Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NeanderVölgyi

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyilván mindenki észrevette, hogy valami megváltozott a kommenteknél. Rögtön át is adnám a szót Stökinek, aki a flashjátékos KMK blogon a következőket írta, hiszen nem tudnám jobban összefoglalni: Az indás fejlesztőcsapatnak hála webkettőnullásodunk ezerrel, kéremalássan.…..
NeanderVölgyi 2009.04.17 19:25:50
???
NeanderVölgyi 2009.04.17 20:23:17
@megélhetési sünöző ♀ - the bloody hedgehog: az indanetben a beállítások/indás nickek bekötése fülön bekattintottad a nicket és elmentetted?

Az mondjuk nem lehet vitás, hogy az év legjobb spamját kaptam meg hétfő délután, de az az érzésem, hogy Braco (ejtsd:Brácó) még hónapok múlva is ott lesz a viccesspam-élmezőnyben. Ha valaki nem ismerné, az érzékeny pillantású és csodahajú zágrábi férfi bemegy egy terembe,…..
NeanderVölgyi 2009.01.06 00:18:14
A Szent László Kórház parkolási szabályai szeptembertől megváltoztak. Az eddigi egyszeri 300 Ft helyett óránként kérik el ezt az összeget, a betegek és a látogatók nagy örömére. Küldöm egy apró pici példáját annak, hogyan toljunk ki mégjobban a már így is nyomorulttal.…..
NeanderVölgyi 2008.11.12 10:11:20
A közhiedelemmel ellentétben Amerikában sincs kolbászból a légiközlekedés sem. Legalábbis Bellának sikerült olyan élethelyzetbe kerülnie a világ egyik legnagyobb társaságánál, hogy hajnalban elküldték őpet közértezni, mert a repülőn nem volt se étel, se ital:Szeretnem…..
PG a szegedi Edigital-ban esett át egy pozitív végkimenetelű árproblémán. A történet végén még jótanácsokkal is ellát, szerinte nem érdemes üvöltözni és asztalt csapkodni előre, ha átverve érezzük magunkat, viszont 10 Ft-ért is érdemes reklamálni. Akartam venni egy…..
NeanderVölgyi 2008.11.07 08:47:57
A hónap sztoriját kaptuk meg Schmuck Andor kebelbarátja, Rogán Antal belvárosi polgármester, illetve az ő parkolókommandója jóvoltából. Az ötödik kerület élhetővé tételét büntetőcédulájukra tűző, igen tréfás szakembereknek ezúttal fogas kérdést kellett megoldaniuk. A…..
NeanderVölgyi 2008.11.06 12:08:55
Sz. jól követhetően, dátumozva írta meg nekünk kálváriáját. Augusztus 5-én kezdte el intézni a casco megkötését, de 3 hónappal később az alkusz és a Generali sokszoros szerencsétlenkedés után még a pénzét is másik ügyfél biztosítására könyvelik, úgyhogy sehol sem…..
Attila hónapok óta vonattal és bringával jár dolgozni Vácról Budapestre. Mivel a 8-as gyorson nincs tároló, Attila a peronon szállítja a kerékpárt, eddig minden probléma nélkül. Ma reggel viszont a kalauz úgy ítélte meg, hogy a drótszamár gazdátlan, így Újpesten…..
Valóban nagy lehet a baj, ha már a mellrák sem fut olyan jól és meg kell akciózni, hogy ne maradjon a nyakunkon. Ajándéknak valami apróság,  egy petefészekgyulladást vagy legalább egy gombás folyás? Nem vagyok egy nagy fényképező és küldözgető típus, de ez a mindent visz…..
Erről kivételesen nem a válság tehet, a legtöbb magyar bank ugyanilyen prosztó módon igyekszik lehúzni ügyfeleit mindenféle alapvető szolgáltatás után. Ambrus otthon szerette volna kinyomtatni és az OTP-ben hitelesíteni folyószámlakivonatait, de arrafelé csak a helyi nyomású…..
Akinek bilincseltek már meg éjszaka kocsiját, az élesebben érzi DrDudor fájdalmát, akinek kis híján 100km buszozásra változott a csütörtök estéje, merthogy a közteres nem volt hajlandó csekket kiállítani a kerékbilincselésről. Miért is? Éjfélre értünk haza Győrből, ahol…..
A Homárnak régen volt már esküvője, egy ekkora torta manapság 62ezer forint? Persze ha a Sugar Shop olyanokat ír, hogy "Merész gondolatunk támadt: mi lenne, ha a jól megszokott formákat újraterveznénk, hogy ne mindig ugyanaz a háromszög nézzen velünk szembe a…..
Süti története ismét egy szép példa arra, hogy miért kezeljük fenntartással az ígért  szállítási határidőt vagy a megrendelt színt, ami nyilván rajta van a megrendelőn, a szín meg a dobozon, a Kikának mégsem jött össze. Ha pedig ezek mind megvannak, még hiányozhatnak a…..
Zhaomannál találta a Homár a legendás Túró Rudi(k) lekoppintott, majd Kínába exportált változatának fotóját. Igazán mulatságos, hogy "a Túró Rudira megtévesztésig hasonlító, ám a különböző jogi problémákat elkerülendő Túró Kiittyyre keresztelt csokoládéval…..
A 40-es, borostás, érdes hangú UPC-s szerelő köszön a lépcsőházi fikusznak, másik ajtón kopog és megbillen a lépcsőn. Ezek mellett nem csoda, ha a kábelezéssel már nem is hajlandó szórakozni, pedig Petiék épp azért hívták ki. A bérbeadott lakásunkba nemrég új lakók…..
 A Citrom Autósiskola ajánlata szerint Peri mindenestül 100ezer forintért megkaphatta volna a jogosítványt. Ám mire eljutott az iskola titkárságára, már egy ettől merőben eltérő szerződést toltak elé. A recepciós szerint még nem volt idejük megváltoztatni a már nem…..
Kázmér tesztelte a Malév rugalmasságát egy mondhatni kiemelt úticél, Brüsszel esetében milyenek az esélyek, ha valaki az utolsó pillanatban szeretne repjegyet foglalni. Röviden: rosszak. Hosszabban: Személyes okokból meghiúsult, hogy autóval térjünk haza Brüsszelből, ezért az…..
Behazudott egy nemlétező telefonszámot, kötbért vetett ki a megvezetett ügyfélre és szinte minden elképzelhető Homár-kompatibilis szemétséget elkövetett a T-Com szegény Kvassyval. Nem reprezentatív és erősen szubjektív megállapítás, de az utóbbi hónapokban mintha jócskán…..