Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Veér Farkas

0 bejegyzést írt és 902 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Indafotóblog Cicapéntek! 2010.06.18 08:48:00
Vigyázat, aki nem bírja a cukiságot, az tegyen fel egy sötét szemüveget, apró macskák következnek, tocsogó monitorok, sipítozó barátnők és egyéb nem várt mellékhatások várhatóak. ImreMészáros: Blue eyes Easy_Performer: Giccs amari Daweed: ül amari Gyenis: A nagy…..
Veér Farkas 2010.06.18 12:52:15
Puszi és nyalogatás oké, na de csavarás... Helen szivatása rovatunk következik: Férjem kedvenc szórakozásai közé tartozik a mellbimbóim csavargatása. Nekem ez a tevékenység nem éppen a kedvenc szórakozásom...Szóval Teddy árgus szemekkel figyeli, mikor merevednek a…..
1:05-nél jön a lényeg, a nap idiótája, akik gumimatraccal kívántak közlekedni (?) az áradó Dunán, Budapesten. Darwin-díjat neki! (Forrás: RTL Klub) Könyörgöm, javítsuk már az ország génállományát azzal, hogy az ilyen idiótákkal nem foglalkozunk ... És csak…..
Veér Farkas 2010.06.07 21:38:36
@Perillustris:
Naná, hogy IQ-függő.
Te pl. mostani életkorodra is csak a hülye biciklis szintig jutottál el, és ennél okosabb már biztos nem leszel.
Az agyatlanság egész magas életkorig kitolódott nálad.
Egy korábbi bejegyzés kapcsán valaki évődve felvetette: milyen kár, hogy Gyurcsány Ferenc nem politológusnak "született". Látom, hogy mostanában sokan előszeretettel köszörülik a nyelvüket a szakmánkon, ezúttal mégis azt kell mondanom, hogy van némi igazság ebben a…..
Veér Farkas 2010.05.07 12:16:59
@tlac:
Szeretnél te olyan idióta lenni, mint Gyurcsány.
Veér Farkas 2010.05.07 12:28:14
@tölgyes:
2 dolgot felejtesz csak el:
Egyrészt akkor elég jól állt a világgazdaság, lehetett fejlődni.
Másrészt meg egy rendbe tett pénzügyi helyzetű országot vett át a Fidesz (amit, mire átadta 2002-ben, ügyesen tönkre is vágott - csak ezek a hatások nem azonnal jelentkeznek, egy ország gazdaságának van 1-2 éves tehetetlensége).

Tudom, a Fityisz-hívek ilyen apróságokról hajlamosak megfeledkezni. Mint a választás 2. fordulója után (amikor már meg sem tehették volna, lévén csak ügyvezető kormány) a haveroknak gombokért átjátszott 12 állami gazdaságról is.

Szóval Orbikáékhoz képest Gyurcsány a tisztesség mintaképe.
Veér Farkas 2010.05.07 13:03:09
@lüke:
Ja, mert te nem így beszélsz, mi?
Remek, hogy vannak olyan Homár-olvasók, akik ha kell, személyesen is fellépnek, ha szorult helyzetbe került külföldit látnak. FaBRIK a kisföldalattin lépett akcióba, egy brit házaspár oldalán. Egyikük jegye nem volt kezelve, meg is kapták érte a magukét, pedig FaBRIK sokkal több…..
Veér Farkas 2010.05.06 11:23:31
@CatMother:
Elég fasz egy indoklás.
Ugyanis monopolhelyzetben lévő cégről beszélsz, ami ráadásul mindannyiunk pénzéből él. Aki életében nem utazik vele, az is befizet a cég költségvetésébe és vezetőinek lopásaiba kb. 5-10 ezer forintot. A csecsemőket is beleértve.
Ha csak az adófizetőket nézzük, akkor 20-40 ezret.

Egy Szalainéból kb. 1000 ember egész éves teljes árú bérlete telne ki.

Akkor miről is pofázol, hogy ki mit fizessen? Ilyen állami támogatások mellett simán ingynesnek kellene lennie a BKV-nak.

@eml:
Hát a matematika (lófaszt: eleve a négy alapművelet) nem nagyon lehetett az erősséged.
Csak azt nem értem, akkor minek hencegsz vele.

5 milliárd/10 millió az ugye 500 Ft. Ezt oszd el 365-tel. Szóval valójában napi kb. 1 Ft 30 fillér az, amiről beszélsz.

(Mondjuk azt sem tudom, az 5 milliárd honnan jön, a BKV-ba évente megy kb. 50-100 milliárd állami pénz.)
Nem gondoltam volna, hogy indulhat ilyen szarul egy nap... (Több éves sztori, de én ma szembesültem a tényekkel.)Egy félnótás, semmirekellő "art" mozis banda pornót forgatott a Hősök terén. Nem rendhagyó eset, hisz pornóban a világ elitjéhez tartozunk, de gondolom…..
A magyar borok minősége a borvilág egyik legjobban őrzött titka lehet, írja új posztjában Jancis Robinson. Ez egy olyan állítás Európa legismertebb és elismertebb borkritikusától, amit még nagyon sokszor fognak idézni, és mi is büszkén hivatkozhatunk rá. Jancis Robinson szemmel…..
Veér Farkas 2010.04.23 00:36:53
Hát nem lesz idén adócsökkentés. Milyen szomorú. Pedig már megmondta a Viktor is. Akkor most a Viktor hazudott? Borzalom.Na igen. Ez a kampány, ez már csak ilyen. Hazudott a Fidesz, mint ahogy négy éve az MSZP is. De mondok durvábbat. Ha a Jobbik vagy az LMP jutott volna hatalomra,…..
Veér Farkas 2010.04.22 01:25:31
@Frank99:
A Papa nem Pintér Sándor volt, hanem Sándor István.

@bariga:
A Fő utca az I. kerületben van. Ott nem Rogán a bakter.

Egyébként ne tévesszen meg senkit Rogán, ugyanolyan tahó polgármesterként is, mint szóvivőként volt.
Aki meg végigmegy a Petőfi Sándor utcán, nézze meg a burkolatot... Átadás után 1 hónappal olyan, mint ami most szorulna felújításra. Kopott, repedezett.
A Kecskeméti utca lezárásával meg nem lehet felhajtani az Üllői út felől az Erzsébet hídra, ami ugye az M1-M7 bevezetőjének kapuja.
Mielőtt dicsérni kezdenénk arRogáns Tónit, azért gondolkodjunk el ezen is.
Veér Farkas 2010.04.22 01:27:18
@Jankove:
A Jobbik politikája átgondolt? A kötelező hittanoktatással és hasonlókkal?

Viccnek is rossz.
Veér Farkas 2010.04.22 01:46:02
@eml:
Nem, de kb. naponta járok arra. Néha naponta többször.
A Critical Mass a szombat délutáni felvonuláson kívül egy másik akciót is szervez, ennek lényege, hogy minél több embert szeretnének meggyőzni, hétfőn (április 26.) biciklivel közlekedjen. Olyan városképre számítanak, amiért évek óta küzdenek. A holland nagykövet nyílt…..
Veér Farkas 2010.04.21 22:29:09
@Sixx! Anyád is nyugger?:
Ne magadból indulj ki, attól, mert a te anyád vén ribanc, te meg ezek szerint szar vagy, még nem mindenki van ezzel így.
Bár tudom, hogy a te agyaddal, ami szintén szarból van, nehéz ezt elképzelni.
Veér Farkas 2010.04.22 01:35:24
@enba:
Akkor téged igen. :-)
Kötöttségek nélkül Két hír 2010.04.21 09:41:00
A következő két hír között mindössze bő egy hét a különbség. No meg a tartalom.  Április 12. A leendő kormányfő hétfőn tartott nemzetközi sajtótájékoztatóján három konkrét lépést ígért a kormány megalakulása után. Az első és legfontosabb intézkedés az…..
Veér Farkas 2010.04.21 23:16:45
@Vitéz Kőbányai Világos:
Nem lehet, ahhoz túl buta, még fideszes szinthez mérve is.
Még ha nem is vagyok oda a pálinkaversenyek érmeiért, az már most biztos: olykor lélekjavító is lehet egy győztes pálinka. A Destillata aranyérmeseiből kóstoltam hármat, meggyőztek, de a kérdés kérdés maradt: spárgából mi a fenéért főz valaki pálinkát? A magyar…..
Vannak már pár éve ezek a pálinkafesztiválok. Ott van az összes valamirevaló pálinkafőzde, lehet velük dumálni, végigkóstolni az újdonságaikat meg a régiségeiket. Szeretjük ezeket a rendezvényeket. Bár hosszú a sor a bejáratnál és kuponnal kell fizetni a kupicákért (éjfél…..
Veér Farkas 2010.04.20 03:13:18
@Clearvoyance:
PET palackba miért is ne?
Egy kitétel van: csak ásványvizesbe (lehetőleg mentesesbe), mert a cukros üdítősekből átveszi a palack az ízt, és továbbadja a pálinkának.
Veér Farkas 2010.04.20 03:14:22
@Pollen:
Annyira szar?
Veér Farkas 2010.04.21 22:20:52
@deflegmátor:
Viszont ha nincs elkerítve, akkor, mivel közterület, nem szabad szeszesitalt fogyasztani.
…elmondom hát mindenkinek.Történetem furcsa. Több mint furcsa, nem is tudom, hogy kezdjek bele igazán. Előre is elnézést, ha néha nem találom majd a szavakat. Igazából abban sem vagyok teljesen biztos, hogy történetem erre a blogra való.Huszonöt éves vagyok és két hónapja…..
Különösen lassú felfogásunknak köszönhető, hogy eddig még nem esett le nekünk, hogy Szabó Patrícia mégis min munkálkodik. Mivel  most egészen egyértelművé tette, nyugodtan fel lehet hangosan is röhögni amikor feltűnik a képernyőn. Patrícia akar a magyar Carrie Bradshaw…..
Veér Farkas 2010.04.20 14:38:21
@Csokis:
Én nem pasi vagyok, hanem férfi, már ha tudod, mi a különbség, a másik feléről meg annyit: ha lehetőséged lenne, valószínűleg te is mutogatnád magad, pláne annyi pénzért.
Aki nem jut a lehetőség közelébe sem, az könnyen beszél arról, hogy ő nem tenné. Pedig aztán dehogynem!
Kb. ahogy a ronda vénkisasszony fikázza a csinos szomszéd lányt, hogy az mindig mással dug, bezzeg ő milyen erkölcsös - persze, mert nem kell senkinek. Úgy könnyű erkölcsösnek maradni...

@Patria:
Lehet. Tegyél már be magadról egy képet, vállalom a meglepődés kockázatát.
Sötétből a kutya is bátrabban mer kiugatni.
Veér Farkas 2010.04.20 15:29:27
@Csokis:
Már rég nem főszerkesztő tudtommal.
Az utóbbi időben történtek már próbálkozások a föccs palackozott formában történő piacra dobására (pl. 5 éve a Szigeten, vagy itt), sőt nekem még valami vörösboros kólás termék is rémlik a polcokról. Most azonban nem akárki, hanem a Hilltop vette a fejébe, hogy a nyári…..
Nem kétséges, a következő időszak egyik vezető témája a kétharmad kérdése lesz. Mit lehet vele kezdeni, kell-e nagyvonalú gesztusokat gyakorolni, illetve szabad-e az ellenzék támogatása nélkül hozzányúlni az alkotmányhoz és a minősített többséget igénylő törvényekhez?…..
Veér Farkas 2010.04.20 04:24:53
@dzsugasvili:
Hát hogy ki a kétségtelenül jobb arc, az erősen kérdéses.
De hogy az Maszop óriásit bukott volna 98-ban, az nem. Ugyanis több szavazatot kaptak, mint a Fityisz, csak a barom magyar választási rendszer miatt nem lettek ők a kormánypárt.

Tudom, persze, ha a tények ellentmondanak neked, akkor annál rosszabb a tényeknek...
Magyarország nem attól lesz szar hely, hogy a Fidesz kétharmados többséget szerez az új parlamentben, hanem attól, amitől eddig is az volt, az elmúlt húsz évben, és előtte is. Ez pedig az állami felelősségvállalás és gondoskodás igénye és preferenciája az egyéni…..
Veér Farkas 2010.04.20 03:52:48
@nyelv-ész:
És vajon mennyire demokratához méltó utcára vinni a népet, szarrá veretni (máshol is ezt teszik a hőzöngő barmokkal, és teljesen jogosan, nézz körül Nyugat-Európában, Franciaországtól Dániáig - sőt, szerintem kicsit jobban meg kellett volna verni őket, amíg mozdulni bírnak, és össze nem szarják magukat) aztán meg mosni a kezünket, hogy nem mi voltunk?

Ahogy azt egy Orbán Viktor nevű egyén tette 2006-tól 2009-ig...
Veér Farkas 2010.04.20 03:57:59
@nyelv-ész:
És vajon mennyire demokratához méltó utcára vinni a népet, szarrá veretni (máshol is ezt teszik a hőzöngő barmokkal, és teljesen jogosan, nézz körül Nyugat-Európában, Franciaországtól Dániáig - sőt, szerintem kicsit jobban meg kellett volna verni őket, amíg mozdulni bírnak, és össze nem szarják magukat) aztán meg mosni a kezünket, hogy nem mi voltunk?

Ahogy azt egy Orbán Viktor nevű egyén tette 2006-tól 2009-ig...
Veér Farkas 2010.04.20 04:06:03
@tcom:
elodázhatatlan szerep?
Hol tanultál te magyarul?
Mert lehet mondjuk elévülhetetlen érdem vagy tagadhatatlan/vitathatatlan szerep, de elodázhatatlan (=tovább nem halasztható), az pont nem, az max. feladat lehet.
A hatékonytalan dettó nem létező magyar szó.
(-kony és -talan képző egymás után? Ne má...)
Az alany-állítmány egyeztetéseket nem is említem.
Nyerj Asus netbookot a Munkahelyi terror blog nyereményjátékával. Csatlakozz  facebook oldalunkhoz  és automatikusan részt veszel a sorsoláson.   A részletekért kattints ide   Jelenlegi munkahelyemen 4 éve dolgozom, IT…..
Gergely már a saját blogján is leadta a mai poszt egy korai verzióját, de küldött nekünk egy kibővített írást a mindig jófej rockerekről. A gyűjtemény nem mentes a modorosságoktól (ringyó, delikvens, bekockult) - feltételezem, ezeket szándékosan gyűjtötte egy…..
Kigondoltam A magyarok 2010.04.17 14:59:00
BLOGDÉMON, PETIKE, KÖSZ A FŐCÍMLAPOT! Tegnap, miközben a hokedlin ücsörögtem a konyhában és a hűtőben talált lecsókolbász maradékán nyammogtam, végre rájöttem a nekem rendelt célra. Ideje pislákoló gázlángot gyújtanom az éjfekete sűrű rengetegben, és…..
KKBK Szanyi Gombóc 2015.01.06 22:55:00
Szanyi gombóc:  2010 tavasza Hozzávalók 1 szavazásra: 1,2 l pártállami múlt, 20 dkg elvtelenség, 15 dkg erkölcstelenség, 1 kapzsiság reszelt héja, csipetnyi semmihez sem értés, 20 dkg proli, kész- vagy hitelpénzfizetés, 10 dkg pánik, 10 dkg cukrozott darált átszavazó.  …..
Kálmán Olga az ATV-ben szépen sarokba szorította Kósa "Mr. 10%" Lajost! Ezúton is szeretnék gratulálni neki, sok ilyen újságíró kéne a magyar médiába. Régen is szerettük Olgát, mindig tudtuk, h rámenős és felkészült, de ez most különösen szép volt. Kósa csak…..
Veér Farkas 2010.04.15 03:03:27
@fakocka:
Kálmán Olga nem hagyta köntörfalazni Kósa Korrupt Lajost.

Másat sem szokott. Kemény csaj, én nagyon bírom.

@Heine:
Kósa nagyformátumú? Mi rajta nagyformátumú az arcán kívül?
Az európai gondolkodást talán hagyjuk. Európában nem kérnek kenőpénzt minden vállalkozótól a városban. Ő meg igen.