Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vasérc

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
DopeManTV Bazmeg Pataky! 2011.12.13 00:42:00
 A vasárnapi RTL Híradóban "sztárok" véleményét kérdezték a Bazmeggal kapcsolatban. Megszólalt többek között Nagy Feró (X Faktor zsűritag) és Czutor Zoli (Belmondo, Nyers). Konkrétumokban nem akaródzott nekik beszélni, ami érthető de általában semlegesen vagy…..
Borsodblog A Borsodblog befejezi 2010.12.31 10:52:00
Ennek a mesének vége, nincs tovább. A Borsodblogon ez az utolsó bejegyzés. A döntést megkönnyíti az új médiatörvény és az, hogy a helyi sajtó amúgy is mindenről beszámol, a megyében minden rendben van.Jó a közbiztonság, megszűnt a korrupció és a gazdaság is új lendületet…..
vasérc 2011.01.03 21:58:04
Hétvégi lillafüredi kirándulásaim során mindig megcsodálom Miskolc e több törődést érdemlő, lepukkant üdülőnegyedét, és azokat az embereket - ideértve magamat is -, akik még találnak szépséget e 30 évvel ezelőtti színvonalon megrekedt kopott gyönyörűségben. Gyerekek…..
Stop-motion technikával készült filmekkel, kisfilmekkel, reklámokkal tele a padlás, de néha még mindig sikerül valakinek újat mutatnia ezen a téren. Ezeket a filmeket nézve engem mindig elbűvöl az a fajta megszállottság, ami ahhoz kell, hogy az ember végigvigyen, és az utolsó…..
vasérc 2009.04.25 10:07:51
Ma 6 órakor ismeretlen biciklisták illegális Critical Mass-t hajtottak végre, fél 8-cal bezárólag.A Hősök teréről indulva, a szokásos útvonalat bejárva, Budán a Moszkvától visszafordulva Gödör célponttal; nem csak a nézők, hanem a rendőrök is nagy érdeklődéssel…..
 Letöltendő börtönt kapott a brutális rebiszes, aki 2006 őszén egy földön fekvő, megbilincselt őrizetesen vett véres elégtételt a székházostromért.>>> Egyenlítettünk, itt vannak a gecik, a kutyákBonus track: "Bármikor beépülhetnék a Magyar…..