Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trendetlen

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sok vicces karácsonyi történetet hallunk, de ficcé az első, ahol a bolt azért nem rendelt be egy előrendelt terméket, nehogy a nyakán maradjon. A bolt neve Kika, a termék pedig egy másodpercek alatt amortizálódó képkeret: Karácsonyi bevásárlás, munka után vastagkabátban…..
Hogy ne csak mindig vásárlói panaszok legyenek, álljon itt egy tanulságos levél egy olyan ügyféltől aki még nem telejsen készült fel a 21. (20.) század kihívásaira, úgyismint banki átutalás, így aztán csak Allah irgalmában reménykedhet: Hadd továbbítsak feléd egy email…..
Egy igazi klasszik szervizes csemegével szolgál Zoltán. Van benne zoomhibás szürkeimport fényképező, undok Sony márkaképviselet és egy frusztráltan ideoda futkározó vásárló: Már egy ideje tépelődöm azon, hogy megírjam esetemet a Sony-val. Ha időközben lezárult volna, lehet…..
Csudálatos kalandba keveredett Krisztián a UPC-vel. A Homáron is rendszeresen jelentkező szolgáltató azt a 3902 forintot követeli rajta behajtóval, amit véletlenül kétszer utalt vissza neki néhány hónappal ezelőtt: A történet idén márciusban kezdődött, sorolhatnám az okokat, de…..
Sikerült akkora flamet kavarni a Lafayette másodrendűmagyarozós ügyfélszolgálatosával, hogy még a párizsi külképviseletünk is felkapta a fejét az ügyre. Mint ahogy az lenni szokott, most kiderül, hogy bár bunkó volt a csaj, a tartózkodási engedély nem a másodrendűség miatt…..
Emlékszünk még BB Évi nyuszis baszópapucsára? Amikor a magyar Big Brother legbátrabban vetkőző lakója a már említett lábbeli felé közeledett, megemelkedett a kukkolók vérnyomása, mert tudták, hogy Renátónak, a magát félig olasznak valló amorózónak már csak percei vannak…..
A Freemail óta a legviccesebb általános szerződési feltételeket találta "J" a diákokra specializálódott fapados autóSuzukikölcsönző 4student oldalán. A szöveg szerint a bérlő beleegyezik, hogy amennyiben nincs hangulata visszaadni az autót a Swiftet, bérbeadó derékon…..
Az megvolt, hogy "az APEH-tól kikerült egy algoritmus, amely az adóazonosítóból legenerálja a születési dátumot. Az A1 mezőbe írd be az adóazonosítót, A2-be pedig ezt az algoritmust VALUE(MID(A1;2;5)-12051) mire alul megjelenik a születési dátum (amennyiben a születési…..
Tcxbalage kifogott egy olyan Skoda Fabiát, ami egy év után olyan tartósan esett szét újra és újra, hogy mindig épp haza tudott vele gurulni a szervizből, aztán vihette is vissza azonnal. Fél év után megunta a küzdelmet és bár az importőr kész volt a kedvezményes cserére, a…..
Ellazul, koncentrál, elmét megnyit és bevés: ma este nyolckor a Hallmarkon adják az Agy-kontroll című sorozatot, agysebészekről szól, fogalmam sincs milyen, de a főszereplő Stanley Stucci, őt meg valamiért szeretem. Ráadásul este tizenegykor az RTL Klubon, a XXI. században az…..
Honnan jövünk? Hová megyünk? Másodfokú egyenlet megoldóképlete? Ha buta vagy, inkább csak a heti iwiw-linkeket kattintgasd!- Főállású picsa- Arctetoválásaim- Kötelező unalmas idézetek- Fluffer wanted- Szomi srác- Parádé 2006- Az SS csillag újra az égen..
Subba Érettségiző nemzedék 4. 2007.05.15 15:50:00
Őrületes meglepetés: még nem sikerült feltárnunk az ország összes idióta tablóját! A legutóbb észrevett számteches tendencia nem csak kapcsolatépítő honlapok formájában inspirál, hanem operációs rendszeres motívumként is. A siófoki Baross Gábor Középiskola és Szakiskola…..
Trendetlen 2007.05.15 17:53:13
bej Kutyej · uzsidoboz.freeblog.hu 2007.05.15. 17:17:50
Nem Szombathelyen történt ez véletlenül?

A mi tabnlónk is kissé idiótára sikeredett, főleg annak fényében, hogy amikor szállították, esett az eső és valami marha nem az üvegezett felét tette ki az eső káros következményeinek, tehát most már talán engem is elért a penész:). A koncepció az volt, hogy a háttér csoportkép akkorára nagyítva, hogy mindenki a saját tablóképét tartja a kezében, amit annak idején úgy oldottunk meg, hogy egy A4-es lapot fogtunk a csoportkép fotózásakor.
Szomorúan, sőt, fiatalságunkat siratva vettük tudomásul a hírt, hogy a magyar amatőr média legerősebb védőbástyája, a Budapest TV is a mocskos profizmus útjára lépett. Már programigazgatójuk is van! Viszlát meztelen twist, viszlát Anettka Space Projekt, viszlát meztelen Benkő…..
Subba A hét videói - Pókerarc 2007.02.27 20:21:00
Mindenképp akartunk valami vicces felvezetőt írni, de aztén eszünkbe jutott, hogy egy kép többet mond ezer szónál. Nekünk pedig egyenesen öt képünk van, ráadásul mindegyik mozgó-. Emberek undorító dolgokat csinálnak, hogy megnevettessék a pókerarcú nézőt, siker esetén…..
Volt olyan, hogy a nevem is csillagként kiírodott, azt felment egy helikopter megnézni, hogy mi az.Kedves emberek interjút készítettek a felnótással, akit elvittek az ufók. Olyan, mintha 200 normális ember beszélgetését vágták volna össze mindenféle összefüggés nélkül. Néha…..
Szegény Hujber Ferenc, mi még azért sajnáltuk, mert megindult Hollywoodba sztárnak, és csak egy londoni pizzafutár lett. Aztán felöklendezi ezt a megmagyarázhatatlan alkotást az internet. A csodálatos dal egy egzotikus egyveleg, az angol és a magyar nyelv különös…..
Subba Ami a csövön befér 2007.02.21 14:43:00
Iskolaújságot írni egyáltalán nem ciki, bár felső tagozatban már csak a menthetetlen stréberek és fontoskodó kis hülyék foglalkoznak ilyesmivel. Ezért is ért minket villámcsapásként a hír, hogy a Tv2 munkatársai saját, vicceskedő üzemi lapot készítenek, Rónatájmz címen. A…..
(Sorozatunk a közepesen híres magyar köcsögök mélyére ás. Ő ki? Akar mit? Jó mire? Kérdések, válaszok, fondorlat!)Bíró Ica a magyar celebélet figyelemreméltó, úgynevezett pre-rendszerváltásbéli, munkás-transzcendentális példánya, kiváló nő, anya és guru, akire egy rossz…..
Subba Fehér, krémes 2007.02.14 12:51:00
Úgy hírlik, a szuper stylist Lakatos Márk szereti izzadtan, és büdösen vissza szolgáltatni a fotózásra kért ruhákat. Valószínű hordja is őket, ez nem is annyira érdekes, hiszen ilyet egy picit vastagabb arcbőrrel bárki megtenne. Ám az egyik…..