Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Titti Pecci Saroia

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Futóblog Nike+ GPS 2010.09.07 17:51:00
Tegnap a Nike megjelentette a Nike+ GPS változatát iPhone 3GS és iPhone 4 telefonokra. (De elfut iPod touch-on is térkép nélkül, viszont 4-es iOS szoftver kell neki.) A magyar boltból €1,59-ért vásárolható, nagyon ajánlom mindenkinek. Igaz, hogy ugyan az új iPhone-okban van Nike+…..
Míg Brindisi téli álmot alszik, gondoltam bemutatom a városi múzeumokat, telis-teli kincsekkel. A városi régészeti múzeum (van a provinciának is egy, oda jövő héten megyek), a Via Appia-t lezáró oszlopok (persze nem így van, de így illik említeni) alatti lépcső oldalában van,…..
w Apa mosdik, anya szül 2010.06.11 04:30:00
Jó pár éve nem hallottam már azokról a debil jehovistákról, akik nem engedélyezik a vérátömlesztést se maguknak, sem a gyereküknek, mert nekik van egy olyan hiedelmük, hogy az nem ér. Viszont egyre zajosabbak azok, akik egy másik egészségügyi téveszmét hirdetnek, tudniillik,…..
Aki családot alapít egyúttal szemellenzőt is vásárol? Azért mert valaki meghitt családi körben él, még flörtölhet néha? Az alábbi történetben két családos ember ismerkedik meg. Nagyon. Telefonszámcsere, néhány hívás, és minden megy magától. De merre? Mi van akkor, ha az…..
Azt hiszem nem én vagyok a Discovery-n futó, az Orange County Choppers családi vállalkozás mindennapjait bemutató sorozat egyetlen hazai rajongója. A motorokhoz cseppet sem értek, de az a megszállottság, szakértelem és kreativitás, amivel a műhelyben a legkülönfélébb, egyedi…..
csox Nem csak Eros van 2009.07.29 12:36:00
Eddig nem tudtam, hogy a Ramazzotti egy olasz keserű likőr, amit egyebek köz szurokfűből, keserű narancsból, rebarbarából és mivel a recept titkos, ki tudja, még mikből főznek. Ausano Ramazzotti kotyvasztotta először 1815-ben, és semmi nyomát nem találtam annak, hogy Eros…..
A múlt héten már egy reklámdilemma erejéig feszegettük azt a gyakorlatot, amivel a reklámok igyekszenek mágikus kifejezéseket, tudományosnak hangzó, kreált vagy éppen valós termékelőnyöket és exotikus, sokszor beazonosíthatatlan terméktulajdonságokat beleépíteni a reklámok…..
 Kerelőszentpál, Marosugra, Ecsellő, Nagybabóca, Bősárkány. Települések a Kárpát-medencében. Miről híresek? Különösebben semmiről. Egyszerűen csak jól esik kiejteni a nevüket. Bizonyára mindenkivel előfordult már, hogy átutazott egy-egy falun vagy városon, amelynek a…..