Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ditta69

25 bejegyzést írt és 33 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Szakképzett munkatársaink a nap 24 órájában az Önök rendelkezésére állnak bármilyen hitellel kapcsolatos problémájuk is legyen. Napjaink gazdasági, pénzügyi helyzete romló tendenciát mutat, ezért ezekben a válságos időkben még jobban meg kell fontolni egy esetleges…..
    A mai materialista világban kifejezetten odafigyelünk arra, hogy mennyi pénz is marad a pénztárcánkban. Hitelintézetünknél találhatja meg a legkedvezőbb kamatú hiteleket, emellett számos költségcsökkentő megoldással is tudunk szolgálni. Tisztában vagyunk azzal,…..
Szóval, ne nagyon készüljetek se a nagyihoz, se moziba vagy vidámparkba október tizenötödikén! Mivel, ha esetleg nem tudnátok, világforradalom lesz. (Én azért inkább maradok a BONUSZ fesztiválnál!)..
ditta69 2011.10.04 20:18:21
@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓:
?? Ez hogy jön ide? Nyilvánvaló, hogy Jocó a szó azon jelentésére gondolt, ami idejétmúltat, korszerűtlent jelet. Szóval öngól, ugyanis ezzel csak azt prezentáltad a számunkra, hogy TE nem vagy tisztában a szó jelentésével.
ditta69 2011.10.04 23:36:57
@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓:
Szerintem azt mondta, hogy afelett a demokrácia felett, ami ezeknek az embereknek a fejében él, és amiért forradalmárkodnának, már eljárt idő, tehát ha meg is valósulna, nem tudná megoldani a XXI. század problémáit.

De azt is érthette, hogy a fogalom már több, mint 2000 éves, tehát konkrétabb célt is megfogalmazhatnának, mint "a valódi demokráciáért".

Amit viszont biztosan értett az az, hogy ezek hülyék.
Lássuk kik azok az elveszett kincsek, akikről még nem esett említés! A lista (személyenként) nem lesz túl hosszú, ugyanis egy évnél tovább egyikőjük sem volt az osztállyal. Azonban hiba lett volna említés nélkül hagyni őket, mert abban az egy évükben ők is részesei voltak az…..
 Dirtyék számára elérkezett az utolsó közös osztálykirándulás napja. Tudták, nem akármi dolog ez: az egyik utolsó alkalom. amikor együtt lehet az egész osztály, a sok barát, a tanárnő és az Erika. Ezeket persze mindenki – így Dirtyék is – leszarta, hiszen…..
 2009. május 23-án végre elérkezett a 3.-os osztálykirándulás napja. Mindenki már oda volt meg vissza az örömtől. Sokan ironikusan csak, de Dirtyék tudták, itt a lehetőség, hogy újra csináljanak együtt valami hülyeséget; új helyeket-, netán új részeges barátokat…..
Ideje egy kis helyzetjelentésnek! Nem is akármilyennek, rendhagyó módon most nem a múltat boncolgatom, hanem a jelent és a jövőt. Vad vagyok, tudom.  A címből már kitalálhattátok, hogy elsősorban azokról az emberekről és tantárgyakról lesz szó akiket az a veszély…..
DirtyFriends Március 15. 2009.11.07 16:54:00
Minden iskolában rendeznek ünnepségeket, Dirtyéknél sincs ez másképp. 10.-esek voltak mikor rájuk jutott a március 15-i ünnepség megszervezése és eljátszása. Aki hallotta a 10.B hírét, az sejtette, hogy a műsor katasztrófa lesz. Aki nem csak a hírüket, hanem magát a 10.B-t is…..
Legújabb elvesztett kincsünk nem más, mint a "Falusi Vadmacska", ismertebb nevén Bius, Bianka. Nem Bius Bianka, mert olyan név nincs, hanem Bius ÉS/VAGY Bianka. Már a kezdetektől velünk volt, és az itt töltött 3év alatt összesen 83 mondatot mondott, mivel valamilyen okból…..
Férfiasan bevallom, nehéz ezekbe a sorokba belekezdeni. Nehéz, mert egy mindenkit érintő problémáról fogok most beszélni. Pár hónappal ezelőtt még senki nem gondolta volna, hogy ilyen megtörténhet. Az egész ország a cigány gyilkosságokon szörnyűlködik, miközben ebben a kis…..
Ahogy a hagyomány követeli, egy zenés összeállítás a lezárt évad videóiból +++ Soundtrack: Bloodhound Gang - I hope you die  ..
Rossz PC játékok sorozat Hoppá 2009.09.02 20:23:45
Nem tudom mennyire publikus, vagy mennyire volt ez már a PC Guru honlapján/magazinban megemlítve, de megtudtam, hogy mi lesz a következő kiadás második ajándék játéka. ;)Kötelező vétel ;)Kis tipp: Én már bemutattam :P..
Bizony,ezt vegyétek mondjuk utolsó ráhangolásnak, mielőtt a nyár végén újra végigtolom a Snajpert egy utolsó "Mesterlövész Reloaded" videóért.  Videót készítette Péter  ..
A CW egyik őszi üdvöskéje, a Melrose Place-reboot szereplőiről van egy csoportképünk meg egy galériánk, a célcsoport egyértelmű belőlük. INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/sixx/melrose/feed", "width":"490", "height":"330", "orientation":"horizontal",…..
Érdekes, érdekes... Úgy néz ki, kollektív véleményváltoztatási lázban ég a föld. Nemrég Jonathan barátunk még azt mondta, hogy Fred Durst volna az utolsó ember, akivel fenn akarna akadni egy liftben, most meg úgy néz ki, beindult a puszilkodás.A tegnapi Download koncerten ugyebár…..
A Fox gazdasági híradójában senkk nem tud semmit, inkább egymásnak adják a szót, és nagy ívben leszarják a nézőt. Vicces azért, persze, hogy az. ..
ditta69 2009.06.14 09:54:15
BEZÁRT A MANCI        ENNYI VOLT. VÉGE. VÉGE!!! ..
Múlt héten házi készítésű kérdőívünkben azt feszegettük, hogy a jónép (itt: kommentezők) milyen összetételű Bohócligának élvezné ki minden percét, nem hagyva ki egyetlen Dombi-féle (orrnehéz) rövid vágtát, Herczegfalvi-féle égbekiáltót, vagy Hungária körúti…..
Lehet, hogy kedvenc bandánk frontembere roppant büdös, vagy én nem tudom mi ez, de úgy néz ki, lassan kezdenek megint visszaköszönni a régi idők, amikor mindenki őket cikizte. A múltkor még Jonathan Davis mondta, hogy Fred volna az utolsó ember, akivel egy liftben rekedne, most meg…..
ditta69 2009.05.04 23:27:27
@ju offa: te jó isten.... megértem én, hogy ez egy LB fan oldal, meg ha beszól Corey akkor az se szúr szemet ha itt megy az oltás h ő meg mekkora egy paraszt vagy bármi, de azért ez amit te mondasz.

Ha nem tudsz megkülönböztetni egy SS albumot egy Slipknottól akkor ne Coreyban keresd a hibát:)
ditta69 2009.05.05 16:32:12
Kanada nem sok esélyt adott nekünk, már az elején elrendezték a dolgokat. Az első harmad felétől már csak az volt a kérdés, hogy sikerül-e megúsznunk a két számjegyet, és hogy be tudjuk-e ütni a becsületgólt. Az egyik összejött, a másik nem. Szuper Levente hat gólt kapott,…..
ditta69 2009.04.26 21:30:43
@ecs: ember, azt mondja hogy MEGÉRDEMLIK, hogy kifütyülik őket... olvassuk már el amit ír a másik ha fikázunk:/
ditta69 2009.04.26 21:35:06
Szlovákia már középdöntős az A csoportos világbajnokságon, és a magyar válogatott is az lehet, amennyiben kedden legyőzi a módfelett acélos fehérorosz válogatottat. A szlovákok sikeréhez elég volt az egy pont, amelyet a fehéroroszok elleni rávezetéses vereséggel szereztek.…..
Figyeljétek a lányok markáns alakítását és ahogy átérzik a szerepüket. Ennél már csak a frizbis baleset tűnik életszerűbbnek. A férfi egy igazi Shakespeare színész lehet. ..
ditta69 2009.04.11 15:25:58
@Az EREDETI: te jó ég, ugye nem azt akarod mondani, hogy te már láttál ilyet??:// Ti mind olyan elfajzottak vagytok, juuuuuj...:)
Van ez a több milliárd dolláros, mozgó reklámfelület, amit ugyebár száguldó cirkusznak hívnak azok, akik hálóőrt mondanak kapus helyett. A forma-1. Most vasárnap például csak azért nem állt le a közvetítés, mert ugye vannak az aláírt szponzori szerződések, és ha már nem a…..
ditta69 2009.04.06 20:13:42
@vagye: egyszer meg is jegyezte, hogy az egész tavalyi idényben nem látott annyi előzést mint az előző versenyen és ez mind a hiperszuper hátsó szárnyaknak köszönhető. Igen, végülis tavaly tényleg nem volt több előzés mint 12-15 =DD na mindegy, azt hiszem ezt a témát a végtelenségig lehetne nyújtani, mert palik degeneráltsága egy feneketlen kút, de mégis többet keres mint mi és mégis ő fog ott ülni a hájas kis fenekével, mert hát konneksönz.
ditta69 2009.04.06 20:15:28
@perrymason: én a pozsgaihoz(vagy kihez, nem tudom ki volt az előző úriember hosszú éveken keresztül) hasonlítom és azt kenderbe veri. végre nem kell fülelnem, hogy mit mondanak angolul, hogy magamnak lefordítsam, hanem hátradőlhetek és nem mekeg meg nem makog. ez az előző hekusokhoz képest világszám, lehet van jobb, de én vele is bőven beérem:)
ditta69 2009.04.06 20:19:24
@efbéú: bocsi, hétvége hatása alatt állok...:/
Titkon reméltem, hogy a Lost idei évada megcsinálja a lehetetlent, és jelentős színvonalesés nélkül abszolválja a 17 részt, amit erre az évre szánta a készítők, sőt, drukkoltam is ennek, mint kisgyerek a karácsonyi biciklinek izomból, de valahol legbelül tudtam, hogy ahol…..
DirtyFriends Manci 2009.02.10 20:50:00
Kezdjük az elején. Dirtyfriend Petinek vagány ötlete támadt: „igyunk csütörtökön!”. Erre épeszű ember azt mondaná, hogy majd hétvégén és hozzá tenné, hogy mindennek tudni kell, hogy hol a határa. A többi Dirtyfriend válasza természetesen kitörő öröm volt és…..