Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gonosz gombóc (törölt)

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az RTL Benkővel és Alekosszal már kijátszotta a trashreality kártyát, de úgy látszik, van a szürreális giccsnek olyan bugyra, ahová még akkor is szívesen merülnek alá, ha közben tudják, hogy most tényleg nyakig szarosak lesznek tőle. Az RTL II vasárnap esti zászlóshajójának…..
gonosz gombóc (törölt) 2012.10.03 17:08:58
Na mégis ki volt Schmitt Pál kisdoktori-ügyének legnagyobb vesztese? Nem, nem Schmitt Pál, aki három nap alatt három különböző álláspontot védett elszántan, aztán végül vett egy nagy levegőt, és lemondott. Nem is Orbán Viktor, aki kiállt Schmitt mellett, sőt sérthetetlennek…..
gonosz gombóc (törölt) 2012.04.02 23:21:40
@glad az egyetlen: lehet tényleg az egyetlen vagy, aki nem ismeri fel, hogy ez az előre megírt magaslabdás kérdés volt, hadd üsse le Plagi bácsi azzal, hogy ő tűnjön fel jó színben, hogy lám, milyen rendes ember, jaj de megbántották, és mégsem perel, mert ő ilyen jófej. Semmi övön aluli nem volt benne, kitűnő dramaturgiai fogás volt.
Schmitt meg jó lenne, ha ennél lejjebb már nem menne, mert ez a megsértett kisóvodás szerep egyre rosszabbul áll neki.
Paranoiás ügyfél már régóta figyelheti a biztonsági őröket, akik tidzséhúkeres vetődésekkel kápráztatják el a raklapokat, amikor a vásárlók elfordulnak. Most azonban végre sikerült rajtakapnia egyet, amint személyleírásukat cébézte be, miután megfogtak egy üveg Metaxát:…..
KK be akart írni a vásárlók könyvébe, mert a miskolci Intersparban fél éve lejárt tésztaféléket árultak. Ekkor jött a hazugsággyár, a trükközés és a jegyzőkönyvhamisítási kísérlet. Pompás (úgy értem, szomorú) sztori alant. Az alábbi levelet több mint egy hónapja…..
A klasszikus válságcsökkentő vendéglátós trükkre szállít két példát Gabriella és Kitti. A  szuperlebutított büfémenüt illetve a féladagos megoldást bizonyára nem csak az Új Tündérkert és a Verne Étterem menedzsmentje alkalmazta ezen a jeles napon: Most érkeztünk…..
1500. adását ünnepli a Mónika só pofozkodással és anyázással, az ORTT viszont nincs ennyire virágos hangulatban, mert több adást is vizsgálni szeretne. De kezdjük az elején. Az ORTT sajtóközleménye szerint a "Mónika show című műsorszámmal kapcsolatban beérkezett,…..
Közkeletű legenda, hogy a reklámkreatívok, amellett, hogy szemtelenül sokat keresnek, mindezt úgy teszik, hogy közben ráadásul állandóan be vannak szívva. Én nem hiszek ebben, mert ha könnyűdrogokat használnának, egyszer-egyszer becsúszna valami váratlan megoldás is. Most azonban…..
Versus Leryn Franco nagy dobása 2008.10.07 09:03:00
A Miss Olimpiának megválasztott paraguayi gerelyhajító hölgy, aki Pekingben hihetetlen pillantásaiért és gyilkos testéért méltán érdemelte ki ezt a címet, most a kifutón kápráztatta el a nagyérdeműt. A tovább gombra, csak szülői beleegyezéssel kattintsatok. ..
Ez lesz a magyar televíziózás legdrágább műsora. Kurva sok pénzt elköltünk. Ezt suttogta informátorunk a fülünkbe a Celeb vagyok, ments ki innen! című reality premierje előtt két hónappal. Kivisszük őket az őserdőbe, argentín stábbal melózunk. Aztán a nézők sms-ben…..
Megérkezett a McDonald's válasza arra, hogy most akkor lehet salátát kérni a halasba vagy sem? Kiderült az, amitől mind féltünk: nem! Egyrészt mert az eredeti recept szerint nincs benne és az úgy már nem lenne ugyanaz, másrészt és főleg azért nem, mert attól lassulna a…..