Regisztráció Blogot indítok
Adatok
groovejet

0 bejegyzést írt és 332 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jól meg is csinálta a bajt Szombathelyen ..
groovejet 2015.01.05 12:13:51
Minden északír román, mondta nagy iróniával és a hűtő felé indult. A hűtőben sör van. Ebben az egy dologban egész életében jobban hihetett, mint a magyar fociban. A frigó felé menet még kettőt böfögött és mintegy magának magyarázatképpen megjegyezte, hogy mindig van…..
Pár méter hiányzott még a lelátóhoz "felvezető" földsánc tetejéig, és épp azon gondolkoztam, hogy sikerül-e elkapnom a burjánzó flórával benőtt lejtőn az egyik stabilabb ágat, vagy visszacsúszok a tobzódó gazba, amikor rezegni kezdett a telefon a zsebemben. Mindez persze nem…..
Kurva jó kis vidi Pándi kollegától, illuminátikról, reptiliánokról és az egyszemről. Meg persze a mindig bénázó magyarság felsőbbendűségéről: Még szerencse, hogy ezek a fogatlan véglények tudják, hogy mi is történik valójában B) Van összeesküvős generátor is, én a…..
groovejet 2014.08.05 19:37:39
Subba Kell: Fakutya 2013.09.27 10:41:13
Általános hangulatjavítónak minden otthonba ajánlom. ..
groovejet 2013.09.27 10:52:07
@SemBoga:
szétszedtem projekt

A legjobb magyar weboldal és kész!
Lada negyedik fordulós beharangja után a képzeletbeli lécet jóformán senki nem képes meg sem közelíteni, de még tán a lécet lelökni sem, így a szokásos stílusgyakorlat helyett, elkezdtem a Bohócliga elmúlt hetének híreibe ásni magam és a Néger Emerson legyek, ha tíz…..
Mindjárt az elején egy remek hírrel kezdhetem : a pénteken elrajtolt NB1 idei 16 csapata között nincs sem montenegrói-, sem izraeli-, sem norvég-, sem pedig szerb csapat, így minden megszerzett pont a magyarok mérlegét gyarapítja majd. Ez egyben rossz hír is, hiszen a Celik Niksic sem…..
Itt van. Elérkezett, mint Bognár Gyurinak a Nemzeti Dohánybolt koncessziója. Két nap múlva kezdetét veszi a Csányi Liga 2013/2014-es szezonja. Az uborkaszezonban csapataink 50%-a már elhalálozott, jó eséllyel négy hadosztályunkból csak egy marad állva a júliusi hadjárat után.…..
Jól eljárta, nem mondom. Kb. mint egy csipőficamos bálna. ..
groovejet 2013.06.07 13:06:48
Lepergett az októberi válogatott etap, tisztelettel és a helyzet annyira nem is rossz, mint amilyennek még akár egy hete is gondoltuk. Egy célfutballt hozó (kevésbé árnyalt megfogalmazásban: a nézhetetlenség határán igen erősen súroló) meccsel kezdődött a menet Észtországban,…..
Murizz hétvégén, úgy néz ki ide mi is elmegyünk!SASCHA DIVE (COCOON) ALEX PICONE (CADENZA) Yvel & Tristan / Garay / James Grow / Zee / Sobek / Kornel Halasz / Rizkid & Kormix / Captain Knuckles ..
groovejet 2012.05.10 13:02:25
Subba Kutyaélet 2012.05.10 10:25:00
groovejet 2012.05.10 13:01:39
JESTER barátunk lógó orral sétált haza a 148-as buszról leszállva a wekerlei megállóból. SZTK élményről hazafele ballagni sose jó. Prosztatavizsgálat után se, MK mérkőzés után se, főleg ha az utóbbin egy másodosztályú csapat egy láthatóan mozgászavaros csóka góljával…..
Réges rég valahol egy messzi-messzi galaxisban … A birodalom sötét évei után az új köztársaság korszaka köszöntött be. Az új rend elérkezésekor elkezdődött egy szerethető csapat megszületése,A béke napjaiban már nem volt szükség többé az ősi rend védelmezőire,…..
Dobd el a tökmagot komám, hagyd a pultban nyugodtan betevő sörödet, vágd zsebre Novotny Zoltánt és a Körkapcsolást, ragadj meg egy vuvuzelát, és vezesd be végre a magyar futballt a világ nagy vérkeringésébe! Mert csak ennyi múlik. Vagy inkább mégse. Kígyózz egy sorban, hajolj…..
Subba Írj le minket három szóban 2011.01.04 12:37:00
Nekünk nagyjából mindegy, hogy mit írsz be, de legalább most se dolgoztál 3 percig! (A Bentley Egyetemre járó -amúgy mindössze 19 éves- Mark Bao írta ezt a végtelenül egyszerű programot, aminek az a célja, hogy az ismerőseink névtelenül leírhassanak minket 3 szóban.) UPDATE:…..
groovejet 2011.01.04 12:49:57
A hét eleji másodosztályos kitekintő, és a hétközepi nemzetközi kupajósolgatások után vissza a hazai pályára. Csőre töltünk, kibiztosítunk, a Bohócliga visszavár. A magyar futball sajátossága, hogy a pályán történő dolgok csak kísérőjelenségei a lényegnek. Tartalommal…..
labdabiztos Válaszúton 2010.10.13 11:00:00
nem szerkesztőségi cikk, végh hanta feljegyzése Valamikor 2007 őszén elindult egy új kezdeményezés a magyar blogszférában. Néhányan úgy gondolták, nincs olyan fórum, amely hozzájuk szólna. Regisztráltak, összeálltak, formába öntötték és megalapították sokunk kedvenc…..
groovejet 2010.10.13 13:11:09
dMásodik fordulójához érkezett a Bohócliga soros kiírása, és reméljük még vannak néhányan, akik az egy, már lepörgött hétvége után sem untak rá. Az elmúlt napok szerencsére kellően eseménydúsak voltak, aki akarja, könnyedén meglelheti a módot saját szórakoztatására.…..
A második selejtező forduló visszavágóihoz érkeztek az európai kupaküzdelmek: a magyar érdekeltségű párharcok nyertesei értékes svájci, skót, francia társasutazásokkal gazdagodhatnak. Játékunkban ilyen értékű nyereményeket egyelőre nem tudunk biztosítani, virtuális…..
Július közepéhez közelítünk, ami két dolgot is jelent a futballkalendáriumban: befejeződött a világbajnokság, kupacsapataink pedig megállás nélkül nyomják a selejtezőket. Ezen a héten már aki él és mozog (azaz: még állva maradt az eurokupákban), az pályára lépés…..
groovejet 2010.07.14 11:57:03
Dübörögnek az európai kupaselejtezők, ezen a héten máris az első kanyar visszavágóinak áldásait élvezhetjük. A kinti mérkőzéseken mindkét reprezentánsunk hozta a döntetlent, így optimista kedvünkben vagyunk: megérzésünk szerint egyikük biztosan továbbmegy, de a kettős…..
groovejet 2010.07.07 12:50:04
Még nem dőlt el semmi. Ikszet játszott szerdán a Debrecen, valamint egyetlen üldözője a Videtonon is, hogy maradjon kettejük között az egy pontnyi távolság. Mivel egy forduló alatt maximum három, de legalább nulla egység gyűjthető, így - és ahogy álltottuk - még bármi lehet.…..
Habár készen a pálya Kassai s a csapatok számára, azért a víz az úr. Áprilisban és május első felében nagyokat derültünk Európa élcsapatain, akik busszal, vonattal próbáltak eljutni bajnoki és nemzetközi kupamérkőzéseik helyszínére holmi vulkánkitörés következtében,…..
Szomorú hírrel kell kezdenem hétvégi beharangozónkat. Még egy hét, és vége a nagybetűs focinak. Jövő vasárnap után egy hónap szünet, majd valami világbajnokságot rendeznek Dél-Afrikában. Ezalatt mi behúzódunk kényelmes barlangunkba, zsírszövetünk mennyiségébe vetetett…..