Regisztráció Blogot indítok
Adatok
F_Jikov

0 bejegyzést írt és 183 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akkor szeretem a politikusokat igazán, ha az álszent cukormáz leolvad róluk a nyári hőségben, és a lábuknál összegyűlt ragacsos dagonyában tapicskolnak önfeledten. Külön öröm, ha olyan ügyben teszik ezt, amiről nemrég még konzultáltak is velünk. Nemzetileg, ja.Az Orbán…..
F_Jikov 2011.07.15 14:00:06
@Kilo166: Figyelj, szerencsétlen funkcionális analfabéta. Olvasd el a hvg-cikket, plusz a 13 évvel ezelőtt, a hvg-cikknél lényegesenn színvonalasabban lés részletesebben megírt más cikkeket is. Ha tudsz értelmezni egy átlagos magyar szöveget, akkor magad is beláthatod, hogy a cikkek és az, amit derék bloggerünk ideszart (figyelem: nem ideírt, hanem ideszart), köszönőviszonybabn sincsenek egymással. Színtiszta, pőre orbánozás. Ami ezen a blogon teljesen megszokott, de amúgy kontraproduktív, és összességében szánalmas is. Mert világosan mutatja, hogy csak ennyire futja. Na, ezek a szarjankók, akik csak ilyen ügyeket tudnak mantrázni, jobb is, ha nem kormányoznak senkit és semmit, főként nem Magyarországot.
F_Jikov 2011.07.15 14:03:18
@Kilo166: Zéró sikerrel? Hülyegyerek. A ballibbant (mostanában: ballibnáci) bagázsnak a feje búbja sem látszik ki a szarból. Akkor miről beszélsz? Miféle posztolót kéne itt hitelteleníteni? Hiteltelenek ezek önmagukban. Az ilyen szarományokkal pedig méginkább.
F_Jikov 2011.07.15 14:05:33
@Secnir: Na mi az kispajtás? Önkéntes rendőrt játszunk? Hol tanultad ezt, melyik rendszerben?
Mihalik Enikő, a Saks egyik reklámarca Akár az egymilliós kérdés is lehetne az, melyik ország legnagyobb városa Almaty? A helyes válasz Kazahsztán, de hogy ott éppen mi is van éppen, na arról aztán fogalmunk sincs. Oké, Bajkonur még talán rémlik, meg az is, hogy rühellik az…..
F_Jikov 2011.07.09 19:46:08
@baba jaga: olaj- és gázmező is van ott.
F_Jikov 2011.07.09 19:49:11
@__Sasa__: 1998 óta...
F_Jikov 2011.07.09 23:37:53
@JD Rockefeller: Володимир Володимирович Кличко = Volodimir Volodimirovics Klicsko. Ő ugyanis ukrán.
Akkor ezt tisztáztuk: ehhez sem értesz, csak a nagy arcod van. Egyéktalán, minek ír az ilyen blogot, ha nem megy neki?
Piroslap Orbán waczak szállója 2011.06.30 18:29:00
A Waczak Szállóban Orbán kínai-jelenete után már kipukkadt volna Basil konspirációja, el is ismerné, és vége lenne az epizódnak. Az életben sajnos Orbán nem ismer el semmit, és az epizódnak sosincs vége: tovább kell élnünk ezzel a hatalmaskodó, bornírt alakkal, 2,7…..
Barbarának nem sikerült bejutnia pénteken a Múzeumok Éjszakáján a Sziklakórházba, hiába utazott emiatt Veszprémből. Bár elvileg hajnali fél 3-ig tartott a heppening, a személyzet 1 órakor elálmosodott és bezárt. UPDATE 16:00 A többi múzeummal szemben, ahol fél 3-ig tartott…..
Blog harakiri Meghívót kaptam a Facebookon 2011. június 30-ra, a médiatörvény életbe léptetése előtti napra, ahol a meghívó blogger nyilvánosan megsemmisíti a blogját. Nem akar áldozat lenni, sem üldözött a véleménye miatt a saját hazájában. Erre mondhatja valaki, hogy "azt mondták", a blogokra nem…..
F_Jikov 2011.06.23 21:51:03
@J91: Nem, nem kéne regisztrálnod. Inkább töröld a szaros blogodat!
Míg 1989 június 16-án egy kócos-borostás fiatalember rövid, de velős beszédével felrázott egy országot, addig ma, 22 évvel később ennek fiatalembernek a kormánya a legsunyibb, legpitiánerebb módszerekkel akadályozza meg, hogy honfitársaink egy csoportja, élve alkotmányos…..
F_Jikov 2011.06.18 11:00:23
@Hajszás Láncos: A civileket felejtsd el. A cvilek leszarják a bohócforradalmatokat meg a korkedvezményes nyugdíjatok elvétele miatti picsogást. Sőt, ez a civileknek alapvetően tetszik. Ne vigyen félre a szokásos zsindexes megmondóblokonon folyó hangulatkeltés.
Mikor lesz ilyen egy pláza Budapesten? Ahol régen szovjet kísérleti atombombákat robbantgattak, ma Norman Foster által tervezett paloták sorakoznak (na jó, nem pont ott), a lakályos munkatáborok helyén pedig homokos tengerpartot alakítottak ki. Mégis, mi a bánat folyik Kazahsztánban?…..
Napindító inspiráló flegmaság a Barát-taxitól. Virág története rövid és velős, azonban annál bosszantóbb. (A Homár pedig gondolkozik egy "akik egy ágyban alszanak a főnökökkel" címkén.)Súlyosan eltévedtek az üzemeltetők, amikor Barát-taxinak nevezték el…..
F_Jikov 2011.06.09 14:08:20
@lyken: Na, szóval a Zóna taxi. amíg még járt a repülőtérre. Kifele Zóna taxival mentem. Menet közben elkezd magyarázni a sofőr, hogy visszafelé is velük menjek. Nem kell megrendelni, csak mondja meg, hogy kb. mikor érkezik a gép. Ő meg megadja a mobilszámát, és ha már leszállt a gép, akkor csörögjek rá, ott fog várni.
Na ennyit a drága, minőségi szolgáltatást nyújtó elit taxis cégekről.
„Sajnos Koltay ugyanazzal az igényszinttel koreografálja a filmjeit, mint a 80-as évek pártrendezvényeit.” /Bozótharcos hozzászólása az UFiblogon, 2007/   Június 4-én késő este Koltay Gábor Vérző Magyarországát adta a köztelevízió egyes csatornája. Nagy…..
A Szociális Konzultáció kérdőívére illesztett vonalkód céljára adott Szíjjártós magyarázat nem túl hihető. A Népszabadság szerint a szóvivő azt nyilatkozta, hogy a kód „Segítségével megakadályozható, hogy az állampolgár nevében valaki más töltse ki a…..
F_Jikov 2011.05.27 15:41:11
@terribad: Ezt kötve hiszem. Minden esetre ez a bejegyzés egy rendőrségi feljelentést már most megér.
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én kifejezettem bírom, mikor Kedves Vezetőnk a világ pénzemberei előtt beszél. Ilyenkor egy sajátosan torzító önjáró vetítőgéppé lényegül, amit nincs az a mozigépész aki lekapcsol valahogy. Nekem az is furcsa volna, ha ő maga elhinné a…..
F_Jikov 2011.05.26 10:13:19
Oszkó Péter blogjában egy érdekes Facebook kiírásra hívja fel a figyelmet:Orbán Viktor 2009. június 12-én a fidesz.hu-n a következőt mondta: “a következő kormány kénytelen lesz újabb hitelt felvenni az IMF-től, mert a mostanit teljesen elkölti a Bajnai-kabinet. A…..
F_Jikov 2011.05.25 20:41:57
@G. Wolf: Ez a rész a cikkből szipla csúsztatás és hangulatkeltés. A Bajnai-kormány hivatali ideje alatt végig a részvények visszaszerzésén (vásárlás, részvénycsere stb.) dolgozott. Nem a Fideszen múlott, hogy nem sikerült akkor. Egyszerűen az orosz fél akkor nem akarta eladni. A Fidesz belekeverése szimplán demagógia. Nem volt szükség a Fidesz semmilyen jóváhagyására akkor.
F_Jikov 2011.05.25 20:46:06
@Exxit: Láthatóan semmit nem értesz a dologból. A kormány a MOL részvényeket nem tőzsdézési céllal vette meg. Az orosz tulajndonos elméletileg ezzel a részvénycsomaggal tagot delegálhatott volna az igazgatótanácsba, tehát a MOL vezetésében szavazati joga lett volna. Ezt jogi uton egyelőre blokkolni tudta a cég.

A kormány az oroszoktól a MOL részvényeinek 21,2%-kát vette meg. Ergo nem állami cég. De van benne állami tulajdonrész. Ennyi. A hozzászólásod többi részét nem is minősíteném, mert mérhetetlen sötétségről árulkodik. Ám mégis valami miatt késztetést érzel, hogy itt okoskodghassál.
Énvezettem? Az e-book nem könyv 2011.05.22 14:30:00
Dvorak egyik legutóbbi bejegyzése sarkallt megint írásra. Az Amazon sajtóközleménye szerint ezen évtől több e-book-ot adnak el majd, mint tényleges, papír alapú könyvet. Ez az új elektronikus könyvolvasóknak (e-reader-ekenek) köszönhető, s a fejlődés, vagyis a papíralapú…..
Komolyan mondom, Barack Obama lassan szégyenbe hozza az amerikai feketéket, akiknek tudvalevőleg jó a labdaérzékük - persze lehet, hogy az Egyesült Államok elnöke jól kosarazik, de immár többször bebizonyosodott, hogy a BlackBerryjét képtelen a kezében tartani.  Obama…..
F_Jikov 2011.05.18 20:46:41
w In memoriam dr. D. S. K. 2011.05.17 06:00:00
Mielőtt a nyugati civilizáció erkölcsi összeomlását készpénznek vennénk, érdemes Dominique Strauss-Kahn esetét egészében vizsgálni. Ugyanis pont az ellenkezőjét bizonyítja. D. S. K. lehet, hogy molesztálta a szobalányt, de még nem biztos. Mivel van rá esély, hogy igen, D. S.…..
F_Jikov 2011.05.17 19:29:11
@KaLee: Ezt mégis miből hoztad ki?A repülőgépre nem érvényes semiiféle extraterritorialitás. Ez nem a te szinted, szerintem hanyagold a témát.
F_Jikov 2011.05.17 19:34:32
@Gogolák etnő: Valószínűleg még ministráns korában jól seggbekúrhatták, azóta tart ez a trauma.
Nem európai az új magyar alkotmány, leginkább a Szent Korona és a kereszténység megemlítése, a határon túliak védelme, a magzati élet védelme és a házasság férfi-női, heteroszexuális mivoltának deklarálása miatt –hangzanak az európai liberális kritikák, kiegészülve…..
F_Jikov 2011.05.17 18:46:52
Eleinte furcsának tűnt, de aztán rászoktam a köszöngetésre. Mármint a forgalomban. De elegem lett, leszokom róla. Vélemények az azonos című írásunkról...
 Folyik a köztisztviselői törvény vitája. Szokásos unalmas álmos parlamenti ülés. Kölcsönösen lehazugozzák egymást, miközben a szocik a munkavállalókért aggódnak, szégyen, amit a Fidesz művel. A fideszesek ezt kikérik maguknak, aggódtak volna az elmúlt nyolc évben.…..
F_Jikov 2011.05.04 09:12:01
@melmek: Nem fogja fel. És az irományai alapján bloggerünknek vélhetően nem mogyorónyi, hanem mákszemnyi agya van. A posz iszt a szokásos libsi picsogás. Az első három mondatáig olvastam el, azt is teljesen fölöslegesen.
"Holnapra sajtótájékoztatót hívok össze. El fogom mondani, hogyan értékelem meggyanúsításomat, és azt is, hogy mit fogok tenni. Teszem a dolgom. No pasaran!" – írja Gyurcsány Ferenc, utalva a spanyol polgárháború idején híressé vált antifasiszta jelmondatra.…..
F_Jikov 2011.05.02 09:54:01
@mese-mese-meskete: Te a Marson élsz, szerencsétlen? Hogy ennyi hetet-havat összehordol itten.
"Miénk itt a tér, mert mi nőttünk itt fel, A ház is a miénk, mert mi viseljük el..." (Nagyobb képhez kattints a képre!) Jobboldali vitázók arra hivatkoznak, hogy az átnevezés alatt álló Moszkva tér eredeti neve Széll Kálmán volt. Miért baj tehát, ha visszanevezik?!…..
Kétpercesben az ötvenhatos Wittner Mária (...) lehóhérozta Horn Gyulát, majd helytelenítette, hogy „a mi adónkból” finanszírozzák a volt miniszterelnök kórházi kezelését, aki „nem képes meghalni”. Hát ezek mennek a magyar Parlamentben az új alkotmányról szóló "emelkedett" vita keretein belül a…..
Minden jel arra vall, hogy a kormány immár az élet minden területére kiterjeszti a hatalmát, és könyörtelenül megtorol minden ellenvéleményt. A legfrissebb böszmeség a földrajzinév-bizottság lemészárlása és helyének sóval bevetése, s a földrajzi nevek kiosztásának…..
  ..
F_Jikov 2011.03.17 19:34:22
@kamuszutra: Hát nézd, ha már így egyenesben rákérdeztél, akkor a mai napom így nézett ki: reggel megetettem a disznókat, utána bevásárlás, gyerekek iskolába, délelőtt a szikraforgácsoló gépünket programoztam, délután megmetszettem néhány fát, este megint megetettem a disznókat. Na, röhögj akkor. Hozzátenném, hogy én már a reggeli disznóetetéssel társadalmi szempontból nagyságrendekkel értékesebb munkát végeztem, mint ez a két semmirekellő a másfél napos katasztrófaturistáskodásával.