Regisztráció Blogot indítok
Adatok
na_most_akkor

0 bejegyzést írt és 156 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Majd felrobbant a közösségi portál az után, hogy Geréb Ágnes perújítási kérelmét elutasította a Fővárosi Ítélőtábla. A vita „természetesen” most sem arról szólt, amiről a büntető eljárás. Mert – minden ellenkező híreszteléssel szemben - a Geréb Ágnes elleni büntető ügyeknek (több is volt) nem az…..
na_most_akkor 2018.01.15 07:40:20
@maxval bircaman bácsi szeredőci mélyeIemző:
"... otthon szülnének az asszonyok, Soros kevesebbet keresne ..."
Soros? Te tényleg ilyen hülye vagy?

Jó, tudom... a gazda seggéből erre telik
na_most_akkor 2018.01.15 07:42:06
Kevés annál ijesztőbb magyar mondat van, mint ez: A telepi gyökér Pumped Gabó a kezében egy pisztollyal hadonászik. Jó, gázpisztoly, de akkor is. Minek az neki? Minek, minek, hát azért, mert Somának, a helyi tudósklub alelnökének csak egy spay van a ridiküljében, és az picsáknak való. Pumped nem…..
na_most_akkor 2017.04.05 08:47:07
       Igen. Legalabbis, en egyetertek veluk.      P.S  Tudom, hogy nehez ekezet nelkuli szovegeket olvasni, ezert rovid leszek. Az egesz arrol a regi irasrol jutott eszembe, amit Erge idezett az altalam amugy nagyra tartott Vari Gyorgytol.      En ugy gondolom, hogy a Sorstalansag…..
na_most_akkor 2014.08.20 12:58:12
na_most_akkor 2014.08.20 12:58:44
Van az úgy, hogy két ember egymástól teljesen függetlenül pont ugyanazt a dolgot találja ki, nem kell összeesküvés-elméleteket gyártani az ilyesmihez. Ott van például Ganxsta Zoltán és zenekarának Helldorado című albuma, aminek pont az a címe, mint a WASP nevű zenekar szintén…..
A Hülye Járások Minisztériumában ez a péntek nem olyan volt mint a többi. Ezen a pénteken dolgozni kellett. Gyorsan be is pötyögte a szolgálati Nokia 3210-esbe, hogy "Segítünk! Sál, sapka, kesztyű! Belügyminisztérium”, aztán hátradőlt a székben. Légrugó, gázliftes…..
Azt, hogy milyen idő lesz március idusán, 4-5 napja pontosan lehetett tudni. A hőmérsékletét is, a jellegét is elmondta az Országos Meteorológiai Szolgálat, az Időkép, amatőr meteorológusok sora, fent volt a GFZ-modellen. Olyan persze előfordul, hogy amíg nincs itt a hóförgeteg,…..
Az m1 műsorvezetőjének igazán kemény napja volt ma. Először Orbán Viktort, Áder Jánost és Kövér Lászlót, na meg a díjazottakat konferálta fel a Corvin-lánc átadási ünnepségén. Aztán hoszteszből rögvest riporterré változott és meginterjúvolta Orbán Viktort. Majd az…..
„Kiderült a titok! Két métert zuhannak Gundel-Takács vesztesei, és egy kényelmes szivacságyon landolnak” - közli boldogan az eddig hétpecsétes titokként kezelt információt a mai Bors. A bulvárlapnak a Maradj talpon! nevű MTV-vetélkedő egyik munkatársa és egy volt…..
Amikor egy április 1-i hír úgy kezdődik, hogy itt ülünk a Carnegie Hallban egy konferencián, az első dolgunk legyen az évnek ebben a szakaszában, hogy megnézzük, van-e konferencia arrafelé egyáltalán. Persze a 9to5Mac nem szokott beszállni a vicces srácok közé (persze a nagyoktól…..
Már több éve, hogy barátomnak a mesekönyveinek megírása után segítek és nyomdakészre szerkesztjük a kis mesekönyveit. Az egyik mesekönyv szerkesztés után az üveges könyvszekrényében megláttam két redőnyös tolltartót. Megdicsértem, hogy milyen jók és megemlítettem, hogy…..
Kiváló videó, igaz angol nyelven, de minden szava aranyat ér. Azoknak szól, akik azt hiszik, csak ők tudják normálisan, horrible dictu, helyesen használni anyanyelvüket, és ebbéli véleményüknek minden fórumon hangot adnak, ha kérik erre őket, ha nem. ..
na_most_akkor 2010.10.16 09:12:51
@agentT:
"gyerekek, ezek a betűk, oszt innentől mindenki minden szót úgy ír le, ahogy akar"

Pedig minden blogon akad egy pár "falhozvert balfasz", akinek ez a véleménye.

Amúgy a "f* b*" kifejezés eléggé obszcén, de az adott esetben egyetértek, bármennyire is fáj...

Jelen pillanatban a nyelv az egyetlen, ami képes megkülönböztetni bennünket, mint MAGYAROKAT.

"Pedig semmi nemes, kreatív, érdekes, újító, önmegvalósító, progresszív vagy bármi hasonló töltet nincs abban, ha valaki az Oh my God helyett azt írja, hogy OMG."

Atyaúristen!
Sőt, Attttyaúúúúristen!
na_most_akkor 2010.10.16 09:27:52
@neofrix baszmacs:
További két mafla kifogás.

A cégnél, ahol dolgozom, magyar billentyűzetes laptopok vannak, mert - mit tudom én miért, ez volt éppen a piacon, amikor a gépparkot vették.
És linux.
Programozunk, tehát angol kódszavakat írunk angol kommentekkel, mert a vevő ezt kéri.
Mindenki tud magyarul is írni, mert magyarok vagyunk.
Az otthoni gépen magyar oprendszer van, meg angol billentyűzet, mert - mit tudom én miért vettem éppen azt. Biztos csak azt kaptam éppen. A család mnden tagja tudja, hogy az "é" a pontosvessző mögött bújik meg.

Mit is mondhatnék? Még egy lusta disznó, aki védi a védhetetlent.

Magyar-e vagy, vagy mialófasz-e vagy?
Nem személyeskedés. Tényleg nem.

A JELENSÉG az, ami ellen minden eszközzel harcolni kell, mert a MI nyelvünkről van szó.
na_most_akkor 2010.10.16 09:34:24
@agentT:
Hát igen. Egyszer lehet hibázni.

Többször nem fogok lehajolni a szappan után - a börtön zuhanyozójában.
Hiába Közép-Európa és nem Mongólia külső, hiába van Google Maps és rengeteg más online térképszolgáltató, Ausztráliából Magyarország és környéke általában csak egy kis színes riport a hírblokk végén. Jó, hát ott van valahol Prága, ahová a merengő tinédzserek…..
"Minden résztvevőnek azt üzenném, hogy ha lehet, fogja vissza magában a vadállatot, és próbálja a civilizált arcát mutatni a vendégeknek" - üzent Szőcs Géza kulturális államtitkár a Szigetre, és oké, nem vagyok ugyan a Szigeten, de igyekszem visszafogni a mélyen bennem…..
Jó dolga van a befutott gyerekszínészeknek, legalábbis így innen a távolból mindenképpen: egy rakás pénzt keresnek, és olyan alapot raknak le maguknak, hogy esetleg ha a felnőttkori színészkedés mégsem jönne össze, anyagi gondjaik soha nem lesznek, és nyugodtan foglalkozhatnak…..
comment:com Dalolva szép az élet 2010.05.04 10:00:00
Milyen szépek is voltak azok a kötélhúzási, lekvárosbukta-evési, szakszervezeti Ki mit tud?-versenyek a balatonszepezdi SZOT-üdülőben a nyolcvanas években. Néhány üveg egri bikavér után az osztályvezető is ráült fordítva a székre, és úgy masírozta körbe a fekete-fehér…..
Öt körül még a teljesen elérzékenyült Argyelán Kriszta ült a mikrofon mögött, neki jót tett és kicsit összerántotta a "Kicsi lány szólalj meg, kérlek ne sírjál." szövegű bíztató sms. A zenelistán különösebben nem érződött a szitu, az óránként egy Video…..
A Sláger rádión a nap legjobb párbeszéde az volt, amikor a műsorvezető bókolni próbált a promóciós igazgatónak, "és te mindig olyan vidám vagy, ezért szeretünk", mire a promóciós igazgató csaj visszanyesegette a föltoluló érzelmeket: "erre azért rásegít a…..
Egy kisebb csoport virrasztott szerda éjjel, egy órával az adó koncessziójának lejárta előtt a Sláger Rádió budapesti székházánál. Az MTI helyszínen járt tudósítója azt jelentette: körülbelül húszan állnak, gyertyát égetve az épület előtt, és hallgatják a kereskedelmi…..
Akinek volt jobb dolga annál, mint hogy a médiatörténeti éjfélt várja, az most meghallgathatja, hogyan búcsúztak felvételről a Slágeren, és hogyan fulladt be a Danubius. Basszatok bele, rock and roll! ..
Amikor a Tilos először beszüntette az adását '94-ben (merthogy pályázniuk kellett a frekvenciára, de ez most mellékes), hallgattuk az utolsó adást, na, az valóban megható volt, kis, csóró kalózadó, nájlonszatyorból adtak, és a műsorvezetéshez elengedhetetlenül szükséges…..