Regisztráció Blogot indítok
Adatok
todaytom

4 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A World Series by Renault-versenysorozatot nem kell bemutatni a műértő közönségnek. Az, hogy a néhai spanyol Formula Renault-bajnokság utódjából időközben egy igazi Forma-1-es sztárnevelde lett, már csak a befektetett munka, pénz és a kőkemény bajnokság hírének köszönhető.…..
todaytom 2013.09.09 06:47:12
MzRacing 2012.11.16 22:18:20
Kétütemű cséplőgéppel Balassagyarmaton Belülről minden más, nézzük csak a fekete macska esetét, amikor az úton kivasalva fekszik. Na ugye igazam van? A technikai sportokat akkor lehet igazán megérteni, ha csinálja is az ember. A motorozás fejben dől el, már a szabadedzésen…..
Lassan felkerülnek a beszámolók kezdem a 2011-es évvel itt van mindjárt a kakucsi verseny július 30-án.   Kakucs versenybeszámoló Régóta várok erre a napra, mondanám, hogy „végre eljött a NAP” de hajnali 5-kor kinézve az ablakon inkább szutykos szivacsos időt…..
A történet ott ért véget, hogy a főnök meghívott másnap reggelre. Valószínűleg nem teára… A lelkiállapotomról sok mindent el lehetett mondani ezek után… hááát azt nem, hogy nyugodt voltam… Igazából mit is követtem el?! Egyrészt, aláírtam valaki másnak a nevében,…..
Tahóblogot kéne csinálnom, azokból ugyanis több van, mint robogóból. Nem nagyon kéne szervezkednem, hogy írhassak valamiről. Rühellem a lábbal integető gyökereket. Már egy korábbi posztban kifejtettem, hogy lábbal nem kommunikálnak emberek. Még akkor is így van ez, ha pár…..
Robogó 20 lóerős Simson? 2012.01.09 18:13:00
Simán nem hinném el: feláll a mérőpadra egy jó karban lévő régi Simson S51, elkezdi húzni a kiscsávó, és a teljesítménymérő padon pont háromszor annyi jön ki, mint amit egy halálratuningolt NDK dögtől várnál: majdnem 20 lóerő!   Látszólag egy szépen…..
Hiba a mátrixban – gondoltam először, mert más ésszerű magyarázat hirtelen nem jutott eszembe, mikor megláttam a harmincas táblát. Azaz hogy pont nem láttam meg, és ez volt a gyanús. Pedig máskor ott szokott következni a hetvenes és az ötvenes karika után. Minden más…..
...a Mercedes-Benz Magyarország meghívott minket egy bemutatóra. Mivel csak a közeli Bécs volt a cél, így az újságíró-hordát kisbusszal vitték ki a tetthelyre. Ez idáig rendben is van. Egy nappal az indulás előtt - késő délután - kaptunk egy e-mailt, melyben közölték, hogy…..
Mióta Winklernek új blogja van (Napszemüveg blog), egyetlen napszemüveg sincs biztonságban a környezetében. Azonnal lecsapott az új Lidl-es napszemüvegemre is, amit kizárólag azért vettem (ezerszázvalamennyiért:), hogy a bukóban tudjak felhajtott plexivel motorozni anélkül, hogy a…..
todaytom 2011.08.15 22:23:54
@biohazard:
Nekem egy kompozit sisakom volt amíg fel nem löktek 80-nál. Jól odavertem magam de a bőrruha és a Vemar sisak megvédett. Azóta is ilyen van persze egy másik, ja és 25-30-ért hozzájutni.
A videón látható baleset a Magny-Cours-i pályán történt. Hála az égnek szerencsés kimenetelű volt, senki nem sérült meg, csak egy kis gumi fogyott. Kombinatorikában jártas olvasóink kiszámolhatják, hogy ennek az összeakadásnak mekkora esélye volt, én meg sem próbáltam –…..
A hazai WTCC-hétvége óta tudjuk: a versenycsapat boxánál nincs jobb hely egy ilyen futamon. Több, mint 60 ezren drukkolták végig a vasárnapi futamokat, ordították rekedtre magukat, menesztették mennybe a magyar fiút. Felemelő érzés volt mindenki számára, és nem csak a lelátókon.…..
Három kilóért lehet jó gépet venni? Erre a régi kérdésre kerestem a választ, a saját szemszögemből. Mindenki tudja, hogy februárban kell motort vásárolni, mielőtt megjön a jó idő. Nekem is mondták, de nem hittem el - le is csúsztam a nagy üzletről, csak hogy a végén…..
todaytom 2011.06.14 10:49:22
MzRacing Így lettem versenyző 2011.05.06 16:08:00
Úgy kezdődött, hogy Zsoké barátom a szezonnyitó maxirobogós talit a kakucsringre szervezte. Fogtam szeretett bálnámat (amitől 5 év használat után sajnos meg kellett válnom) és kilátogattam vele, hogy márkatársakkal találkozhassak. Kevéske összegért fel lehetett menni a…..
Tamás, ki tudja hány társával együtt, egy rakás pénzt fizethetett a kormányzat szerencsétlenkedése miatt. Az év elejétől megváltoztak az autók műszaki vizsgáztatásának szabályai, aztán a közlekedési minisztérium a dühös reakcióktól megijedve február 17-én mindent…..