Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bret01

0 bejegyzést írt és 45 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Túlzás nélkül mondhatjuk, hogy ez az egyik legkülönlegesebb eladó ingatlan ma a lakáspiacon. Bár ízlésről ugye nem érdemes vitát nyitni, de ami tény, hogy kevés ennyire különleges, és a piacon valóban ritkán előforduló ingatlant találni az eladó kínálatban. A ház azonban…..
TComment Utáljunk mindenkit! 2014.05.27 10:51:45
Az autósnak útban a biciklis, a biciklis ököllel üti az autót, de mindenek felett mindketten gyűlölik a motorosokat. És persze, a gyalogosok, hát azok baromira bosszantóak. Itt mindenki hülye? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Bret01 2014.05.27 14:16:43
Az új-zélandi kormány közlekedésbiztonsági kisfilmje olyan, mint egy horrorfilm, amiben egy ponton reménykedsz, hogy elkerülhető a vég. De a pont nem ott van, ahol gondoljuk. Akkor már késő. Elképesztő, hogy hogyan vezetnek az emberek. Kétféleképpen osztályozom a dolgot…..
Bret01 2014.01.12 16:40:23
@Tomcy: 12,5 perc a különbség. Még egy zeneszámot hozzá kell adnod ha már ebben méreted az elmúló időt a példádban. :-)
A helyzet sajnos az, hogy nem csak karban nem tudjuk tartani a gépeket de sokszor fel sem fogjuk, hogy megvenni a legkönnyebb. Aztán a feketeleves. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Bret01 2013.06.12 14:15:52
@Hurri Kán:
De akkor Pascalnak jogos a következtetése, miszerint nem a kíméletes vezetéstől megy tönkre a "ktl" hanem esetleg a városi használattól esetleg a dúrva használattól?
csak kérdezem!
Bret01 2013.06.12 14:18:08
@muhi:
pontosan! :-)
Bret01 2013.06.12 14:24:16
@froton:
ezt tudjuk/olvastuk. amit nem tudunk az az, hogy a kettőstömegű miatt miért rossz és mi az ami már rossz és ami még nem rossz?
TComment Omlás 2013.05.28 10:41:36
Erős, mint egy V8, úgy megy, mint egy V8, a hangja V8 és nyolc alatt fogyaszt. Az autó, amit már a kisember is csak divatból gyűlöl. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
A tulajdonos egymilliót költött, hogy bizonyítsa a nyilvánvalót: pocsék autót kapott. Most jön a rendőrség és a per, hogy kicseréljék ezt a vacakot. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
Térdig lógó arccal húztuk a belünket az éjszakai parkolóban az autó felé Papp Tibivel. Egyikünknek sem volt nagyon beszédes kedve, egy full-size cikkgyártó-maraton a Genfi Autószalonon bárkit taccsra vág még úgy is, hogy nem először csináljuk. Innen nézve csak egy Toyota IQ,…..
Szívesen cifráznám, volna is mivel. De a technikai részletek és az élet a futóműállítás után egyelőre ráér. Az első próbaút videója, az viszont nem várhat. Íme, a csecsemő hangyász első ügyetlen, óvatos lépései a nagyvilágban. Köszönet Tóth Zolinak és Drága…..
 Amit januárban megpróbáltunk, mostanra beérett. December 1-től sokkal könnyebben szerezhet százhuszonöt köbcentis motorokra érvényes jogosítványt, aki már rendelkezik B-kategóriás vezetői engedéllyel. Megnyílt az út az olcsóbb, gyorsabb és praktikusabb közlekedés felé.…..
Mindig a legszörnyűbb rémálom válik valóra, főleg, ha öreg Mercit vesz vagy ad el az ember. Ott ült a sámliján a műhelyben, jó mélyre leszívta a cigit, mint mindig, amikor a gondolatot szó követi majd. Közben a lábával egy automataváltót billegtetett, a nyári vihar előtti…..
Bret01 2011.09.03 22:31:21
@Ben Franklin: Teljes mértékben egyet értek veled. Pont ezért írtam mert csodálkoztam a 'zemberek' korábbi nagyokos álláspontján hogy használt kocsit venni kurva egyszerű csak át kell vizsgálni. A véleményed második felével is egyet értek, miszerint nem korrekt hogy utólag "fenyít"
Belsőség Nesze, Mondeó! 2011.09.02 07:00:00
Ez nem egy Aston Martin? Ja, vagy azt már eladták! Mivel a rengeteg program mellett volt hat-hét órányi üresjárat, elugrottunk a közeli műszaki múzeumba, a helyi sajtós Petra szervezett nekünk egy fullextrás Transitot, amihez hasonlót ritkán látni. Nagy élmény volt. Mai…..
Belsőség Ki mint veti ágyát… 2011.08.13 08:15:00
Megemészteni is nehéz, hogy hazánkban minden negyedik balesetet egy ennyire triviális dolog okozhat: a fáradtság. Mai cikkünk blogposztja...
Azt hiszem, a rendőrségi szájkarate a kelleténél is jobban megtette a hatását. De nyugi, ha rendőrök akarnák, már senkinek sem lenne jogsija. Mai cikkünk blogposztja...
Tibi barátomnak (IPK) köszönhetően én is szeretnék hozzájárulni e jópofa és hétköznapi blog bővítéséhez. Igaz, kicsit talán más szemmel, mert én csak rosszat tudok mondani az autókról, mert hát jó autót nem hoznak javítani. Így jutottam el az elmúlt évek alatt, hogy a…..
Családunkban régi hagyomány a halottak napi dunántúli turné. A közvetlen ősök meglátogatása a Győr-Szombathely tengely mentén esedékes, a hosszú útra általában tesztautót viszek, mert egyébként igen ritkán járok országot, és így legalább lesz fogalmam a kicsit hosszabb…..
Bret01 2009.11.13 22:17:39
@Hagalex:
Én vagy 50ezret mentem egy 1,9 CDTI Signummal ami gyakorlatilag egy Vectra de az általad említett 140km/h 3,8-as fogyasztás nagyon nem igaz. Ilyen sebességnél 6,5 és 7,2 között mutat a pillanatnyi fogyasztásmérő. Tempomattal beállítva az értéket. Ezzel a motorral valóban nagyon gazdaságos a kocsi nekem 6,4 volt az átlagom 50 ezer alatt, ami egy ekkora súlyú és kényelmű autónál teljesen baráti, de ne beszéljünk hülyeséget a 3,8-al.