Regisztráció Blogot indítok
Adatok
B.B/alias B.B

18 bejegyzést írt és 6048 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt napokban messze terelődött a szó a Samsung tévé sorszámáról, pedig jólfejlett Homár-pozitív eset a drága. Ezúttal azonban ezt egy nagyon hasznos kanyarnak tartom, mert kibuktak azok a blog működésével kapcsolatos kérdések és problémák, amik az idejáró…..
B.B/alias B.B 2014.09.01 16:51:50
Ha több nő venne részt a magyar politikában, nem a múltba révedés és pozíciószerzés uralná a közéletet, hanem a jövőtervezés, ami mindenkinek jobb volna. Hol vannak a nők a politikából? Magyarországon lehangolóan kevés nő jut el a politika, a vállalatok és a média…..
B.B/alias B.B 2014.01.08 15:38:59
@getva:
Na jó, de egy milf esetében az sem árt, ha nem csak a segge jó, hanem a feje belsejében is található valami említésre méltó.
Például Selmeczi Gabinak egészen jó feneke volt, de már fiatalon olyan buta volt szegényke mint a tök. Azóta csak romlott, fenék terén is meg agy terén is.
A Jobbiknál tényleg egészen jó csajok vannak, kár hogy ők olyan népnemzeti ősanyák, azok meg nem gyantáztatnak.
Libertarian Az állam ünnepére 2013.08.19 00:00:00
Nagy ünnepként, a magyar állam alapításának és alapítójának ünnepeként tartják számon augusztus 20-át. Illendő dolog hát, hogy mi is megemlékezzünk róla. Ha a fogalom kialakulásának időbeliségétől eltekintve mai terminológiával akarnánk Szent Istvánt jellemezni, talán a fasiszta diktátor lenne a…..
B.B/alias B.B 2013.08.19 20:05:28
@yatumux: Csak fosod a szavakat, de még mindig nem adtál választ arra, hogy hol, kinél, milyen címszóval jelentenéd fel a bloggert.
Ahogyan arra sem válaszoltál, hol és mikor mondjak személyesen a szemedbe bármit is.
Szájhős vagy, kisfiam.
Na szevasz.
B.B/alias B.B 2013.08.19 20:15:17
@yatumux:
Mármint milyen számomat? Telefonszámra gondolsz? Persze, adjam meg, hogy aztán rejtett számról felhívhass és malac szavakat suttogjál miközben maszturbálsz?
B.B/alias B.B 2013.08.19 20:26:33
@yatumux:
Na, most igazat írtál, én is egészen biztos vagyok benne hogy nem bántanál.
Küldtem privátban telószámot, várom a hívásodat.
A mai nap egy eszméletlen unalmas, 3 órán át tartó meetingen ültem. Semmi közöm nem volt a témához, csak hivatalból lettem beküldve. A kínszenvedés nem szó arra, amit átéltem, így közben végig csak egy dologra tudtam gondolni: vajon milyen droggal tehettem volna ezt az alkalmat…..
Robi egy érdekességre lett figyelmes a SOTE érsebészetén, amikor bepróbált egy jeges kávét. Az hagyján, hogy a vásárolt termék egy hónapja le volt járva, de az automatában még februárban megromlott italok is voltak. Vajon azért, mert a páciensek nem látják az apróbetűt? A…..
Messze vannak már a régi szép idők, amikor még a Mónika showban tapsolók is kaptak pénzt. Az X-Faktor statisztái örültek, hogy vizet kaptak egy egész napos forgatáson, amit nekik meghallgatásnak vezettek fel: Az egyik énekes barátnője kért meg minket, hogy vegyünk részt…..
Azzal kell szembesülnöm, hogy amikor az Átlátszó Oknyomozó Újságíró Központ szeretné megtudni, hogy az MTVA mennyit fizetett ki Kovács Ákosnak háromszázhúsz rádiós szignálért, akkor a közhivatal megtagadja az adatszolgáltatást, Ákos pedig úgy hallgat, mintha a karthauzi…..
A Homár gyermekded lelkületű ismerősei is ezeket a kindertojásos Star Wars figurákat vadásszák, és nem egyszerű. Napalm arra is rájött, hogy miért: Gyermekemet szerettem volna meglepni Star Warsos kinder tojással egyik délután. Vettem is neki egyből 2 db-ot. Hazaérek a…..
Állásfoglalást küldött a 2013. április 8-i „A Rossmann kártyás fizetésnél is kerekít” című bejegyzést illetően a vállalat: A Rossmann Magyarország Kft. a bankkártyás fizetéseknél is alkalmazza a kerekítés szabályait, amelyre a 2008. évi III. törvény 3. §…..
Minek megbolygatni azt a jó számlagépet, ha már egyszer be lett állítva, nemigaz? A Rossmannál emitt aztán a bankkártyás vásárlásoknál is több pénzt vesznek le, mint kéne. Máshol is így megy? Az nem úgy van, hogy csak készpénzes fizetésnél szabad és lehet kerekíteni,…..
Naiv állampolgár csak röhög a szánalmas propagandakísérleten. Ha már túl lennénk a következő fázisán, és az alapvető élelmiszereken és gyógyszereken már egyáltalán nem lenne áfa, talán könnyebb lenne megindolkolni, miért kellett felélni a devizatartalékot: Nos, ma…..
B.B/alias B.B 2013.02.26 19:11:48
@fanus:

Helyes, fanus elvtárs, mutasd meg ennek a sok rohadt libsinek, hol lakik a Magyarok Istene! A Pártnak szüksége van a hozzád hasonló -ahogy a Kedves Vezető fogalmazott anno - panelprolira!
A bumeráng lényege az, hogy ha eldobod és nem találsz el vele semmit, akkor visszajön. Na épp ezt csinálta a hajdani rádiósok által alapított Bumeráng magazin is: szart se talált, és visszaszállt a gazdáikhoz, most jelent meg utoljára. Általában ízléstelen dolog örülni annak,…..
Ákos – 2084(FalconMedia) Az egész úgy kezdődött, hogy egyszer csak azon kaptam magam: azt elmúlt hónapokban határozott kíváncsiság érlelődött bennem Ákos új albuma iránt. Azzal tisztában voltam, hogy 2012-ben éppen tőle várni egy zeneileg igazán izgalmas lemezt meglehetősen…..
DopeManTV Tényező lettem... 2012.10.22 11:34:31
 Hiába próbáltak jelentéktelen színben föltüntetni a MILLÁS "haverok", a jobboldali média vagy éppen egyes baloldali tényezők, sajnos nem jártak sikerrel.  Pityinger DopeMan László immár a közélet kikerülhetetlen tényezője lett.  Elég volt egy jól sikerült…..
B.B/alias B.B 2012.10.22 15:40:00
@Rkhaylitsha:
Demokratikusan megválasztott kormányt rezsimnek nevezni valóban sötétségre vall.
Legalább akkora sötétségre, mint kétharmadot adni bármilyen pártnak ebben az országban.
Ez egy ilyen sötét ország, buta sötét lakossággal.
Pontosan egy hete, október 3-án jelent meg Ákos új nagylemeze, a 2084. Erről a lemezről a Lángoló Gitárokon debütált az Előkelő idegen és a Tipikus sztereó videója is, most viszont nem hagyományos klipet mutatunk be, hanem egy úgynevezett lyric videót, ahol a dalszöveg mellett…..
B.B/alias B.B 2012.10.10 18:11:17
@baladam:
Az lehet, hogy Ákos röhög rajtunk.
De rajtatok, szerencsétlen szemellenzős Ákos fanokon még jobban röhög, mert ti amellett hogy elájultok a nem létező művészetétől, még a zsebeit is teletömitek.
B.B/alias B.B 2012.10.10 18:47:31
@baladam:

Valamivel drágább cédéim és dévédéim vannak, mint a te 4999-forintos Ákos cédéd, de ez nem ide tartozik.

Netezni meg nem a koleszban szoktam, hanem nálatok, amikor felugrok anyádhoz egy félórácskára.

Így most jó?
Mindig viszket a billentyűzetem, amikor a masszázsblogon állatokról írnak. Nem azokra a faszokra gondolok, akik hülyeségeket csinálnak, hanem arra, hogy kutya meg macska meg más állat is van a helyszínen. Szarok rá ha meg is dobáltok érte, szerintem az állat nem való lakásba, olyan…..
Néztem az olimpián ezeket a piros-fehér-zöld zászóba burkolózott, nemzeti színekkel kifestett embereket, akik olyan lelkesen énekelték a magyar himnuszt. Nem tudom, hogy akik a Puskás stadionban jártak szerda este, hányan szurkoltak Londonban, mindenesetre, a londoni aranyérmeket…..
Egy dalt már bemutattunk Ákos októberre tervezett új stúdióalbumáról, most pedig itt a második. A Tipikus sztereó elsőként a soproni VOLT Fesztivál közönsége hallhatta élőben, a stúdióváltozat az elmúlt percekben mutatkozott be a Class FM reggeli műsorában, a Morning…..
B.B/alias B.B 2012.08.01 14:58:26
@blah:
Remek meglátás, amit Lencsés Pityu szeret, azt értelmes ember csak utálhatja.
B.B/alias B.B 2012.08.01 15:10:32
@caralho voador:
Valóban nem adott elő semmilyen zeneművet azon a rendezvényen, ez igaz.
Ott voltál? Tök jó lehetett. Én csak tévében láttam ezt a naccerű eseményt.
Pataki Attis valóban külön tészta, ő aztán akár kaméleonnak is elmehetne, anno majdnem Szadesz képviselő lett, aztán ahogy írtad is, Gyulának kampányolt, majd felült Viktor mögé a színpadra. Attisunk tipikus köpönyegforgató proli.
Nem történhet úgy tragédia, hogy valaki ne próbálja rögtön saját szélsőséges nézetei igazolására, esetleg azok terjesztésére felhasználni a szörnyűségeket. Az elmúlt napokban az egész országot sokkolta a fiatal pécsi rendőrségi pszichológus, Bándy Kata halála. Számos…..
B.B/alias B.B 2012.07.16 16:18:02
@külvárosi:
Csak szóltam, hogy legyen idő felkészülni.
B.B/alias B.B 2012.07.16 16:21:18
@Anti Anyag:
A posztoló nem számít, a posztoló zsidó, neki lehet zsidóznia.
Tavaly májusban tudtuk meg, hogy Bayer Zsolt az NKA miniszteri keretből nyújtott 35 milliós támogatásával újraforgatja a régi nagysikerű Másfélmillió lépés Magyarországon című sorozatot. Bayer az Indexnek úgy nyilatkozott, a Magyarországon készülő, 14 részes és a…..
Nehezen tudja elviselni az államgépezet akár egyetlen gyermek elvesztését is, aki kimarad az egyre súlyosbodó közoktatási nyomorból. Külföldön élő állampolgárt gyámüggyel fenyegette a 14. kerületi önkormányzat, ha nem mondja meg, hova jár a gyermeke óvodába. Mert az…..
B.B/alias B.B 2012.07.05 19:16:57
@pengusz:
Tényleg van valamiféle Hivatal, ahová be lehet menni, csak le kell adni a papírokat, és le lehet mondani az állampolgárságról?
Pontos címet, lécci.
B.B/alias B.B 2012.07.05 19:30:14
@hagyma:
Ja, hát ez tudom.
Aszittem van valami új szabály, hogy csak besétálok, lemondok, oszt leszophat az APEK meg a TÉBÉ..
B.B/alias B.B 2012.07.05 19:43:50
@hagyma:
Ja, hát a poszt toló az alapból hüje.
Kivéve ha a Szily posztol, mert ő mikroblogger, nem poszt toló.
Tisztelt Munkahelyi terror. Idén januárban kezdem el dolgozni egy irodában, viszont amint jött a nyári meleg nálunk is beizzították a légkondikat. Tudom, hogy sok embernek nagyobb problémája is van ennél de nálunk ez totális elviselhetetlen módon tették ezt. Ahol én dolgozom,…..
  Tisztelt Praxis Blog!   A kisfiamnak egy szép hétfői napon egy kis bogárka mászott a fülébe Szegeden egy kerti pancsolóban. Mi a szülei épp nem voltunk vele, mert a szomszédban volt a pancsoló. Fiunk barátainak szülei látván gyermekem sínylődését ( komoly fájdalmai…..
Mert valami történt. A harangozás ügyében nyilvánosság elé került konfliktus csak a jéghegy csúcsa lehet.Kovács Zoltán kommunikációs államtitkár, az állami ünnepek fő szervezője azt kérte az egyházaktól, hogy a nemzeti összetartozás napján délután, a trianoni szerződés…..
B.B/alias B.B 2012.06.05 18:20:52
B.B/alias B.B 2012.06.05 18:22:11
   A heti borító igen különösre sikerült a Time magazinnál. Nem egy újabb háborús avagy mozis hős látható a címlapon, hanem egy fiát szoptató anya. Igaz, a gyermek nem is olyan kisded, hiszen már 3 esztendős múlt. A mama 26, Jamie Lynn Grumetnek hívják, és…..