Regisztráció Blogot indítok
Adatok
francia9999

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vendégszerzőnk, Bencsik Gábor írása   Egy éve van kerítés Magyarország déli határainál, egy éve támadják emiatt Magyarországot. Vajon milyen lenne ma Európa, ha nem épült volna meg a kerítés? Mint sokan emlékszünk, a kerítés felépítése előtt rohamosan, a kezdeti néhány százról nyár végére több…..
  Vannak dolgok, amelyekről hajlamosak vagyunk azt hinni, hogy világmegváltó újdonságok, menők és trendik,  pedig mások jó ideje a legnagyobb természetességgel csinálják. Ilyen mondjuk a kerékpározás. Budapesten csatákat kell vívni egy-egy biciklitárolóért, pedig egykor ott…..
Ma mutatkozott meg igazán a Köztársasági Elnök úr minden emberi kvalitása és valódi nagysága. Nem adta fel rögtön. Kiállt és kiáll az igaza mellett, és továbbra is harcolni fog, hogy bebizonyítsa: nem csalt és csupán aljas támadások áldozata. Ráadásul az ország…..
Andreának nem sikerült lekérdeznie devizahitele egyenlegét, mert olyat az OTP csak a végtörlesztési szándék bejelentése után 8 nappal készít. Hogymi? Bónusz megsúgták, hogy a takarékszövetkezeti hitel sem jobb, ott jövőre fognak kamatot emelni:Devizahitelt szeretnék…..
francia9999 2011.10.19 13:26:52
@elwood: ja, ezt akartam irni en is. en is most vegtorlesztek, kiszamoltam hogy mai arfolyammal cirka ketmillioval fizetek kevesebbet, mintha napi arfolyamon tennem. orulok neki, nem sirok. a takarekszovetkezetek meg beetetnek most, aztan amikor ujra eladosodz husz evre, akkor fel ev mulva ok kezdik lehuzni a bort. az alapkamatot az MNB ugyis felemeli par honapon belul, az akcios hitelkamatok jol ala voltak eddig is tamasztva (lasd mag Somogy takarek), de vegyetek csak fel toluk forinthitelt, az lesz a tuti
Rájöttem! Részvények 2011.09.01 09:00:00
A tőzsdén bárki, akinek van egy kis sütnivalója szerencsét próbálhat. Elsőre bonyolultnak tűnik az értékpapírok vásárlása és eladása, de ha egy ideig figyeljük melyik részvények ára emelkedik illetve süllyed, gyorsan ráérezhetünk, hova is érdemes a pénzünket fektetni.…..