Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cell-B.I.A.

20 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretnéd ha egyes bejegyzéseid ki lennének emelve a blogod elején, hogy még több látogatód elolvassa? Új gyári sablont használsz? Akkor most figyelj! A nagy megújulás keretein belül lehetőség van minimum egy, de maximum 10 bejegyzésed kiemelésére egy ízléses lapozó dobozban…..
Cell-B.I.A. 2014.08.13 09:29:47
@HTünde: A méretre vonatkozó megjegyzéssel is teljesen egyetértek. :)
Cell-B.I.A. 2014.08.14 08:03:02
@cadix: Most az ablakban vagy a fejléckép látszik, vagy feketeség. Be tudom valahogy állítani, hogy az éppen ajánlott poszt szövege (vagy annak egy része) legyen látható?
2013. január 1.-től törvényi változások miatt már nem küldünk felszólítást azoknak az ügyfeleknek, akik elmulasztanak az előírt időpontban kirendeltségünkön jelentkezni. Az új szabályok értelmében az előírt időpontban való jelentkezés elmulasztása esetén 8 munkanapot…..
2013.01.01-től fogva lehetőség nyílt kirendeltségünkön is az elektronikus ügyintézésre. Új ügyfeleink adatait már eleve úgy vesszük fel, hogy élhessenek ezzel a lehetőséggel de már meglévő ügyfeleink is átválthatnak bizonyos ügyeiknek elektronikus úton történő…..
Kattintson az alábbi linkre: http://www.apeh.hu/data/cms215895/46._fuzet___Egyszerusitett_foglalkoztatas__2012.pdf ..
Miben tud segíteni a kirendeltség, ha (még) nem tudok álláskeresőként regisztrálni?     Böngészhetek várakozás közben a kihelyezett gépen a hivatalosan bejelentett álláslehetőségek között: Ø     Vas, Zala és Győr-Moson-Sopron megye területén Ø     …..
Regisztrálni a munkaviszony, a nappali tagozatos jogviszony, GYED, GYES ... lejártát követő KÖVETKEZŐ MUNKANAPON lehetséges. (Szerdát kivéve.) Mit hozzon magával, amikor álláskeresőként szeretne regisztrálni?   -          személyi igazolvány -         …..
Teendők a munkáltató jogutód nélküli megszűnése esetén2009.11.11, Forrás: HR Portal  A munkáltató jogutód nélküli megszűnése a munkavállaló halálához hasonlóan, a munkaviszony automatikus megszűnését eredményezi, azaz nincs szükség a munkaviszony…..
Legyünk képben!2008. szeptember 12. Forrás: ProfessionAz önéletrajz fontos része a jelentkező fényképe, ami legalább annyira meghatározó, mint az iskolai végzettség, vagy a munkahelyi tapasztalatok minősége. Ekkor nézünk bele először a munkaadónk szemébe, aki tüzetesen, a…..
Még álláskeresőként látogattam a kirendeltséget, mikor egyik alkalommal beszédbe elegyedtem a mellettem ülő hölggyel, míg várakoztunk.Pár hét múlva már a kirendeltség munkatársaként találkoztam vele újra. Úgy gondolta, hogy kihasználja a lehetőséget - amit a…..
Tíz mondat, amivel elvághatjuk magunkat állásinterjún 2008.09.17, Forrás: HR PortalVannak mondatok, amelyek ha kicsúsznak a szánkon állásinterjún, jelentősen csökkentik esélyeinket. A késés, a váltási szándék megmagyarázása, az előző főnök minősítése mind-mind…..
Fontos, hogy nagyon higgadtan készüljünk az állásinterjúra, mert talán a legdiszkriminatívabb kérdések tudnak felmerülni ezzel a témakörrel kapcsolatban.Bár elvileg ebben a témakörben nem tehetnének fel kérdést az állásinterjún, tapasztalataim szerint mégis mindig…..
Öt halálos munkahelyi bűn2008. augusztus 19. 06:55 Össze vagy zárva egy harcos, egy irigy, egy önfejű, egy kapzsi és egy hanyag kollégával? Úgy érzed, néha a falra mászol tőlük? Vajon ők milyennek látnak téged? Tanácsok problémás mindennapokra. A dolgozók…..
Ön mit gondol? Hol, mit és hogyan célszerű keresni? HOL? – Talán az első, ami legtöbbünknek eszébe jut, hogy álláshirdetésre kell jelentkezni. És hol lehet ezeket megtalálni? -       napilapok (Vas Népe, Zalai Hírlap, Veszprémi…..
Hogyan találj fogást az interjúztatón?2008. július 30. 12:50 | Utolsó módosítás:2008. augusztus 01. 11:56 A „döglött hal”- fogás, vagyis az erőtlen, határozatlan kézfogás sokat elárul az állásinterjún a jelölt jelleméről. Milyen a tökéletes bemutatkozás? A…..
Lehull a lepel az álláskeresőket elrettentő tévhitekről2008. augusztus 26. 06:55 | Utolsó módosítás:2008. augusztus 26. 08:00 Szabályos, korrekt önéletrajz, kifogástalan megjelenés, milliószor elismételt jótanácsok. Mi az, amit az állásvadászok nem hagyhatnak figyelmen…..
Cseles kérdés az állásinterjún: miért válasszanak téged?2008. április 29. 07:07 Miért önt venném föl? - a jól időzített kérdéssel a legtöbb álláskeresőt zavarba lehet hozni. Tényleg, miért is? Mi tudsz nyújtani a cégnek, amit egyetlen álláskereső sem? Készülj fel…..
Tabuk: mit ne ejts ki a szádon az állásinterjún?2008. augusztus 13. 06:45 | Utolsó módosítás:2008. augusztus 14. 00:16 Hiába a tökéletes önéletrajz, a referenciák, ha az interjúztatóra nem teszel jó benyomást. A túl közvetlen jelölt riasztóan hat, ahogy az indiszkrét…..
A tökéletes alkalmazott hat ismérve2008. szeptember 11. 06:35 | Utolsó módosítás:2008. szeptember 11. 09:39 A tökéletes alkalmazott, aki mindenhol ott van, mindent megold, sosem fáradt és nem hibázik, a munkáltatók álma. De van ilyen? Vajon elég, ha a legfontosabb elvárásoknak…..
Megbosszulhatja magát a fizetésemelés 2008.09.10, Forrás: HR PortalFizetésemelést kérni veszélyes dolog, különösen, ha a konkurenciával fenyegetőzünk, egy későbbi leépítés alkalmával ugyanis mi leszünk az elsők, akitől megszabadul a vállalat. Pedig csak alkalmi…..
Ezt a cikket a neten találtam. Még a blog-ötletem előtt mentettem le, sajnos az írójára már nem emlékszem, de mindenképpen megfontolandó gondolatokat tartalmaz.  Sorsdöntő lehet,hogyan jelentkezünk egy állásraAz internet térhódítása jelentősen megváltoztatta…..