Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ajve

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Piroslap Újabb tűzoltó levél 2011.05.23 10:47:00
Egy újabb tűzoltó levelet, véleményt találtunk, azaz pontosabban most kaptunk. (És várjuk a továbbiakat is: piroslap.hu@gmail.com) Ez úttal egy másik szakszervezet a HTFSZ közölt le egy véleményt. Mint ismeretes, többek között a tűzoltók szerzett jogait is megnyirbálná a…..
Ajve 2011.05.26 14:54:35
@botika01:
Annak mondd akit Pesten 30 évesen elgázolt egy drogos, vagy lelőttek több példa is volt az elmúlt pár évben.
Kétségtelen hogy nincs elismerve az egészségügy sem, de annyira nincs rálátásom, viszont mentős és mentőorvost fokozott jogi védelem az biztosan megilletné pont úgy mint a rendőrt, másra nincs rálátásom, fizetés itt is ott is sz.r ez tény.
Rendőrként nekünk kell kimenni balhékhoz és minket késelnek lőnek stb mi megyünk tömeget oszlatni ahol kockakövekkel dobálnak meg hasonlók 2006-ban páran majdnem az oszlatásra kivezényelt vízágyús kocsiban égtek, szerencse hogy volt pár épp eszű ember aki kimentette őket. Mi non stop rendőrök vagyunk akár ha éjjel felhívnak, elég szigorú kötelmek és kötelességek vannak, 2 órán belül bent kell lennem ha hívnak.
Ez mellett 50 év felett azért alkalmassággal is gondok lehetnek, ma a fiatal 18-20 éves jelentkezők 70-80%-át a psychológiai és fizikai alkalmasságon küldik el, mert alkalmatlanok, akkor egy 50-55 éves, de még 45-t is mondhatnék. 65 évet meg nem nagyon érik meg a rendőrök, jó lenne erről is egy felmérés, bár akkor meg az a vád érne minket hogy csalunk, ugyanis utóbbi időben jó pár öngyilkosság történt a rendőrségen.
Ahogy itt kirsten mondta hova fog jutni ez az ország rendvételmisek nélkül? Pálya elhagyás most borítékolható, inkább leszek bolti eladó 65 éves koromig mint itt dögöljek meg 55 éves koromban, mert hogy nincs kényszer intézkedési kötelezettség munkaidőmön kívül szabad vagyok senkinek nem kell elszámolnom nem leszek bármikor behívható, nem lesz fegyver az oldalamon, nem kell családi balhékhoz kimenni, talán még éjszaka se kell dolgoznom, ugyan azért a pénzért, felelősség nem is mérhető amivel rendőrként egy-egy intézkedésben vállalok. Sokan nem tudják mivel jár milyen felelősséggel jár ez a munka, hibázok akkor ügyésszel beszélgethetek mit is műveltem és katonai bíróság jóval szigorúbban fog büntetni. Ha elvszik a szolgálati nyugdíjat akkor vegyenek el a kötelességeimből is, így lenen igazságos csak szolgálati időben lennék rendőr (mint bármely civil szakmában) nem lennék bármikor berendelhető, polgári bíróság járna el velem szemben ha szolgálatban valamit elcseszek, szóval úgy ánblokk minden a civilesítenének minket, merthogy semmi különbség nem lesz egy civil szakmával szemben így lenne igazságos.
A rendvédelmisek szívatása kezd egyre keményebb lenni ... pénteken a dühös tüntetők kiharcolták, hogy hétfőn reggel egyáltalán leüljön velük Pintér tárgyalni, nem tudom milyen elvárásokkal érkeztek meg a BM-be, hiszen maga Orbán nyilvánította ki elég világosan, hogy senki…..
Ajve 2011.05.12 15:39:04
@IP-címvadászok kedvence:
Ja droggal a zsebünkbe járunk dolgozni hogy tisztes állampolgárokkal szemben jogtalan eljárást. Elég nevetséges vagy, talán ilyen drogos körökbe mozogsz azért ez a nagy felháborodás?

Sok más miatt felháborodhatnak rendőrök és tűzoltók is sok jogunkat elvették eddig is meg még fogják is ez után is legalább is ez a trend. Ez az utolsó megmaradt jog amiért érdemes ezt a pályát választani, de mindegy neked semmi sem számít.

Amúgy meg tudjuk hogy nem vagyunk népszerűek, kész ez van együtt tudunk élni a tudattal, utálhatsz tovább ugyan olyan nyugodtan alszok minden este.
Ajve 2011.05.12 15:39:51
@Ajve:
*Ja droggal a zsebünkbe járunk dolgozni hogy tisztes állampolgárokkal szemben jogtalan eljárást tudunk kezdeményezni.
Ajve 2011.05.12 16:55:17
@trojka:
Ott a pont, politika uszít az embereket egymásra hatalomnak jó ha sok a konfliktus ismerjük oszd meg és uralkodj, voltak már híresztelések hatalmi megosztásról most épp narancs van, ki tudja mi jön ez után lényeg nekünk nem lesz jó sose volt jó bárkire is szavazunk ez van.
Mostmár tényleg tele van a Homár ivarszerve a mobiltelefonok mellé adott előfizetés nélküli internettel. Mint tudjuk, ilyen nem létezik. A Telenornál viszont még mindig alapból minden előfizető megkapja a sötét középkori 13 Ft/10kB-os tarifájú wap-csomagot (ilyen hogyan létezhet…..
Ajve 2010.09.09 21:52:58
@atpijkamo:
Google maps csak folyamatos adatforgalom mellett megy, még más GPS programok így teszem azt iGO simán megy GPS kapcsolattal nem igényel adatforgalmat, de a Google maps az igen.
Ajve 2010.09.09 21:56:27
@littlerock:
Mit tettél fel? Setting->Wireless&networks->Mobile network itt kinyomod a pipát vagyis továbbiakban nem fog kapcsolódni az internetre és adatforgalmat se bonyolít, normál mobil hálózaton viszont fent marad vagyis tudsz telefonálni.
Most komolyan nem egyszerűbb???
Ajve 2010.09.09 21:50:48
@Imaloser:
Wapra elég akár ez is, wapon nincs nagy adatforgalom és ne keverd össze a normál oldalakkal, mert ott tényleg semmi a 20MB, min 100MB szerintem amivel lehet normál oldalakat huzamos ideig böngészni (vedd azt is számításba, hogy első oldal látogatás során sok mindent letölt és ha beállítottad meg is őrzi vagyis alapba is, így következő alkalmakkor már jóval kisebb lesz az adatforgalom), az a hülye aki okostelefon mellé ilyen 20MB-os csomagot használ.
Az összes szolgáltató geci, ez nem kérdés, mind a pénzedre utazik, ilyen a biznisz, de az élet minden területén így van, csak azt kell mérlegelni melyik éri meg még ill. melyik kedvezőbb vagy jobb neked.
Vidéki vagyok, de nálad jóval tájékozottabb ahogy elnézem.
Nem jöttem rá, hogy pontosan milyen virág van a képen de nagyon jól sikerült kép (és nem kevés kedvencet kapott eddig).   ..
Az Allure Magazine kedvéért öt celeb, a zeneszerző Kara Dioguardi, az énekesnő Colbie Caillat és három színésznő, Jessica Capshaw, Regina Hall és nyitóképen látható Emmanuelle Chriqui dobta le a textilt, és mesélt a testéről. A duma nekünk nem kell, csak a képek. …..