Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cristobal

2 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A terézvárosi polgármester a dohányzásért lobbizik. Szerinte műemléki környezetben lehessen füstölni a vendéglátóhelyeken címmel jelent meg poszt a napokban az Urbanistán. Az önkormányzat sajtóirodája levelet küldött, melyben összefoglalták a kerület indokait és azt,…..
cristobal 2013.02.05 10:09:23
@Spiro: nem kötözködésképpen, de szerintem te pl. az adókat nem számoltad bele a kalkulációdba. Ami még kb. annyi költség a munkáltatóknak, mint a bér, de lehet hogy több. Meg vannak pl. adminisztrációs terhek, meg gondolom gépek is. És nem csak hétvégén takarítanak.
Decemberben betértünk egy bécsi vendéglőbe és egészen megdöbbentem, hogy milyen cigifüst van benn. Leginkább az lepett meg, hogy alig fél év alatt teljesen elfeledtem, hogy tavaly nyárig nálunk is hasonló volt a helyzet. Annyira gyorsan megszoktam a tilalmat, hogy ma már az…..
cristobal 2013.02.01 23:00:03
@fchris82: olyan jó hogy itt vagy és megérteted velünk az ok-okozati összefüggéseket. tehát a dohányzás nemzetgazdaságilag teher, a külföldi romkocsmaturista meg tiszta haszon ezért elnézzük neki hogy néha a kapualjba rókázik és szétdobál minden szart az utcán. A lakókat pedig nagyon sajnáljuk, tényleg rossz lehet nekik, de hát el lehet kérem innen költözni, ki lehet adni a lakást és akkor örül mindenki. Különösen azok, akik nem dohányoznak viszont szeretnek szórakozni. nagyon jó. szerintem kezdeményezz népszavazást ezért a fasza kis ötletért, az aláírásgyűjtést pedig kezd a 30 éve a belvárosban lakó nyugdíjasokkal. nagy siker lesz.
Pontosítok is rögtön: miért az Alpok környékén tolong minden válogatott?A VB csapatainak fel kell készülniük arra, hogy meccseiket akár 1500 méterrel a tengerszint felett fogják játszani, ahol számszerűsítve nagyjából 16%-kal csökken a levegőben lévő oxigén mennyisége a…..
  20 évet a 20 évért! - hirdeti a Jobbik szlogenje. A párt szerint minden politikust felelősség terhel az elmúlt két évtizedben történtekért, ígéretük szerint a Jobbik kormányra kerülését követően az első intézkedésük az ő felelősségre vonásuk lesz, húsz…..
w Tribuszerné visszanéz 2009.10.02 02:20:00
A válságnak győztesei is vannak, és ezek között sokan olyanok, akik további áldozatokat szednek. Az elkeseredett, kétségbeesett embert el lehet csábítani könnyű álommal, és ezt nemcsak a kuruzslók, a fasiszták meg a kommunisták használják ki, hanem lehet, hogy éppen a…..
cristobal 2009.10.02 12:52:42
@evababu: légy oly kedves és mondj egy jót! mert akikkel eddig én találkoztam, azok közül egyik sem volt az. (nem írnám ide a nevüket, mert nem érdemlik meg a reklámot) És a beszervezett diplomás ismerőseim nem szedték meg magukat belőle, hanem elbasztak hónapokat, éveket és a pénznél sokan sokkal többet vesztettek: barátokat. Hívhatjuk bárhogy, érdekes módon mindig azok járnak jól, akik kitalálták és már az elején beszálltak.
cristobal 2009.10.02 12:58:51
@Namir: "Több multinál is dolgoztam, és azt láttam, hogy a legtöbb alkalmazott legalább olyan agymosott, mint az mlm-sek többsége. Mindig az épp aktuális "policy"-t hiszik el vakon."

Ezzel tökéletesen egyetértek. A multiszemlélet legalább olyan káros. Erről könyvet lehetne írni, vagy filmet forgatni.
Pl. Teljesen megdöbbentő volt az Új Eldorádó c. filmben (verespataki aranybánya) látni a bányászó cég munkatársát, aki elhitte, hogy valóban jó az amit csinálnak sőt még agitált is mellette.
stophopp 1000. hipipont! 2009.07.03 01:16:00
1000   Elértük a bűvös 1000. hippipontot, nem is akármilyen húzással, mikor épp aggódni kezdtünk 975nél, hogy a büvös millenáris határt nehogy már csak egy laza barátii helloszexszel vagy hányással érjük el, amikor is Doktor Karton kolléga egy jól átmulatott északfinn…..
Indulunk, indulunk elindulunk, ebből a részegeknek való székelővárosból, megkeresni, valahol fönt, annak ellenére hogy hallottunk olyan pletykákat, hogy pont itt tartózkodik, megkeresni a mikulást, hogy szakállát megtéve, próbára tegyük valódiasságát és reményeinknek…..
cristobal 2009.06.30 10:30:38
Ha ebbe belebújtok velvet.hu/blogok/muffin/2009/06/15/puncitaxi/
és kártyáztok egyet odabent, megszavazok nektek fejenként százötven hippipontot.

A többit meg majd hozzáadjátok:
ha néger nővel odabent,
ha apácával odabent,
ha férfival odabent,

Cristóbal hippikalkulátorgenerátor
stophopp Prága 2009.06.08 22:43:00
http://flickr.com/photos/stophopp/ez lenni praha fotere vagy mi, talan bruno        ez meg vagy berlin vagy egy benzinpumpum ..
stophopp mikor a nap föl kell 2009.06.08 21:17:00
Megszülettek a kismacskák, kifutott a hajó, beérett a termés, elkezdődött az első félidő, megnyitják a félévet, kitárják a kapukat, kinyitnak az üzletek, eldörren a start pisztoly, zöldre vált a lámpa, lábra kél a kisgyerek, feltámad a szél, eliramodnak a futók, dagadnak a…..
Voksán Virág terhes. Egy ismerőse állítja.Virág mégse terhes, sőt teherbe pedig mostanában maximum a jóistentől eshetett volna, ugyanis másfél hónapja nem volt férfival - válaszolta a Velvet telefonos megkeresésére.Szerkesztő úr, megért ez egy telefont?..
- Olvastad? Lucy Gordon felakasztotta magát?- Hogy ki?- Lucy Gordon.- Bajnai lánya? - A Pókember 3 sztárja ..
Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, egy ilyen kultúrnép is lopni, rabolni fog, sőt…..
cristobal 2009.02.11 09:57:43
Kedves Árpád!

Ahhoz, hogy honfoglaló magyarjaink rálépjenek az európai útra kellett egy csoport - István király és köre - akik felismerték hogy a letelepedés, az európai viselkedésnormák és hagyományok felvétele (kereszténység) az egyetlen járható út, hogy végleg ki ne rekesszék őket. Aki ezzel ellenszegült, azt eltávolították.
A romák integrációjához kultúrájuk azon elemeit, amelyek gátolják a modernizációt meg kell változtatni. Tenni kell ezt a már modernizálódott vagy arra hajlandó romák vezetésével, de legalábbis együttműködésével.
Nálunk sajnos sok "modern" roma van köszönhetően a liberális doktriner cigánypolitikának, akik erre nem hajlandóak. Idióta eszméikkel a roma bűnözésnek olyan táptalajt adnak, ami miatt a romák többsége hosszú távon is képtelen lesz az integrációra. Ma ott tartunk, hogy egy bírósági tárgyaláson enyhítő körülménynek számít, ha az illető romának vallja magát.
És nem nagyon látok olyan cigány vezetői csoportot, akik ezt a szerepet betölthetnék. A vajdaság intézménye egyáltalán nem működik. A ma vezető pozícióban lévő, vagy példaként állítható romákban(kezdve az EO képviselőktől, az ombudsmanon át cigányzenészekig) nem látszik, hogy törekednének ennek a szerepnek a felvállalására. Példaként pedig a cigánytársadalom olyan alakjai kerülnek mint a Sztojka iván, aki nem dolgozik, de milliós autóval jár és óriási házat épít, mellette pedig erős és bátor is.

Az ellenszegülőket el kell szeparálni, a kérdés az, hogy a roma társadalom normális felével együtt sikerül e, vagy nélkülük.