Regisztráció Blogot indítok
Adatok
monoton

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudom, tudom, nagyon sok embernek már a könyökén jön ki mind Kristen, mind pedig az egész vámpírokkal kapcsolatos tiniőrület. Viszont a júniusi amerikai Elle divatanyaga egészen pofásra sikeredett. A koncepció nagyon megállja a helyét, hiszen maga a hírnév áll a középpontban a…..
Szerintetek ki volt a legjobban öltözött? Sarah Jessica Parker szövegkiemelőszínű Valentinoban, Kim Cattrall arany-mustársárga Naeem Khanban, Cynthia Nixon Carolina Herreraban vagy Kristin Davis körömlakkpink Jean Desses estélyiben?Forrás: FashionPolice..
monoton 2010.05.25 19:55:27
A túlbuzgó biztonsági őrök hergelése remek szórakozás, de Zoli inkább csak aggódva pislogott az őt mindenhova követő őrre, aki persze kifele menet ki is pakoltatta vele a zsebeit. Zoli nyilván gyanúsan viselkedett, de ez még nem indokolja a címben szereplő mondatot és a tapadást…..
monoton 2010.01.07 16:47:00
@aya_nielsen: Igen, tudom... Ellenkező nemű volt. Látta milyen állapotba kerültem és azt mondta, akár el is vitethet a zsarukkal és mit szólnának ahhoz a szüleim :-( Nem ajánlom senkinek a budaörsi Auchan-t, több ilyen esetről is hallottam sajnos. Néha úgy tűnik, mintha kifejezetten arra kondícionálnák ezeket a gondolkodásra képtelen, irányítható trollokat, hogy minél ocsmányabbak legyenek. Persze a volt főnököm tőlük vette 1000 Ft-ért a rúd Pick szalámit.
monoton 2010.01.07 16:51:54
@aya_nielsen: Mond, megvan az oka, hogy miért kértem amit kértem.
comment:com Lúzershow a Tv2-n 2009.11.09 12:33:00
Erre az évadra a Tv2 is összeütötte a maga átváltoztatóshow-ját, persze minimálban, és olyan eldugott időpontban sugározva, hogy lehetőleg maguk a szereplők se tudják visszanézni. A Macsólabortól már a címe alapján se vár sokat az ember, értjük mi a címválasztást, ez az a…..