Regisztráció Blogot indítok
Adatok
borisz naiv

0 bejegyzést írt és 108 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Immár harmadik alkalommal örülhet a képregényes munkatábor a maga fesztiváljának. A helyszín a Gödör Klub, március 31-én 10 órától felfelé, amíg az úri közönség szusszal bírja. A belépés ingyenes. Rajongó polgártársaink már hónapok óta gyűjtik a pénzt, hogy az…..
borisz naiv 2007.03.28 14:33:01
w A szóvivő és az osztálytudat 2007.03.13 05:00:00
Ebbe csúnyán beleszaladt Demcsák Zsuzsa. Szép találat, jó sztori, kajálják. Ahogy az elkényeztetett médiapicsa a kasztjának megfelelő bölcsödét keres, és ahogy jól szituált anyukákkal tologatja a háromkerekű babakocsit a Szent István-parkban. Monnyonle. Méghogy baloldal.…..
Lehet régi a cucc, de örök érvényű: Szintiboy és kedves édesanyja, Ilonka a Barátok közt főcímzenéjét adja elő Balázs beszélgetős műsorában. Én koncerten is voltam, ott még Guns 'n' Rosest is nyom a páros, az úri közönség pedig táncol...
Igen, a cím adta magát, Pandora's Box a zenekar neve, istenem, ez van. Tegnap este a debreceni Lovardában búcsúzott el hazai közönségtől a korábban P. Box néven ismert hard rock zenekar, mert ahogyan azt Bodó Tamás dobos megjegyezte, "hogy állunk a minekkel?" Lehetne…..
Csáp Géza A dinamit íze 2007.02.28 14:52:00
A szakácskönyv műfaja lassan beérik. Nem receptgyűjtemény, nem háziasszony-fejtágító, nem praktikus tanács mikrósoknak. Hanem önigazolás, bensőséges vallomás, személyiség-offenzíva. És nemcsak chef írhat szakácskönyvet. Miért ne írhatna a Magyarország területéről…..
borisz naiv 2007.03.06 09:47:35
w Achtung, Panzer 2007.03.06 05:45:00
Nem derült, de nem is barna esőfelhőkkel terhes égből csapott le az antiszemitizmus gömbvilláma Gyurcsány Times-interjújával. Hogy ekkora még sose volt a zsidógyűlölet, és úton-útfélen szórólapoznak a nyilasok. Kérem a buta antiszemita röplapozókat, Dobrev Klárának…..
borisz naiv 2007.03.06 09:30:05
w Hol volt, hol nem volt 2007.03.05 08:00:00
A Magyar Nemzet, mint tudjuk, egy ezer lóerős fospumpa, amely még olyan csimbóktól sem akad el, mint Horváth Zsolt. Rettenetes hírszerkesztést és az idiotizmusig párthű publicisztikákat buzog fel minden áldott nap. De a fosban mégis találni olykor gyöngyöt. Ha az allegóriát…..
Az alábbi linkekre kattintva igazolod, hogy elmúltál 18 éves. Ha megpróbálod becsapni a rendszert, és 18 alattiként bármelyik linkre kattintasz, nyilakat fog tüzelni a segged.Az erős ember. Befér-e?Be, persze. Nagyon ügyes. ..
Subba Szupercukiság 2007.02.15 10:24:00
Mennyire cuki, mini léggitár gyerekülésben! Még ez a borzasztó szám is elviselhető a három éves Andrew előadásában.   ..
borisz naiv 2007.02.16 14:17:23
Subba Éjfél körül üzlet 2007.02.06 13:59:33
Guns N'Roses főcímzene. Farok mellől előkapott fegyver a Telesport-öltönyhöz. Keserű Béla, a bajszos fegyvernepper. Az Éjfél körül üzlet című műsor nekünk teljesen kimaradt, de szerencsére drága olvasónk, Kicsiskip ezt is képes volt megosztani mindannyiunkkal...
Subba Túlvilági iWiW 2007.02.07 13:40:00
Csak arra tudunk gondolni, hogy a legelső temetkezési vállalkozót biztosan Isten találta ki, mivel ilyesmit éppeszű ember nem csinál. Innentől kezdve a temetkezési vállalkozónak már csak születnie kell. Temetkezési expo, nyilván ez is van akkora üzletág, hogy expo kell neki, de meg…..
borisz naiv 2007.02.07 16:08:34
Ismételten, sőt, utoljára megkérjük minden kedves olvasónkat, hogy a Subbán az egyes postok szempontjából releváns kommenteket írjanak. Sem minket, sem mást nem érdekelnek a fárasztó hülyeségek ugyanattól az öt-tíz embertől. Ha nem látunk azonnali, szubsztanciális változást,…..
A Subba csak akkor érheti el célját, ha felderíti az összes neten fellelhető, különleges szexuális érdeklődésű kisebbséget. Ma van egy magyar blogunk a nadrágon keresztül is jól kivehető hímtagokról (szerencsére számos magyar versenyzővel, elsősorban az őszinte és…..
borisz naiv 2007.02.06 08:36:15
Subba Az utolsó magyar partifotó 2007.01.31 14:52:59
El tudjátok azt képzelni, kedves olvasók, hogy létezhet egy olyan magyar partifotó, ami még a Subbánál is kiveri a biztosítékot? Mi egészen máig biztosak voltunk abban, hogy ilyen egyszerűen nem létezhet. Erre tessék, itt van ez, amitől nem csak elsírtuk magunkat, hanem konkrétan…..
Sok a ráérő ember, ennek ékes bizonyítéke a youtube, ahol minden baromságot meg lehet találni, hát még ha fel is hívják rá az enber figyelmét. A machomedia.hu egyik fórumozója lelt rá erre a vicces kis videóra, mi pedig be is linkeljük legott, röhögjenek velünk! Az elkövetők…..
borisz naiv 2007.02.05 10:13:52
A Magyar Rádió még Ásókánál is erősebb. A körömgombát nem drága krémekkel meg gyógyszerekkel kell kezelni, hanem kakukkfűvel és teafával, ráadásul naponta váltakozva. Az azért kár, hogy nem jutott eszükbe valami alliterálót írni, mondjuk hétfőn hypermangán, kedden…..
Esküszünk, hogy a következő 24 órában ez lesz az utolsó Szomszádok-videó, de hát Julcsi szüzességének elvesztése volt akkora esemény, hogy mi is megemlékezzünk róla. És egyúttal ismét rácsodálkozzunk arra, hogy hány magyar színésznek volt meg a szakma kétcsúcsú…..
Az isten sem fogja a Subbáról lemosni, hogy a No, Thanx együttes menedzsmentje megvette kilóra, most mégis megint velük foglalkozunk. Magyarországon meglepő ravaszsággal a videóklipjük máris fent van a Youtube-on, és bár mi eddig azt hittük, hogy a Hooligans együttesnél kevésbé…..
Subba Kösz, nem 2007.01.29 16:19:00
Ti is tudtátok, hogy ez meg fog történni, és mi is tudtuk, hogy nincs az az úristen, hogy ne bukkanna fel előbb vagy utóbb az első magyar Tokio Hotel-klón. Nem kell tovább várni körmeinket rágva, a Vasárnapi Blikk végre a nyilvánosság elé tárta a No, Thanx együttest.Ha valakinél…..
A legendás Monty Python-szkeccsnel is idegesítőbb levelet hozott az Élet, mindannyiunk közös postása. Konkrétan egy spamet, amely a spamekre hívja fel a figyelmünket. Mit is szoktak ilyenkor mondani? A kígyó a saját farkába harap? Az nevet, aki a végén nevet? Vagy csak hogy na…..
borisz naiv 2007.01.30 15:08:58
Küldetésünk, amely olvasóink elé tárja mindazon magyar embereket, akik szabadabban és lazábban viszonyulnak a nemi kérdéshez, mint ők maguk, újabb stációjához érkezett.Ismerkedjetek meg az alapvetően masszázzsal foglalkozó, ám a honlapján elhelyezett, rendkívül felkavaró…..
Küldetésünk, melynek keretében embereket találunk, akik idiótán táncolnak, soha nem ér véget. Mai első versenyzőnk idős kora ellenére is nagyon jól megfigyelte, hogyan is mozognak a fiatalok a Viva tévé Club Rotation című műsorában. Amit pedig sikerült ellesnie, azt nagyon…..
Ki írja azt elő, hogy keresztény fiatalok csak ministrálás közben találkozhatnak? Miért ne lehetne nekik is saját menő, közösségépítő weblapjuk? Pláne most, hogy az iWiW az NBH, közvetve pedig a szélsőséges cionisták kezében van? A Christeens.hu-n egy modern, keresztény…..
Örömmel látjuk, hogy lassan az újdonságokba ritkán fejest ugró keresztény közösség is felfedezte magának az internetben rejlő lehetőségeket. Természetesen nem az idősödő plébánosok generálnak tömegesen MySpace-oldalakat, hanem a keresztény fiatalok, ez a tábortűz körül…..