Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Vaze! Vaze, hiányzik ez nékem?!

13 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Húznám a belem Nyíregyházára Újfehértó felé, de megfog a forgalomirányító lámpa. Útjavítás. Én meg idegeskedem a "négy kerék fölött kormányba kapaszkodva": szorít az idő.  Hosszú várakozás után haladok tovább: nézem a gödröt; hisz nincs az út alatt alap! A  fidesz embere szerint ráfér a felújítási…..
Most, hogy túl vagyok a saját harcomon az életért -VAGY LEGALÁBBIS SZÜNET VAN- ELINDULT BENNEM A LÉLEK AKARATA: írhatok kedvemre, de nem öncéluan (Szóval...) ... szín meg az ész  Micsoda harc volt! Mennyi minden történt vélem! Aztán most itt vagyok. Itt vagyok, de sokkal öregebben. És csak remélni…..
  Tele van a tököm már ezzel a gyurcsánozással   Csak két kép a miértre. Csak kettő. Hogy ne legyen szófosás. Szófosás a semmiért. Első kép. Lelkét épp elhagyó testet belepi a légy. A körülötte lévőkből rokonszenvet váltó fiú kezével hessegeti a…..
Vaze! Vaze, hiányzik ez nékem?! 2009.07.26 17:31:54
@boj (törölt): Tőlem.
Mi a fontos a bloggolásomban? Talán semmi. Még azt sem mondhatom; mindenáron közlési vágy. Esetleg; magammutogatás. Nem vagyok olyan szép, meg okosnak látszó, hogy ezt tegyem. Nem állok senki oldalán; politikailag, gasztrolológilag, embertan szempontjából sem. Csak látom, mit mások…..
Újságcikk hogy mi a frankó!   Megfogta egy megyei újság fényképes színes híre szememet. Az emberek harcolnak az olcsó élelmiszereket árusító boltokért. Joguk van hozzá. Mert az olcsó bolt - itt a reklám helye – az olcsó élelmiszerek megtalálási helye. Na Vaze! Nem…..
  A benzin, meg a gáz árának mondom; hová mégy?!?   Mint autóst, most is érzékenyen érint az üzemanyag árának felmenése. Mert ha esik a kőolaj és benzin jegyzési ára, a világgazdasági válság miatt csökken az ipari felhasználás növekedése, akkor nehezen…..
Végre eljutottam nyolc hónap jogvitában jogosítványom bevonása kapcsán, hogy a bevonó szerv (helyi okmányiroda) elé tárhassam, nékem van igazam, és végre visszakapom az én édes kicsi jogosítványomat. Vezethetek. Nem kell orvoshoz menet megkérni valakit, vigyen már el. Az én…..
Gyermekmondóka helyett   Eszembe jut írásom kezdetén az a gyerekes sor… mit érdemel az a bűnös, aki… De már folytatásához elfelejtettem a szövegét. Az értelmét is. Lemaradt rólam. Le, mint annyi más, amit fontosnak éreztem egykoron. Újak rontottak reám. Újak,…..
A rend őre, meg az ő öröme   Szóval ép Nagyálló irányából tartok Birin keresztül Balkány felé, mint jobb oldalon ülő kényelemből látó kissé fáradt ember, s a nagy hóolvadás következménye mind a köves úton hempereg, mert árok , ahol összegyűlhetnének, az nincs.…..
Macska egér játék   Mondhatnám csúnyábban is, de akkor hová tegyem a kultúrám azon részét, hogy le kell ülnöm hozzád, hogy beszéljük meg álláspontunkat. Az álláspontunkat, hogy mit és hogyan tudunk feláldozni egymás érdekében, mielőtt összetörnénk egymás…..
  A hazugság igazsága   Szóval ott kezdődött, amikor a hatalmon lévők már nem tudták fenntartani rendszerüket azokon a népcsoportokon, akiket egy szép, egységes arculatú fejlődőképes országként voltak képesek összetartani a Szovjetunió név alatt. Volt munka,…..
Megfogta egy megyei újság fényképes színes híre szememet. Az emberek harcolnak az olcsó élelmiszereket árusító boltokért. Joguk van hozzá. Mert az olcsó bolt - itt a reklám helye – az olcsó élelmiszerek megtalálási helye. Na Vaze! Nem hittem volna! Hú! De feka! Hogy én…..
Macska egér játék   Mondhatnám csúnyábban is, de akkor hová tegyem a kultúrám azon részét, hogy le kell ülnöm hozzád, hogy beszéljük meg álláspontunkat. Az álláspontunkat, hogy mit és hogyan tudunk feláldozni egymás érdekében, mielőtt összetörnénk egymás…..