Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kabocazugas

2 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk a minap az 55-ös buszon utazott. Amikor felszálltak az ellenőrök az utasok egy része lyukasztani kezdte a jegyét. Két ember nem lyukasztott, hozzájuk odament az ellenőr, de nem büntette meg őket, eltekintett a büntetéstől. A beszélgetésük végén megjegyezte: „Ezért…..
kabocazugas 2009.06.01 12:21:20
@Peron8:
Vajon neked milyen diplomád lehet, hogy ilyen szép körmondatokban szidod más édesanyját?
Apa 11 éves lányát a buszvezető fölengedte jegy nélkül, az ellenőr viszont könyörületet nem ismerve leszállította a semmi közepén. A Volán jeges szívű alkalmazottja szigorúan veszi a szabályzatot, biztos soha egy haverja sem utazott jegy nélkül és zsebre sem…..
A Buddha kontra Krisztus margójára Nem tudok túl sokat sem a kereszténységről, sem a buddhizmusról. Egy azonban biztos: az üresség nem mindig lehangoló. S mivel a hivatkozott poszt kommentelői közt igen komoly szakmai eszmecsere alakult ki az egyes alkohol fajták elkészítési…..
A régmúlt halászai után kiáltó csónakok. Szégyenükben elsüllyedve, már vissza nem várva, gyászolva hajdani gazdáik megbecsülését. Mert a halászok eltűntek.   (Sami Rintala: Convoy) °°° Hallgass közbe! (Radiohead: I Will) A fenyőerdő után síró 1000…..
kabocazugas 2008.11.20 11:36:10
Ezen a héten leginkább csak a csillagos-sávos lobogó körül volt nagy a felhajtás, de most hadd színesítsük egy kicsit a palettát, persze csak a kötelező körök után...Miért éppen kedd? Egy amerikai nonprofit szervezet ehhez hasonló izgalmas kérdéseket feszeget hazája…..
El Mondo blog Jesus du weisst 2008.10.17 10:45:00
Tudod, hogy van ez, Jézus... - kezdik általában Ulrich Seidl szereplői az Istennel való beszélgetésüket. Ki hátra ül le, ki a főoltárhoz térdepel, más az oldalhajó sötétségét választja menedékként. Egyedül vannak, csak Isten van jelen - beszélgetnek. Szóba kerül minden:…..
Egyre több a keresztény Kínában - számolnak be évről évre a nemzetközi felméréseket végző kutatók, majd közlik az európai fül számára elképesztő adatokat. A hívek száma ugyanis hivatalosan meghaladja a 21 millió főt, de egyes feltételezések szerint ez a szám elérheti…..