Regisztráció Blogot indítok
Adatok
soibegin

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A full idióta motorosok mintapéldányát sikerült lekapni. A helyszín Budapest XI. kerületében a Fehérvári út és az Október huszonharmadika utca kereszteződése. A szemerkélő esőben,…..
A világhírű magyar sakkozónő is felkerült a legokosabb embereket rangsoroló listára, egyedüli magyarként. Főleg az IQ és eredmények alapján választották ki az ott szereplőket, bár annak megítélése, ki mennyire okos, még így is szubjektív. Ennek ellenére megpróbálták a lehetetlent. A listán számos…..
Gyulát igen komoly akadálypályán hajtotta végig  a Telekom azért, hogy visszaszerezze a régi telefonszámát. Aztán az út végén tudjátok mi várta? Ühüm, egy nagy fityisz.  Kedves Homár! Szeretném közkincsé tenni a T-Mobillal esett kalandomat. Különösebben nagy…..
soibegin 2015.02.17 09:46:03
Ahhoz képest, hogy a Tele 5 elvileg már jóval a kötelező kártyás fizetési lehetőség bevezetése előtt felszerelte autóit POS terminállal, Gábor tapasztalata alapján nem működik zökkenőmentesen a rendszer. Olvasónk eléggé rápörgette magát a témára, de szerintem érhető a…..
soibegin 2015.01.20 09:08:20
a T-től kapott információk alapján történő beállítás nem sikerült, keresse fel  a T-től kapott információk alapján történő beállítás nem sikerült, keresse fel a T-től kapott információk alapján történő beállítás nem sikerült, keresse fel a T-től…..
Hogyan lehetne komolyan venni ezeket a cégeket, amikor a saját adminisztrációs hibáikból (khm, automatikusan feldrágított előfizetéssel) keletkező fantomtartozásokat csont nélkül, szinte azonnal kiadják a jóságos behajtónak, akinek csak agyatlanul zaklatnia kell az ügyfelet egy…..
Folytatódik közösségi oknyomozásunk a Posta körüli jelenségek feltárására. Mai megfejtőnk egy volt alkalmazott, aki szerint számos oka lehet annak, ha valahova nem jut el a kézbesítő, de leginkább az, hogy túl vannak terhelve, a felhasználók pedig hülyék: Régi olvasója…..
László egy hónapig várta a vízálló mp3-lejátszóját, amit érkezése után azonnal cserélni is kellett. Az Andreas Computernél ez további másfél hónapot vett igénybe, egyelőre, mert a "bevizsgálás" még mindig tart: Két és fél hónapja tartó kálváriám történetét…..
Ma délután hatkor hirdetik ki a design Terminálban, a Graphifesten, hogy milyen is lesz a BKK új metró-, HÉV- és hajólogója. Pontosabban azt, hogy melyik pályamű nyert, hiszen lehet, hogy a későbbiekben még továbbgondolják a terveket. Mivel a zsűriben én is ott ültem, hamarosan…..
Kíváncsi, hogy miért kell minden egyes megállónál egy PDF-et letölteni a BKK csillivilli online menetrendjében? Most kiderül. Természetesen azért, hogy a teljes menetrendet újra lehessen fejleszteni, hogy emberek is tudják használni. Egyúttal szeretnénk kitüntetni valahogy Sanyi…..
soibegin 2013.08.12 13:58:12
ajánlom ezt, amíg még "él":
bkv.hu/hu/mobil/busz

persze ezt nem frissítik, de mobilon kb. jó!

Annyit csináltak, hogy a bkv.hu/hu/mobil/ helyen letörölték az index.php-t, de "alatta" minden megmaradt!!!
A. vásárolt egy eldobható SIM-kártyát ezer forintért, amit eldobhat, mert sehogyse sikerült aktiválni. 2013. Augusztus 3.-án a LIDL-ben vettem egy Blue Mobil sim kártyát 999 Forintért. Ma 2013. Augusztus 5.-én a Blue Mobil sim kártyához adott tájékozatóban le írt…..
soibegin 2013.08.07 15:18:18
@helianthus: ohhh, én kérek elnézést!
Jó hír a házimozirajongóknak, hogy a rengeteg zsír ellenére csupán 54 kalóriát tartalmaz a Tesco gazdaságos pattogatott kukoricája, bár Bermingh elgépelésre gyanakszik: Ezt a diétás popcorn-t a tescoban fotóztam, ennek egy kilójában van annyi kalória, mint más pattogatott…..
soibegin 2013.06.20 13:12:40
@Mikk77: inkább 54*1000 cal ;)
Az amúgy is botrányos szakaszokkal tűzdelt budai oldalon mindenképpen. A Szent Gellért tértől az Döbrentei térig még istenes a helyzet, bár az Erzsébet híd lábánál már kicsit bugyog a víz. A katasztrófaturisták koncentrációja azonban a Lánchíd felé közeledve egyre csak nő,…..
Lacxox fotója a bizonyíték, hogy már iskolába sem kell járni az alapvető matematikai műveletek elsajátításáért. Lehet, hogy csak kifogytak a nemakciós árcédulából, nem kell rögtön rosszra gondolni. Ezt most lőttem egy CBA-ban; gondoltam, aranyos.  Rövid fejszámolással…..
Két irányban kétféle jegyet kapott Éva 80 éves nagymamája, akinek először még a nyugdíjas kedvezményét sem vették figyelembe: Tisztelt Tisza Volán Ügyfélszolgálat! Egy rövid, ámde tanulságos, és rendkívül igazságtalan történetet szeretnék önökkel megosztani a…..
soibegin 2013.03.28 13:18:00
Ugye volt ez az évek óta húzódó ügy, hogy hiába mondja a szolgáltató, a valóságban sosem éri el az internet az előfizetett maximális sebességet. Múlt csütörtök óta ilyet többé nem lehet csinálni:December 11-től az internetszolgáltatók a szerződéseikben, a weboldalaikon…..
Tamás új lakásának új mosogatógépe egy hónap után bedöglött. Először a forgalmazóhoz, aztán az építtetőhöz fordult, de minden hiába, alkatrész, megoldás hónapok óta sehol. A fogyasztóvédelem hivatalos állásfoglalása ellenére az illetékes sem cserére, sem a pénz…..
soibegin 2008.09.30 14:44:40