Bíróság a csatolt keresetem alapján tárgyalja a Centrum Parkolási Rendszer Pakolás Szolgáltató Kft.…..
Az egyensúlyérzék egy kis ingatag kurva! ..
Hakka sallala 2009.10.16 23:05:59
A Zugügyvéd már találkozott olyan esettel, amikor az ingatlanközvetítő cég egy hivatalosnak látszó nevet vett fel, és határozatban kötelezte az állítólagosan nem fizető ügyfeleit a "bírság" megfizetésére. A másik aggályos ingatlanközvetítői trükk, hogy már az…..
Egyszerre csak egy irányban lehetne átkelni, max 30-as sebességgel, ha jön egy hajó, egy óra zárás, vízszint-változáskor további barkácsolás. Lenne egyáltalán értelme?Budapest, 2009. július 14., kedd (MTI) - Megkezdődött az egyeztetés az esetleges pontonhídról, amellyel a…..
Adott a belga tizennyolc éves Kimberley Vlaminck, aki elmondása szerint három darab csillagot szeretett volna tetováltatni a bal szeme köré. Egy Belgiumban dolgozó román tetováló művészt választott ki erre a feladatra. Milyen jó ötlet az arcod dekorálását egy olyanra bízni akivel…..
"Mókás rendszerek" versenyünk erős trónkövetelője a T-Mobile online ügyfélszolgálata, ahol létezik egy "Kiegyenlítetlen számlák befizetése az Interneten keresztül" nevű menüpont. Naiv Ügyfél erre kattintott, de jött a magentaleves: ez a funkció nem érhető…..
A "legkommunistább dolog a kapitalista Magyarországon"-verseny erős favoritja a magyar hatóságok által kiállított nemzetközi jogosítvány. A dolog annyira szép kerek, hogy el sem hinnénk, ha nem láttuk volna Varga Péter fotósorozatán. Adott egy vicces külsejű,…..
Szomorú történet, rengeteg felkiáltójellel, kommentben lehet segíteni.    A kép innen   Kedves szakítósok!!   Végső elkeseredésemben írok a blogra, teljesen magam alatt vagyok!!Végetért a kemény 1 évig és majdnem 1 hónapig tartó kapcsolatom amire teljesen…..
Hakka sallala 2009.02.10 17:35:08
Már megint Parti Nagy Lajosra gyanakszunk, olyan gyönyörű, költői mondattal kezdődik 2008 legvégének egyik legjobb levele: "A 2008.12.22-én vásároltam egy 106 cm-es SAMSUNG plazma tv-m bal felső sarkába az RTL KLUB logója beégett." A folytatás kevésbé poétikus, az…..
 Délelőtti szabály: Ha kell a csaj, akkor nem kerülgetni, mert nem forró kása. Alszabály: A dohányzás káros blabla. Innen loptuk Ez van. Szakítshabírsz.blog.hu? Lehet.. Mondanám, hogy nem érdekel a forma, de az enter után backspace, shift+enter. Ideges vagyok. Közzéteszem.…..
Hakka sallala 2008.12.16 10:15:07
Egy nő mindig lelki terhek hatására változtat hajhosszt, színt, fazont, ez tény. Kedves Blog, Nem hétköznapi történet, még kevésbé hétköznapi szakítósmondattal. (fontos infó: én vagyok a lány) Amikor elkezdtem az egyetemet, épp életem legmeghatározóbb szerelmi…..
Hakka sallala 2008.12.10 15:18:45
Nem valóságos kedvezménnyel voltak megvásárolhatók egyes akciós termékek a Hervis sportáruház-lánc üzleteiben, mert a vállalkozás a kedvezmény alapjául feltüntetett áron sohasem forgalmazta azokat. A fogyasztók megtévesztése miatt 26 milliós bírság jár a Gazdasági…..