Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lililé

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Veget ert a tobb mint 1 honapos indiai utazasunk, ugyhogy itt az ido, hogy szamot vessek az elmenyekrol, es hogy segitsek felkeszulni mindenkinek, aki ide vagyik, az itt varhato sokkra. Indiat barmely europai orszaghoz hasonlitani badarsag lenne, inkabb Kozep-Amerikaval probalnam versenyeztetni.…..
Napi 22-23 orat toltunk el az Ikaruson, jogos a kerdes,h mit lehet csinalni ennyi ideig. A tv meg az x-box tok jol mutat, de nem mukodik menet kozben, mert felo, h berobban az aggregator. mas zeneforras nincs, csak egyeni. szoval egyelore nincs dajdaj. szamitozni lehet, de annyira raz az ut, h…..
A Formula 1 hotel roppant vicces hely. Hetig van porta, utana berakod egy nyilasba a hitelkartyad, leveszik a penzt, kapsz egy kodot, bemesz, alszol. Nincs szemlelyzet. Mondjuk ez ertheto, ki egy atlagos francia az ev 365 napjabol 250-en szabadsagon van vagy sztrajkol, a maradek meg hetvege es…..
Magyar szinkronnal vetítik január 14-től midnen nap fél kilenctől az Osbournes című kultikus valóságshow-t a magyar Music Televisionön. A Black Sabbath énekesét a Ford Fairlane kalandjai magyarításával már bizonyított Nagy Feró szinkronizálja, felesége pedig…..
Elérkeztünk a nemzetközi sztárvilág krónikájának arra pontjára, ahol kijelenthetjük: már a kutya se törődik azzal, ha a Baywatch egykori sztárja leszop valakit. Tovább is van, mutassuk még? Forrás: dlisted.com..
lililé 2007.12.14 13:37:17
Subba Subba szív iWiW: Jucus 2007.11.09 10:51:00
Köszönjük a rengeteg linket, reméljük jól szórakoztok! Klikk-klikk!- Jucus- Nudizmus, naturizmus barátikör- Krisztus katonája- Szuper képek egy szuper család szuper életéből- Csak tiszta MAGYAR nemzeti öntudattal rendelkezők jelölhetnek ismerősnek!!!!!!!!!!!!!!!!- Pff, A…..
Na vajon melyik az az idegbajos, C-kategóriás celeb, aki egy vele dolgozó cég ügyintézőjének az alábbi levelet írta, miután az egy emailben apró hibát vétett a celeb nevének leírásakor:Nevem: *** *** és maga ezt pontosan olyan jól tudja, ahogy a többi primitív barom is aki a…..
Elképesztő gyermeklány-csapat videóklipje Debrecenből. Ezek azok a gyerekek, akiknek az ábécét az anyjuk tanította, mert 100km-es környezetben nincs egy rohadt iskola sem. Valószínű, hogy MTV-t is péntekenként egy órára látnak amig apa tartja az antennát. Honnan…..
Szándokán, Vám és Pénzügyőrség vagy Enci? Azt mondom barátaim, Renáta!Nekem is van már lánybarátom a zene fővárosában! Renáta az alfablogger mellémszegődött. Német rockerek megmutatták a léderhózen helyes viseletét a tökéletes kultúrális elegy nevében. Én pedig…..
IWIW utca egy futó lány alakjarossz a fény és halvány a képmonitorom ma esti rabjameddig szabad itt-tartani mégidegen-ismerős az arcamás mint mit múltam vet előnem az emlékezet kudarcanem ő aki itt van mégis őaz út a város ismeretlenkezében táska vagy kabátkeresem azt egy…..
Olyan mennyiségű variáció létezik, de bróker leszek!!! Az idegösszeomlás határán vagyok. Nem tudom, hogy ki vagyok. Olyan sokféle embert láttam, hogy fogalmam sincs, melyik irányt válasszam. Emos, indis, rocker, pánk, szkinhed, vagy valami egészen más? A szüleinknek nem…..
Itt van a Feri, megjött a Feri! Feritíví2 a Szigetről! Visszajöttem, megigértem, itt vagyok. A tökéletes kulturális elegyet kutatom tovább a Szigeten. Hogy furcsa-e? Asszem az, de másképpen furcsa, mint Siófokon volt. Macával OK lett minden, de most Ő van a Balatonon, valami…..
Nincs szomorúbb annál, ha valaki nem mondja meg párjának, hogy mi a fasz van. Jelen esetben egy másik fasz volt, ami egy vizsgaidőszak miatt nem lett elmesélve. Ismerjük mi is a viszgaidőszakok vadromantikus könyvtárazásait, de ez nem indok. Az elhagyott fiút maximálisan megértem, én…..
Egy féktelen buliban találkoztam egy a sötétben helyesnek tűnő fiúval, akivel igencsak szimpatikusnak találtuk egymást, a  buli után másnap azonnal hívott, és megbeszéltünk egy randit. Ő ajánlotta a helyszínt: Westend, mert szerinte ott a legpraktikusabb találkozni, a…..
lililé 2007.07.24 14:14:19
Subba Szevasztok zsernyákok! 2007.05.22 15:18:20
Előd üzeni, hogy most már nyugi legyen BAZMEG...
lililé 2007.05.23 13:44:06
Nagyon nehéz egészséges fiatalokat meggyőzni arról, hogy igenis van értelme iskolába járni. Így tulajdonképpen érthető a Pécsi Tudományegyetem igyekezet, hogy a szaporodás ígéretével próbálják meg magukhoz édesgetni az érettségiző nemzedéket. Az pedig külön szimpatikus,…..
Subba Dicsőségfal: Viva Kristóf 2007.05.09 11:44:04
Mi eddig azt hittük, hogy a Vivánál csak alulszexelt, és ettől túlpörgött arcok lehetnek műsorvezetők, mert különben nem megy elég jól a Club Rotation. Erre meg itt az alábbi kép, rajta a Magyarországon az elsők közt coming outolt Kristóffal, a már általunk is egyszer…..
lililé 2007.05.09 12:06:03
profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=144791869

hát akkor még egyszer
nem értem én ezt a kristófot
Subba Hét videója: Villarep 2007.05.04 11:19:00
Valahol a kommentek között találtuk ezt a remek videót. Azok a régi szép idők! Nem látni már ennyi pojácát egyik adásban sem. Vajon eljutott már bármelyik résztvevő arra a szintre, hogy cikinek találja? Nagy kedvencünk Leslie, a fürdőszobából.  ..
lililé 2007.05.04 16:46:18
Subba Szefós hétindító 2007.04.23 13:16:00
Repes a szívünk, amiért a videómegosztó szájtok már Magyarországon is olyan népszerűek, hogy ha az ember el is mulaszt valami gyogyóst megnézni a tévében, másnap egészen biztosan megkapja emailben a felvételt. Tulajdonképpen a borhamisítás óta nem volt technológia, amelyik…..
Szolgálati közlemény: elkezdtük megunni ezeket a majmokat az iWiW-en, úgyhogy senki ne lepődjön meg, ha ezentúl nem lesz minden pénteken gyűjtés. De most még van.- A magyar Angelina Jolie. - Mrs.Christina bin Laden.- Akinek ijesztő feje és mellei vannak, az még viccesebben néz ki,…..
Subba Subba Szív iWiW, kis Hitler 2007.02.09 11:07:00
Körkép Magyarországról, a mi kis pénteki iWiW szemlénk. - Ramona valaki meghekkelte a wiwedet, de ha komoly akkor bocs.- Kedves emlékképek egy kis család életéből.- Nagy kár a humorért a bemutatkozó oldalon, a M.É.SZ.Á.R.O.S. képet nézve félelmetes emberrel állunk szemben.…..
Péntek van, a Subba életében pedig ilyenkor jön el a pillanat, amikor ezernyi adatbázishiba és ezernyi letöltődni képtelen kép sem akadályozhatja meg abban, hogy jót mulassunk az ország legmurisabb közösségi hálójának szorgos kis építőin.- Tényleg mindenki olyan becenevet…..
Subba Várjuk az újabb csodát 2007.01.16 11:45:00
A Subbának meglehetősen erős a Kiszel Tünde-ellenes meggyőződése. Az, hogy buta, agresszív és ízléstelen, minket különösebben nem zavarna, hiszen hát milyen lenne valaki, aki a tévében van. Inkább Tünde messiás-komlexusával vannak problémáink, de ez az intro igazából csak…..
lililé 2007.02.01 16:52:50
Subba Az utolsó magyar partifotó 2007.01.31 14:52:59
El tudjátok azt képzelni, kedves olvasók, hogy létezhet egy olyan magyar partifotó, ami még a Subbánál is kiveri a biztosítékot? Mi egészen máig biztosak voltunk abban, hogy ilyen egyszerűen nem létezhet. Erre tessék, itt van ez, amitől nem csak elsírtuk magunkat, hanem konkrétan…..
lililé 2007.01.31 16:01:23