Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hjs

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csáp Géza A liftzene Hofmannjai 2007.03.06 12:05:00
Bioman, ez már név! Előre láttam: tökös, kigyúrt arcok zöldre kent arccal, kamuflázs overálban greenpeaces lolitákat gyaláznak a legsúlyosabb ipari grindcore-ra. Ez már valami, pöktem a tenyerembe, aztán majdnem hívtam a vejemet, mert a Pista akkora nyálas fasz, akinek tetszik ez a…..
A japán lét megdöbbentő furcsaságait feltáró Tokyo Mango blogon bukkantunk ezekre a képekre, amelyek azt dokumentálják - hát hogy is lehet ezt a lehető legnyersebben megfogalmazni -, hogy 500 japán együtt baszik. Pontosabban igazából 250 pár, de a többi stimmel. Akinek van egy…..
hjs 2007.03.06 16:01:59
Subba Bugi a lábban: Üzemi tánc 2007.03.06 12:36:00
Már maga a karakter is elég erős, de mozgásban valahogy sokkal durvább. Arckifejezés, koreográfia, köszönjük, nagyon átjött!..
hjs 2007.03.06 13:45:43
Subba Kösz, nem 2007.01.29 16:19:00
Ti is tudtátok, hogy ez meg fog történni, és mi is tudtuk, hogy nincs az az úristen, hogy ne bukkanna fel előbb vagy utóbb az első magyar Tokio Hotel-klón. Nem kell tovább várni körmeinket rágva, a Vasárnapi Blikk végre a nyilvánosság elé tárta a No, Thanx együttest.Ha valakinél…..
Örömmel látjuk, hogy lassan az újdonságokba ritkán fejest ugró keresztény közösség is felfedezte magának az internetben rejlő lehetőségeket. Természetesen nem az idősödő plébánosok generálnak tömegesen MySpace-oldalakat, hanem a keresztény fiatalok, ez a tábortűz körül…..
Hatalmas tévedés azt képzelni, hogy idióta sajtóközleményeket csak lakossági lemezlovasok éhenkórász menedzserei képesek kiküldeni. Alant egy gyönyörű példa, hogy a "nagyvárosi értelmiségi rockzene" (igen, a dudor a zsebünben egy épp most kinyílt bicska)…..
Küldetésünk, amely olvasóink elé tárja mindazon magyar embereket, akik szabadabban és lazábban viszonyulnak a nemi kérdéshez, mint ők maguk, újabb stációjához érkezett.Ismerkedjetek meg az alapvetően masszázzsal foglalkozó, ám a honlapján elhelyezett, rendkívül felkavaró…..
Subba Random kínzó kérdés 2007.01.22 13:51:00
Na ki az a rendkívül ismert magyar színésznő, aki miután néhány hónappal ezelőtt szórakoztató körülmények közt szakított hímnenmű barátjával, egy másik nő karjaiban találta meg a vigaszt? A másik nőt egyébként Lindának hívják, fiatal, vékony, fekete teremtés,…..
hjs 2007.01.22 15:55:50
A Comment:com talált tárgyakkal tökölődő szakosztálya vicces dokumentumokra bukkant. Azt tudjuk, hogy Gát György szeretett fiatal, meg főiskolás színészeket fölfedezni, úgyhogy egyáltalán nem meglepő, hogy Rékasi Károly és Kaszás Géza már a Lindában is…..
Subba Boldog új szextendőt! 2007.01.18 16:59:00
Csiszár Jenő soha nem volt a Subba szíve csücske, ugyanakkor mi is valljuk, hogy van, ami annyira rossz, hogy az már jó...
Egy dolog van csak, ami rémisztőbb a partifotók böngészésénél: a tinipartik fotóinak böngészése. A legmeglepőbb tulajdonképpen az, hogy ezek a kikent-kifent kislegények és -leányok milyen profin tudnak pózolni, kibukkanó mellbimbó inkluzíve...
Ami jó az jó, még akkor is, ha valami hülye céges honlapon van elrejtve. Az AXE gombnyomásra nyögdécselő ajkaival simán el lehet játszani negyed órát, lehetőleg bekapcsolt hangfalakkal, hogy a környéken mindenki egyformán remekül szórakozhasson.Egyetlen negatívumként a…..
Azt sugallni, hogy az ember terméke annyira értékes, hogy hét lakat alatt kel őrizni a fogukat rá fenő bűnözők elől, régi trükk. Az persze nem árt, ha a szóban forgó termékről legalább egy kicsit is elhihető, hogy azt tényleg el akarja lopni valaki. El nem tudjuk képzelni, hogy…..