Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mesélek...

132 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Molly vagyok Már egy éve... 2019.01.19 09:13:08
Drága egyetlen Mollykám! Mert az voltál és az is maradsz. Egy éve, hogy elmentél. Nem mondom, hogy vánszorgott az idő nélküled, sőt gyorsan elszaladt...de a lelkemben az űr nem lett kisebb. Nem telik el nap, hogy ne gondoljak rád. A szombatok azóta is letaglóznak, mint ahogy az orvosi rendelő…..
Molly vagyok egy hete nélküled... 2018.10.13 09:33:18
Tegnap volt egy hete, hogy elmentel. Nem állt meg az élet...de sokkal uresebb lett. Már egyre kevésbé sirom e l magam, ha még kérdezik hol vagy. Nekem is hihetetlen és fájó meg nelkuled végig menni az utcán. Üres kézzel, cikkcakkozas nélkül remegő terdekkel. Fel kell epitenem egy új életet. Végleg a…..
Lassan kilenc hónapja, hogy elmentél. Gyorsan repül az idő, de az üresség az megmaradt.Nincsen olyan nap, amikor nem gondolnék Rád. Lépten-nyomon mindenről az eszembe jutsz, ami nem baj...mert csak néha fáj. Tegnap fájt...nagyon. Amikor vártam a buszra, megállt egy autó a rendelő udvarán és három…..
Molly vagyok utolsó bejegyzés... 2018.01.23 02:33:39
Rettenetes ürességet érzek. Minden gondolatom az övé, de nem kínzó és nem fájdalmas gondolatok ezek. Úgy érzem, hogy csodálatos éveket töltöttünk együtt...mindig kényeztettem, mindent alárendeltem neki...ő volt a legfontosabb...sokszor még a gyerekeimnél is...mert ők ezt megértették. Nem tudom,…..
Molly vagyok Bajok vannak velem... 2018.01.09 02:54:23
mármint maminak...én jól elvagyok.Öregszem, szeszélyeskedek, bepisilek, összetrutyizom magam...de ketyeg a kis szívem és mami boldog.A kaja. Egyik nap imádom a csirkemell csontot nyersen és a pipinyakat, másnap már nem kellett. Nem volt egyszerű elmagyaráznom. Először is eldugtam az ágy alá. Mami…..
Molly vagyok itt volt a Karácsony. 2017.12.27 09:09:35
Ezt onnan tudom, hogy s mami mondta. Ő meg nem csap be soha. Meg onnan, hogy feöltöztette az összecsukhatós fenyőt. Az jó...mert mehettem ki érte a pincébe és lehetett szaglászni. Aztán voltunk fent a mamáéknál és jött Dani is. Szeretem. Ő is engem, mégis a Micikét veszi fel az ölébe.:(A Papa…..
mondta a mami, ezért el is kezdtem gondoskodni öreg napjaimról. A mai délutáni sétára el akartam vinni egy nyami csirkemell csontot. Mami nekiállt velem vitatkozni az ajtóban, na de beagleből vagyok, vagy mi...Morogtam és fogtam nagyon erősen. Mami visszaparancsolt a tányéromhoz, hogy akkor tegyem…..
Molly vagyok Képzeljétek... 2017.11.23 22:26:17
van egy udvarlóm...de mami nem örült neki. Az utcán szoktunk talizni, de mami szerint nem szabadna csavarognia. Jóképű beaglefiú...rendes, ápolt. Én sem örülök annyira, nem szeretem, ha a fenekemet szaglásszák. Ha valaki tolakodó, gyorsan leülök...na most mi van kishaver?...de ő nem olyan. Körbejár…..
Az RTL Klub esténként jelentkező napi műsorai miatt a "sorozatsáv" nézői járnak a legrosszabbul, ugyanis a külföldi szériák, és a péntekenként jelentkező saját gyártású Showder Klub epizódjai éjszaka, nem ritkán éjfél előtt pár perccel érnek véget. Tavaly novemberben a háromról kettő napi…..
A kispocokkal együtt eltűnt a cicakaja is a lakótelepről. A többi macsek is elköltözött valamerre. Kispocok anyukája meghalt, azt mondta mami és vizes lett a szeme. Olyan sírós lett mostanában. Mindig elmondja, hogy én ne menjek. Este percekig simogat, puszilgat és megígérteti velem, hogy várjam…..
Molly vagyok Régen írtam... 2017.09.25 22:37:33
Én mondtam a maminak, de ő lusta, pedig én diktálnám.Voltunk szabin. Az jó...sokat sétálunk ilyenkor. Csak úgy, össze-vissza. Most már jó, a maminak, mert lehet diót szedni. Az nekem is jó, mert szeretem. Igaz, a lakásban nem kaphatok, mert eldugdosom a ruháját és már többször eldugította a…..
Molly vagyok Mami becsapott... 2017.08.16 23:30:45
Elindultunk a másik oldalra sétálni. Ott már régen nem voltunk, mert meleg volt és fájós a lábam. Azt hittem sétálunk egy nagyot. Aztán meglepődtem, mert irányt váltott és elvitt a kék köpenyesekhez. Ők is be akartak csapni, mert csak a nadrágjuk volt kék...de engem nem lehet átverni.Mami…..
Molly vagyok meleg van... 2017.08.02 02:09:10
mondtam maminak, hogy ne fűtsön ennyire, mert sok pénzt kell majd adnia érte...de nem hallgatott rám.Mondta, hogy maradjunk inkább a hűvös lakásban, mert az sokkal jobb. Tudom én, hogy mire megy ki a játék...el akarja csalni a sétáimat...de nekem az jár. Meg a nyelvem is...lóg és hangosan…..
Molly vagyok 2017.08.02 01:45:51
Itt hagyott a mami. Elment pár napra a fehérköpenyesekhez. Annyira fájt már a lába és a háta, hogy engem sem tudott a végén kivinni sétálni, Lili sétáltatott és pótMargó. cserébe nem sokára mi visszük ki Daphnet, amíg ők elutaznak.Annyira fájt a mami lába, hogy sírt és elájult amikor éjjel kivitt…..
Molly vagyok kezdem megszokni, hogy 2017.08.02 01:45:37
mami megint itthon hagy éjjel egyedül. Ő meg nem szokja meg, hogy takarítani kell utánam. Mit gondol, mindig sikerül a pelusra pisilni? Nagy munka ám arra figyelni, meg a lakást is őriznem kell. Reggel nagyon kell figyelnem, ha valaki elmegy az ajtó előtt, nehogy ne vegyem észre mamit. Ha nem ő az,…..
Molly vagyok vannak rajongóim... 2017.07.27 16:01:59
Bizony. Az meg azt hiszem jó dolog, mert mami örül és mindjárt ki is akarja sajátítani a naplómat. Azt mondja azért, mert pár évig nem írtam. Persze, mert nem volt ceruzám:)Egyszer nekiült, hogy megírja, hogy kerültem hozzájuk. Tegyük ide be, nem bánom, mert arra már én nem is emlékszem. Nekem az…..
Molly vagyok 12 éves elmúltam. 2017.07.27 08:27:17
Mami megigerte, hogy írunk blogot. Már én is mondtam neki...de mami lusta. Mindig azokat a fura nyelvű  filmeket nézi. Persze beteg is volt, még mindig gyorsabb vagyok nála,  de legalább igyekszik. Már nem megyunk olyan messzire sétálni és rám fogja. Na jó. ..néha rendetlenkedik a hátsó lábam. …..
Molly vagyok mami beteg... 2017.03.26 09:37:24
Nagyon fáj a porcogója...én ezt nem értem, mert amikor én eszem a pipiporcit, egyáltalán nem fáj. Viszont mami sír, sziszeg, sóhajtozik és csúnyákat mond. Feküdni nem bír nyugodtan, állandóan mászkál, nem hagy aludni. Állandóan álmos vagyok. Sétálni viszont tud...még jó! Igaz, hogy mindig rám…..
Mollyka megy az állatvédőkhöz. Mami mindig rám hozza a frászt. Jelszó...fürdés.Nem szeretem...nagyon nem. Régen nem is nagyon kellett kádba másznom, mert lehetett pacsálni a vizes szobában. Igaz, az sem volt jó, mert a fiúk lefogtak, mami meg lecsutakolt. Most viszont megfogja a grabancom és…..
Molly vagyok nem is nevettem ki... 2017.01.28 04:58:53
szerintem ez valami tévedés lehet.Az úgy kezdődött, hogy én és a pelenka. Az ágyon és mostanában a földön is. Azt mondta mami, ha már nem pisilek az ágyra, akkor nem fogja letakarni és fekhetek ott éjjel is. Érdemes megfontolnom.Ma reggelre a földön lévő pelenkára végeztem el a kis és nagydolgom .…..
Molly vagyok sajnos nem javul... 2017.01.10 00:58:43
mami. Szerinte én vagyok a rossz kutya...na jó, ennek a fele legalább igaz.Ma délután amikor aludni akart,  rám jött a mászkálhatnék, vagyis az ehetnék.Annyira egyszerű. Séta = kaja. Ajtóhoz megy a kutya, rácsap = séta. Röviden...ajtóhoz megy a kutya és rácsap = kaja. És még érti is, csak fel nem…..
Molly vagyok hidegedik. 2016.12.20 02:42:43
Mami szerint fel kell mindig venni a kabátot, amikor kimegyünk sétálni. Ha éjjel pisilünk, akkor nem, legalább sietek befelé, mert fázik a pocakom. Lebuktam sajnos, most egy kicsit harag van.Mami rájött, hogy csak azért megyek ki, hogy kaphassak esti séta utáni nasit. Nem is értem, hogy hol van itt…..
Molly vagyok nagy szívem van... 2016.09.16 23:34:09
...mondja ezt a mami. Én nem értem. Szerintem pont elfér a helyén. Igaz ami igaz, azért sok mindenki belefér.mami mindig nevet, mert a cicák a kerítésen belül inkább oda jönnek hozzám, mintsem hogy elszaladjanak. Nem is kell, nem vagyok én macskagyilkos.Szoktunk menni birkecskéket is nézni.…..
Molly vagyok valaki megint... 2016.08.03 05:13:56
rászabadította a meleget Mollykára. Nem szeretem. Mami vett ugyan olyan forgót, ami kicsit elviselhetőbbé teszi...de megmozdulni sincs kedvem. A lakásban csak fekszem egyik helyről a másikra, főleg a parkettán és a helyemen, mami melegít, amikor hozzábújok...de azt muszáj. Ha kimegyünk az…..