Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kisHondás

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amióta elindult a Vipmail, folyamatos fejlődés jellemezte szolgáltatásunkat: igyekeztünk megoldásokat találni a felhasználók minden igényére. Büszkék vagyunk arra, ami sikerült, és igyekszünk tanulni abból, ami kevésbé.Az elmúlt egy évben többször kértük a véleményeteket,…..
Belsőség Irány az aszfalt? 2009.04.26 09:05:13
  Milyen quadot lehet közútra kivinni, és a szabályoknak megfelelően közlekedni vele?  Vélemények az azonos című írásunkról...
kisHondás 2009.04.26 17:46:50
@GYUSZI BACSI: Nem szól róla a cikk de tesz említést hogy az 50ccm-nél nagyobb quadokat motorkerékpárként azonosítják, és értelemszerűen ahhoz már motorjogsi szükséges tehát az 50 ccm-nél nagyobb quadok nem vezethetőek B-s jogsival.

Egyébként szerintem ez az egész dolog hogy kiengedik őjket közútra egy újabb hatalmas probléma. Én évekig crossmotoroztam, quadoztam nagy teljesítményű gépekkel és azok nem arra vannak kitalálva hogy betonon haladjanak velük mert keskeny a nyomtávjuk és betonon egy enyhe kormánymozdulatra is felborulhatnak. Olyan a kormányáttételük hogy gyorsan lehessen felük fordulni de a terep megengedi hogy csússzon a kerék és a sport quadoknál szükséges is hogy érzékeny legyen mert ott mindig keresztben kell venni a kanyarokat, de ugyan ez a dolog nem érvényes betonra mer gondoljunk csak bele hogy a rutintalan apuka megveszi élete első quadját és nem tudja ezeket a dolgokat róla és máris megvan a baj. A másik része pedig az lenne hogy ha elárasztják az utakat az 50 ccm-es quadok akkor abból megint csak veszélyhelyzetek jönnek elő, hiszen sebességük tényleg! nem több 40 km/h-nál és akkor jönnek a sávban előzések, a forgalomban a felborulások, ugyan azok a szituk mint amik a mopedautóknál! Mégis milyen jó lenne ha egyszer az életben szakszerű kezekbe kerülnének ezek a döntések!!
  Apa, megveszed, Apa, megveszed? – kántálta hatéves fiam, fel-alá ugrálva a vén Merci mellett az enyingi éjszaka csikorgó hidegében. Hát persze, Bálint, ha ennyire tetszik neked… Vélemények az azonos című cikkünkről...
  Mész taxival. Vagy busszal. Vagy anyád autójával. Ha odaadja. Olyan vagy, mint egy frissen érettségizett majom. Csak ez sokba kerül. Vélemények az azonos című cikkünkről...
kisHondás 2009.01.07 21:23:19
Hát leszögezném hogy csak egy 19 éves srác vagyok és lehet h teljesen el vagyok szállva a valós dolgoktól de az érzéseket nem lehet befolyásolni!!
Ahogy elkezdtem olvasni ezt a cikket és megláttam a kocsiról a képet, megint csak elmosolyodtam és átfutott rajtam egy a hihetetlen érzés.. Elkezdtem olvasni a cikket és valahogy úgy éreztem mintha rólam szólna egy darabig a szöveg.. Addig a részig amikor megfordul a fejben h el kéne adni?! Pécsen lakom és egy helyi autókereskedésben van egy igaz kicsit újabb, de körülbelül ezt az érzést és stílust felvonultató gyöngyszem, egy W140-es S600 AMG V12.. Karotta is ilyet tesztelt a Thug Life nevű Totalcar-ban!! Szinte minden nap arra felé terelődik az utam h legalább csak láthassam, és érezhessem ahogy a kocsi vonz magához. Fiatal srác létemre valahogy elragadott az S mercik varázsa, és valahogy az a tekintély, azok a kemény és markáns vonalak, az ahogy az autó vonul, ahogy sugározza magából a felsőbbrendűséget, az teljesen a rabjává tett engem.. Életem nagy álma egy olyan autó és amikor már belép az életedbe az a betegség, hogy szaladgálós autó helyett inkább buszozol hogy a magadénak tudhasd az már elég súlyos.. De szerintem egy két kommentet megcáfolnék, mert aki tényleg azért tart egy ilyen autót mert érzelmileg kötődik hozzá és egy ilyen autó varázsa teljesen magával ragadja az mégsem tud úgy bánni az autóval hogy "azért van h menjen" meg "az autó van értem nem én érte", ez szerelem, és aki szerelemből vesz ilyen autót az legalább az az ember aki kezében tényleg jó kezekben van egy Merci!! Tudom hogy nagyon elvarázsolt a véleményem, de valakit egy Panda varázsol el igazán, valakit egy Hacsi, engem Az S600!! Remélem egyszer összejön, remélem..