Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NINJA

0 bejegyzést írt és 92 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Körösök Vidéke Szégyenpálya 2020.01.25 13:52:45
Majdnem pontosan egy éve készítettem a vízparti szeméthelyzetről a videómat. A  nyilvánosság elé egy erősen megvágott anyag került, a szaftosabb részek cenzúrázva lettek ,de ennek ellenére rengeteg kritikát kaptam.  Különösen bizonyos horgász kasztokhoz tartozó emberek keltek ki magukból. A…..
Az 1966 és 1971 közötti időszakot gyakran jellemzik úgy, mint a sportautó-versenyzés aranykorát. Az évek során számos ma már legendának számító versenyautó állt rajthoz a sportautó világbajnokság futamain, a világ legjobb versenyzőivel. Ezt az izgalmas időszakot mutatom be a most induló háromrészes…..
Egy hónapon belül két komoly gasztrofeszt is várható - most pedig következzen pár szó mindkettőről. Az első a már jól ismert Hamburger Days, melyet idén ötödik alkalommal rendeznek meg. Fontos információ, hogy szemben az eddigi helyszínnel, mely a Millenáris park volt, idén a Westend…..
Egyszerű kis cím ez. De elmondja a lényeget. Hosszú, keservesen halmentes időszakot zártam ma le nem egy, hanem négy balinnal, a negyedik, életem legnagyobbja volt. Csapjunk bele!   Röviden a szenvedésről: Novemberben voltam legyezni, ott volt utoljára hal a kezemben. És még azt sem mondhatnám,…..
NINJA 2017.02.15 22:09:27
Czett Petra Hihetetlen, hogy már egy éve nekiindultunk a nagy és ismeretlen Németországnak. Nem tudtuk, mire számítsunk, csak reményeink voltak. A kezdőlökést az adta, hogy otthon már nagyjából a maximumot hoztuk, mégse nagyon tudtunk számottevően előre lépni, és erre reményt se nagyon…..
NINJA 2016.07.06 09:15:46
@Sexual Harassment Panda: balfasz vagy
Imádom a hamburgert és mindig élvezettel vetem magam a budapesti street food kínálatba. Hála Istennek és a versenynek a választékra igazán nincsen panaszom. Ami viszont nehéz: a legjobb, vagy a legjobbnak ítélt helyeket megtalálni.       Két dolog szembetűnő számomra a nagy budapesti…..
A Slayer sosem a báránylelkű szűzlánykák zenéje volt, és a zenekar klipjei sem fukarkodnak a brutális képi megjelenítésekben. Ám az új, You Against You című számukhoz készült videó túltesz az eddigieken is, hét perc tömény vérfürdő, gyilkolás, Tarantinói magasságokban. Tűpárnává változtatott hulla…..
NINJA 2016.03.17 12:55:17
Az elmúlt huszonhat évben a magyar miniszterelnökök fokozatosan jelentek meg a népszórakoztatás világot jelentő deszkáin, hogy Viktor munkásságában csúcsosodjon ki egy sajátos műfaj, a miniszterelnöki stand up comedy. Az egyszerű népek, de még a hivatásszerűen politikával foglalkozók sem tudják…..
NINJA 2016.02.29 10:07:34
@Hattáb: igen ,ez kimaradt
Na, ácsi! Mi az, hogy utált? Mi az, hogy nem érdemelték ki? Mi alapján lesz egy zenekar "rosszabb", mint a másik? Meg úgy egyáltalán!? Ez nem olyan boszorkányság szerű izé lesz, hogy kitaláljuk, vagy megmondjuk, hogy most kit nem kell szeretni. Vagy kit nem kell annyira mégsem nem…..
Az első évad világraszóló sikere után óriási elvárások voltak a True Detective második szezonjával pláne azok után, hogy a fontosabb szerepekre olyan neveket sikerült szerződtetni, mint Rachel McAdams, Colin Farrell, Vince Vaughn vagy Taylor Kitsch. Aztán hamar kiderült, hogy a második évad kész…..
Hát ez is eljött. Végre itt van a legsikeresebb zombis tévés adaptáció szerelemgyereke, a The Walking Dead előzménysorozata, ami szereplők szintjén sem kapcsolódik a már említett eredetihez, csak annyi az átfedés, hogy ugyanabban a zombis filmektől és irodalomtól mentes világban…..
Mennyivel szabad menni Magyarországon? 50-90-130 - ugyan már! Nem az elmélet számít. Valójában a gyorshajtás Mekkája vagyunk, csak nem tudjuk. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
A héten érkezik a Mad Max: Fury Road Tom Hardy főszereplésével! Szerkesztőségünkben már nagyon várjuk a filmet és ha csak annyi történik benne, amennyi a trailerben (sebesség, robbanás, fém) akkor már megérte elmenni a moziba. Az előzetesekben feltűnik, hogy Charlieze Threon…..
NINJA 2015.05.20 08:44:54
@Mr. Rabbit: Engem is zavar, úgy néz ki mintha a vastaggal kiemelt szöveg a fölötte levő képhez tartozna.
Eltelt már néhány nap, de még mindig csak hüledezve nézünk, miket is mondott az az ember, akit tavaly harmadszor is megválasztottak a magyarok az ő miniszterelnöküknek. (Illetve nem is a magyarok, hanem azok, akiket ők odaküldtek, de ez most mindegy.) Orbán teljesen elszállt…..
Bár már messze nem tartom olyan innovatívnak és elragadó látványvilágúnak a Top Geart, mint mondjuk 5-6 éve (a technika fejlődése ma már elérhetővé teszi a grandiózus képek készítését szinte mindenkinek), de még mindig úgy gondolom, hogy a legnagyobb hatású és kategória-…..
Őrület. Azt hiszem, aligha lesz olyan éves összesítő, melyen ne az alábbi trailer érdemelné ki "az év legjobb előzetese" címet, minek köszönhetően maga a film - Mad Max: A harag útja - is felkerült 2015 legjobban várt filmjei közé. És jó ideje várunk már rá. George Miller…..
Ez még nem a kritika, úgyhogy a kommentekben NE legyen kibeszélés vagy spoiler, kösz előre is. Az ötödik évadot kettévágó vasárnapi Walking Dead-epizód abszolút rekordot ugyan nem döntött a maga 14,8 millió nézőjével (a sorozat, és egyben kábelcsúcs még mindig az ötödik…..
NINJA 2014.12.03 23:28:56
@dm996: barom
Tavaly nyáron írtunk róla először, hogy a trafik-, a föld- és a patikamutyi után itt a nyerőgépmutyi. Azóta persze a mutyik száma tovább bővült a takarék-, a nyelviskola- és a felszámolómutyival, amelyeket egy kis mutyilistában összegeztünk. Aki kíváncsi, hogyan játsza át a…..
A hétköznapok egyik főszereplője a pénz. Akarva-akaratlanul is azon töpreng az ember, hogyan kereshetne többet. Aki nagyon keveset keres az azért, mert a számlákat fizetni kell, ott a hitel és még élni is kell. Aki nagyon sokat keres, azért mert még hosszabb nyaralás kell, még…..
A végeredmény az, ami megjelenik a képernyőn és a neten, de természetesen rengeteg minden kimarad- és elmarad a hosszú folyamat során. Rézmányi Balázs készített is egy werkfilmet legutóbbi nagy, SUV-összehasonlítónkról. Fogyasszák egészséggel! ..
És itt még nem ért véget, mert amint kikapcsoltuk a kamerát, Bandival még legalább negyed órán át tapogattuk-nézegettük a néhai Ferrarit, mert nem tudtuk eldönteni, hogy akkor fólia-e vagy ezek a betegek lecseréltek mindenkarosszériapanelt sajátra. Végül nem zártuk ki egyiket…..
Nem titok, hogy az utóbbi hónapokban keményen dolgoztunk azon, hogy valamerre ismét továbblépjünk, ráadásul lehetőleg előre mozdítva ezzel a Totalcar szekerét. Tudjuk mi itt mindannyian, hogy ha nincs motiváció, akkor következik a helybenjárás, után pedig törvényszerűen a…..
NINJA 2013.04.11 23:18:24
Az utolsó utáni konc. A végső, a visszatapsolt hiéna, nyálas pofájában szorítja, ameddig csak tudja. Márpedig egy hiéna harapása nagyon-nagyon erős. Nem lesz könnyű. Ez az RC-modell tényleg olyan hiénáznivaló, amiért rendes autóbuzi a fél bármijét odaadja. Nem elég, hogy…..
NINJA 2012.12.24 23:13:16
@holysmoke0523: Király(!)a séród,de a hangod se kutya:)
Ha most önök azt hiszik, hogy könnyebb betűt vetni, mint a kamera előtt állva megpróbálni átadni a tényt, hogy tulajdonképpen semmi baj nincs ezekkel az autókkal, mégsem rajongunk értük, akkor tévednek. Tiszteljük és elismerjük a Focus ST sokarcúságát, tiszteljük és…..