Regisztráció Blogot indítok
Adatok
na73

0 bejegyzést írt és 647 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Régen volt már beharangozó, szerencsére az eltelt időszakban nem szűnt meg a hazai foci, sőt további térnyerésről számolhatunk be. "A válogatott egy-egy meccse régen tömegeket volt képes megmozgatni" -nyilatkozta Laci a140 kilós buszsofőr, aki régen kijárt minden meccsre. Manapság már nem jár, így a…..
Véget ért válogatott meccs miatti szünet - van akinek már két hete, van akinek csak most. Utóbbiak kedvéért gyors távirati stílusban összefoglaljuk miről is maradtak le, majd kíméletlen őszinteséggel megnyitjuk a hét végi fordulót...
Nehéz az amatőr bloggerek élete. Hiába a tökéletes terv, hogy márpediglen csütörtök este nekiáll a beharangozó megírásának, háttérben a Junosztyon a Viid bemasírozik az Európa Ligába, és a meccs végén már csak a dupla ünneplés marad, egyfelől a magyar csapat sikere végett, másfelől a jól végzett…..
- Hogy hívják a focimeccsen szurkoló szerzetest?- Szurkoló barát.- És ki a kedvenc játékosa?- Pap(p) Kristóf.Kicsit megcsúsztunk a beharangozóval, ez van, ha a leendő szerző képes megfázni +36 fokos hőségben, és minden mással foglalkozik, csak a posztírással nem. A poszt elején levő indokolatlan…..
A hétvégi fordulóban a Fradi és a Honvéd kivételével mindenki más idegenben játszik majd - ez annyi mint 10 csapat - és ismét lesz párcserés meccs, csakúgy mint 2 fordulóval ezelőtt ; most a Loki megy Felcsútra, de a Vidivel játszik, cserében a Puskás nevével - és nem annak teljesítményével -…..
labdabiztos Artie Kispesten 2017.05.03 19:48:16
Miközben a biztos szerkesztősége messzebb van korábbi csúcsformájától, mint Gellei Imre aktuális csapata a bajnoki címtől,  a posztsivár időszakban nem várt helyről kaptunk segítséget. Az ősz folyamán, mikor a Honvéd menetelése még csak a szárba szökkenés fázisában volt, Artie sporttárs felelőtlen…..
A 22-es csapdája után a harmadik körre fordulnak a csapatok. Mi természetesen tudjuk, mi lesz a vége...
na73 2017.03.17 20:51:49
Sörmeccsek során van túl a válogatott, és két felejthető összecsapással letudta az idei meccsnaptárra rendelt összecsapásokat. "Senki ellen sem lehet biztosra menni, de Andorrát mindenképp verni kell" - kategóriás volt az első meccs, és a szimpatikus kiscsapattá válásnak még a látszatát is kerülő…..
Nem hoz szerencsét a péntek 13. Jó, az rendben, hogy 21-e van, ami nyerő szám a számmisztika szerint, de a 13. forduló beharangozója következik, így mégiscsak péntek 13 van. A 13 az boldog szám. Sokáig nem tudtam, hogy létezik ilyen fogalom, de  létezik ugyanúgy, mint az MTK Ultra. De mindkettő van,…..
Tulajdonképpen már-már összefoglalóba oltott beharangozók jönnének, ha lenne összefoglaló, de nem, nincs, mert nem fér bele az időkeretbe. Pörögni kell az eseményeknek, mert maholnap itt az október, jönnek Doxáék válogatott meccselni, utána meg nyakunkon a deres ősz. Elérkezénk tehát az bajnokság…..