Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hyperBOI

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Sajnos az 5800-ámtól megváltam már egy ideje, így már nem tudok nektek segíteni a további programok gyűjtésével. :( Ezután is találhattok újdonságokat programokat profi csapatok oldalain. Szerintem első sorban ezeket érdemes fürkészni…..
Veszélytelen, jól kézben tartható, de vidám és látványos farolásra, gyors és hatékony négy keréken sodródásra bírható a Swift Sport. Ez pedig a legjobb dolog, ami egy elsőkerekes izomautóval kanyarban megtörténhet. A Suzuki is tudja azt, amit a Twingo, csak kevésbé…..
hyperBOI 2009.05.18 11:06:39
@evo87: Wéberről annyit, én nem akarom védeni, sztem sem egy hatalmas kommentátor, de hogy jobban ért a versenyzéshez, mint te az is biztos....

Majd ha nyertél futamot a nemzetközi Leonkupában te is....
Belsőség Korea az új Japán 2009.04.09 19:23:30
Az ix55 nagyon jó autó, remekül összerakták. Precíz és pontos, pont olyan, amilyennek egy japán autót elképzel a mi egyszerű, egységesített gondolkodású agyunk. Kívülről nem túl izgalmas, utastere azonban minden elvárást kielégít. Nem kínál olyan luxust, mint a prémium…..
Belsőség Jó, jó, de... 2009.03.30 02:25:00
A nap végére rettegtünk minden egyes letört gallytól, dilatációs hézagtól, a vasúti sínek esküdt ellenségeinkké váltak, az egész világ az életünkre tört, még az olyannyira szeretett kanyarok is a hátunkba döfték a tőrt. Pedig papíron minden tökéletesnek tűnt, a Mazda3…..
Belsőség Válságmentes övezet 2009.03.12 17:56:00
Gyulavitéz egyik barátja, Marjai Péter Genfben járt, és leírta, milyen volt a szalon látogatói szemmel. Nem sajtónapon volt ott, hanem a hús-vér érdeklődők látogatói napján, és megírta nekünk, hogy mit látott. Illetve, annak egy részét, azt, amit érdekesnek talált, hiszen…..
hyperBOI 2009.03.12 19:32:55
@qualitaet: Lehet, hogy a formaterv-el nem tesznek nagy elismerésre szert, de ha az ember beül egy ilyen autóba a mennyországban érezheti magát. Érdemes rákeresni pl.: Maybach Zeppelin belső képeire és már ezeken elképed az ember.... Egy ilyenben történő utazás után egy 5 csillagos szálloda szerénynek tűnik.
Az előző rész tartalmából: - Ez az adásvételi szerződés nem érvényes. Ennyi volt. Bebuktad az első autódat. Meg a 10 000 CZK környezetvédelmi adót. - mondják a hangok a fejemben.A nő tovább pötyög, látja rajtam, hogy nem kicsit ideges vagyok, kiszól: -NIncs a szerződésen…..
hyperBOI 2009.03.10 11:15:53
… mondta teljes nyugalommal és kicsit sajnálkozón az egyenruhás hölgy. Talán még az angyalföldi vasútállomás lepukkadt és kies rakodóvágányai is elpirultak egy kicsit ekkora szigor hallatán. - Tessék csak, nyugodtan. - válaszoltuk neki Árpáddal szinte egyszerre. A…..
Autófília Garázs... 2008.12.20 15:00:00
Gondolom mindenki unja már a hagyományos garázsépítési módokat. Legyen az mélygarázs, több beállásos garázs, rámpás garázs, vagy a ház földszintjével egy magasságon lévő garázs.Itt van a legújabb módja annak, ha el akarjuk rejteni autónkat a világ szeme elől!A földbe…..
Mivel a Totalcar irodáját kezdte már elönteni a rengeteg miegymás, így ügyvezetőnk parancsára nagytakarítást tartottunk. Sok minden ment a szemétbe, de találtam néhány DV kazettát, amire gyorsan lecsaptam, archiválás célzattal. Az egyik kazettán tv-s Totalcar történelmének egy…..
Belsőség Bajban 2008.10.11 08:12:00
Bajban, bizony, hiszen most itt elméletileg meg kéne magyaráznom a címlap-sztoriban elkövetett ömlengést. Nem fogom tudni, elnézést, nem lehet. Pedig esküszöm, elhatároztam, hogy következetes leszek, szépen sorjában, adatokkal spékelve, fotókkal illusztrálva. Mintegy 15 percig…..
Soha a büdös életben nem vezettem még Lotust. Egyszer beültem egy Elise-be, de csak egy szalonban. Csodálkoztam, milyen szűk, álmodoztam egy sort, aztán kiszálltam. Tegnap viszont csoda történt. Ki kellett mennem a Hungaroringre, ahol a magyar gyorsasági mezőnye edzett éppen. Ahogy…..
Ahogy itt élek a Földön, az úgynevezett emberiség tagjaként, újra és újra meglepődök azon, hogy mindig lehet kijjebb és kijjebb tolni a pofátlanság határát. Winkler épp most dolgozta fel, milyen érdekes paradoxon is a humánus libatömés intézménye, erre itt van nekünk a…..
Belsőség Heti merítés 2008.10.05 12:30:00
Minden amit tudni akartál a Type-R-ről Rossz hírem van annak, aki azt hiszi, ha Hondát vesz nem lesz többé gondja az autóval. Ha egy 1.4-es Civicről beszélünk az nagyjából így is van. Normálisan volt használva 60 ezernél ledobta a henger fejet( senki nem tudja mért). Belső…..
hyperBOI 2008.10.05 16:56:29
Az Audi is, mint más márkák összeállított egy kis teszt flottát, mely körbejárja az országot. A márkakereskedésekben egy hétig ki vannak szolgáltatva a kiéhezett márkafanatikusok általi kóstolgatásának. A flotta csupa fehér gépből állt melyek közt sorban volt : TTS, S3, S5,…..
hyperBOI 2008.09.22 18:55:19
az
Egyik kedvenc információforrásom hírei között találtam egy rövidet, de annál érdekesebbet. A hír szerint a LeMans Series szabályait felügyelő és meghozó ACO új regulákkal rukkolt elő, melyek (idézem) „célja a sportszerű egyenlőség visszaállítása a benzin- és…..
Belsőség És fényképez?! 2008.09.19 11:39:00
 Japán ember harmadik szeme a fényképezőgép. Még akkor is, amikor egy 1200 lóerős Skyline pillanatok alatt 315 km/órára katapultálja.Én már rég szemgúvasztva kapaszkodnék, ő nyomja a gombot. A tökéletes képért bármit.A mattakira (hibátlan, tökéletes) való törekvés,…..
Korai erről beszélni szeptember közepén ?Ugyan, voltatok ma már a szabadban ? Nálunk a főtéren már fészket rakott a (minőségi) havasi gyopár, ami ugye jellemzően alpesi növény, bár a Balkánon is honos. Ráadásul Ausztriában esik a hó.Tehát, lassan érdemes végiggondolni, mit…..
Chuck Norris alulmaradt, sajnos kedvenc nevünk, a Colbert híd is kiesett a szitán, de azért még mezei Megyeriként is szeretjük mi az új hidat. Annyira, hogy földi halandók közül ma elsőként sikerült rajta áthajtanunk gépi erőből, méghozzá nem is akármivel. Szolgálati…..