Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hurvi

8 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hat meccs, egy győzelem, három döntetlen, két vereség, nyolc rúgott és ugyanennyi kapott gól a mérlege a Ferencvárosnak a bajnokságban. Ez a teljesítmény pedig az előkelőnek cseppet sem nevezhető tizennegyedik helyre elegendő. Nem ilyen tervekkel vágtak neki a bajnokságnak az…..
Húsz év irgalmatlanul hosszú idő tud lenni, pláne a profi labdarúgás világában. A mindennapi edzések, a „medve puszik”, csontzenék, a végeláthatatlannak tűnő erdei futások, sprintek mind-mind olyan élmények, amiket a szervezet elraktároz magának, aztán később…..
Foci szeretők blogja 2008.12.24 15:11:00
Áldott karácsonyi ünnepeket és sikerekben gazdag boldog újévet kívánunk minden fociszeretőnek!..
 A mai profi labdarúgásban kezdenek kihalni azok a dolgok, amitől a szurkolók igazán magukévá tudnak érezni egy csapatot. Elvétve lehet olyan egyesületet találni, ahol sajátnevelésű játékosok alkotják a csapat gerincét.  Hazai szinten ideig-óráig egybe lehet tartani egy…..
Nézzük a nyers tényeket: David Beckham januárban csatlakozik az AC Milan csapatához. Nem is lenne a dolognak komolyabb hírértéke, ha a történet főszereplője nem a Spiceboy lenne. De hát Beckham az Beckham, és ahol ő van ott csinnadratta, pompa és minden egyéb rongyrázás is van.…..
A mondás szerint minden jó csapatnak ez az alapja. Válogatott szinten korábban jellemző volt, hogy kapus poszton rendre el vagyunk látva minőségi játékosokkal. A kilencvenes években a teljesség igénye nélkül ilyen nevek közül mazsolázhatott az aktuális szövetségi kapitány,…..
  Optimális esetben egy klub akkor erősíti meg keretét idegenlégióssal, ha a játékos jobb képességű, mint az azonos poszton szereplő honi focisták. Kevésbé ideális esetben, az addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér elve működik. Vagyis amelyik egyesület teheti, az kinyitja…..
  Az Európa bajnokság után most klubszinten méri össze erejét a kontinens. A 32-es BL mezőnybe idén olyan korábban kevésbé ismert csapatok is bejutottak, mint a fehérorosz Bate Borisov és a ciprusi Anorthosis. Magyar csapat először és egyben utoljára a 95/96-os kiírásban…..
Hurvi 2008.09.18 08:50:09