Regisztráció Blogot indítok
Adatok
keinotekoinenhedelmöitys

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szertár E-322* 2009.07.01 19:13:00
Ki tudod fejben számolni, mennyi fél liter? Tényleg ennyire hülye a fogyasztó? Tényleg. Még mielőtt megnézitek a mostani adást, villámgyorsan hozzáteszem, hogy nem azt mondom, hogy minden élelmiszeradalék maga a megtestesült egészség. Sőt, ha lehet, én is kerülöm a feldolgozott…..
Hát mit mondjak? Az Unilever kreatívjai (vagy az Unilever által dolgoztatott reklámügynökségek kreatívjai) nem sok energiát fektetnek egy-egy újabb AXE termék kampányába. Gondolom azért feltűnt már mindenkinek, hogy kb. azzal az üzenettel próbálják meg eladni ezeket a…..
Félrefordítások Halkakas 2008.11.03 12:32:00
A változatosság kedvéért most nem angol anyag következik, Tom jóvoltából: Gondoltam ideje bedobni egy kicsit egzotikusabb nyelvet is. Ez pedig most a FINN nyelv lészen ;) A Picasso című filmben [magyarul Picasso kalandjai címen ment - LJ] van egy emlékezetes rész, amikor Sirkka…..
Félrefordítások Nyelviskola 2008.10.02 22:00:00
Bé is küldött már be korábban, most egy újabbat talált:Örültem, mikor a marakujás poszt kijött, tanultam is belőle. Most egy filmes fordítói bakit szeretnék figyelmedbe ajánlani, az Angolkák (Little Britain) című sorozatból. Párom odavan érte, én annyira nem, ha angol humor,…..
keinotekoinenhedelmöitys 2008.10.03 18:44:33
Hariel a moziünnepen járt, amiből az is kiderül, hogy egy hete küldte ezt a mailt, de sajnos (vagy szerencsére) ilyen sok a beérkező anyag, hogy ennyit kell várni a megjelenésig:A "moziünnepnek" hála, ma láttam a moziban a Kegyenc fegyenc (Big Stan) című, hát... felemásra…..