Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pizsi16

0 bejegyzést írt és 180 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dinamó Műhely 33 perc 2015.01.02 11:18:15
A férfi pár perccel azelőtt eshetett el, hogy odaértem. Arccal előre bukva, mankója mellette. Hívom a 112-t. Gyorsan kapcsolják a mentőket. Elmondom, mit láttam, és hogy hol történt. Első kérdés: hogyan van felöltözve. Számítottam erre, azt hazudom, jól öltözött, középkorú…..
Pizsi16 2015.01.03 20:49:09
@_Nyuszi: az én táskámban mostanság cumisüveg, popsitörlő, pelenka, csereruha, kölesgolyó és a fél lakás van...:) Ahol én dolgoztam ott az orvosok a krónikus egyébként jól ismert anamnézisű beteget is csak kesztyűben volt hajlandó újraéleszteni. A kolléganő ( nővér) kezdte csupasz kézzel intubálni és előtte kiszedte a műfogát is. Amíg nem volt családom én is bátrabb voltam. Ha gyerekekkel kerülök ilyen helyzetben kire bízzam addig őket, amíg én küszködök a jóemberen? A villamoson még a fejüket is elfordítják az emberek , ha meglátnak egy babakocsit. Terhesen talán 2-3x adták át a helyüket az emberek azok is középkorú nők voltak.
Már sokan, sok helyen leírták, hogy a kis Magyarország nem alkalmas arra, hogy évente kitermeljen annyi énekest, ami tartalmilag kitölt alkalmanként 2-3 tehetségkutatót. Ezért is meglepő, hogy az X-Faktor szerkesztői idén ennyi tehetséges(nek tűnő) arcot voltak képesek…..
Vajon mennyire erős gyomor kell egy viszonylag hosszú humoristakarrierrel rendelkező párosnak, hogy a biztos munkahelyért cserébe arcon köpjék saját magukat, és felvegyék a köztévé Obersovszky-tempóját? Bevallom, fogalmam sincs, de amit tegnap véletlenül elkaptam az M1 Szálka,…..
Tragédia! Az ország egyik legszebb színésznőjének titulált Gregor Bernadett besokallt a Fókusz egyik riportjától, amiben képesek voltak egykori kapcsolatairól is beszélni, és megsértődött, mint egy hisztis tinipicsa, és mostani faszijával együtt kiszállt a műsorból. A…..
Az előkészületek kitárgyalása után mai témánk ismét az interjúkkal lesz kapcsolatos, ráadásul egy vendégírás keretében. Engineer001 összegyűjtött néhány pontot, amire érdemes odafigyelni egy ilyen meghallgatás során. "Igen, igen, tudom, hogy volt már itt egy hasonló…..
Subba Így budizz Indiában 2013.08.31 13:46:42
Én kapásból az elején rontanám el, mert össze-vissza hánynám az egészet, azt meg ugye itt nem említi, de mindenesetre ez egy veriveri hasznos videó, ha arra jársz. ..
Ha hajnal kettőkor gyanús zörejre ébredünk, hajlamosak vagyunk meggyőzni magunkat, hogy biztos csak egy macska csapott zajt, és másik oldalunkra fekve alszunk tovább. Pedig azt a lehetőséget sem kellene kihagynunk, hogy hívatlan látogatónk érkezett... A legrosszabb rémálomnál is…..
Subba Kedves gyerekek! 2013.05.03 14:07:37
Pöttyös labdáért megmutatom, hogy kell! Köszi Pí!! ..
Korábban egy napokon át tartó szerverhiba miatt véletlenül eltemettük az Új Ász című napilap online kiadását. Aggodalomra azonban semmi ok: a bulvárlap él és virul, kattintson mindenki az ujasz.hu-ra! Kit érdekel, hogyan él a rács mögött az asszonyverő sorozatsztár, Damu…..
Még egy döntőn túl vagyunk, ez volt tán a tizedik (agyrém), de nem az utolsó, mert holnap feszül majd egymásnak a két továbbjutó, Oláh Gergő és Antal Tímea. Mondhatni, borítékolható volt, hogy Csobot Adél eddig tudja elfoxtrottozni magát, és itt már elfogy a kakaó, de a…..
Pizsi16 2012.12.16 09:32:44
@Jó Mercutio halott: Kazincbarcika nem cz -vel írandó, te gyökér...
Két évvel ezelőtt elindult egy Szíj Melinda nevű nő a Megasztárban, mert szerette volna kipróbálni magát mások előtt is, van ez így, mi sem az asztalfióknak írogatunk, ugye. A jellegzetes csíkos szatyrát és kötött pulóverét a meghallgatáson sem szívesen tette le, ha más nem,…..
Mármint nem a farkát, ne tessék már menten ilyesmire gondolni, hanem a balhét. Junior azért hamis, és énekel olyan szarul ahogy, mert a mentora, az egyébként vállalhatatlan viselkedésű Keresztes Ildikó szar nótákat választ neki. A Bors lelt rá az ominózus kijelentésre MiniJimmy…..
Pizsi16 2012.10.30 21:04:24
@Szupra: Vigyázzatok , mert hasonló beszólásomért 1 hónapra eltiltottak a blikk.hu oldal további kommentálásaitól...Vagy , mert rosszat mertem írni erről a kreténről...
A The Voice indulásának másnapján mutatkozott be a mesterségesen keltett bulvárhisztériának (Jimmy fiaKrisztián és Csobot Adél továbbjuttatása) köszönhetően eddig kétmilliós nézettséget hozó X-Faktor első idei élő adása. Az RTL Klub vélhetően azt szerette volna, hogy a 12…..
Pizsi16 2012.10.14 10:49:37
2005-ben született a fiam, a SOTE I. sz Baross utcai klinikáján. Soha életemben olyan szerencsétlennek, bénának és kiszolgáltatottnak nem éreztem magam, mint a terhesgondozás alatt. Tisztelt Praxis!   Igyekszem röviden. 2005-ben született a fiam, a SOTE I. sz Baross…..
Pizsi16 2012.09.16 15:24:24
@Turchi: Én is ott szültem és hasonló "élménnyel " jöttem haza. Ha az ember ilyet átél, nehezen tudja elfelejteni.Persze, hogy a fájdalmát minden fronton megosztja a világgal.
Én 3 hétig feküdtem ott és 1-1 semleges szituációtól eltekintve minden nővér bunkó volt. Az orvosommal meg voltam elégedve. A többi orvos semmit nem tesz a másik doki betegeivel. Szülést ne indítank meg a 40 hét előtt akkor sem , ha cigány gyerekek potyognak az égből.
Szakmai , emberi hiányosságok garmadáját kaptam ,de az eü. dolgozók már csak ezt kapják.
Nem mennék oda vissza a világ összes kincséért sem....
  A mátyásföldi villanegyedben elég sok német cégvezető lakik, akik pont olyanok, mint a mesebeli németek, hogy ott aztán mindennek tüchtignek kell lennie. Szépek is a villáik, rendben is van a kertjük, hanem, ha a fű nem akar úgy nőni, ahogy az meg van mondva neki, akkor jön a…..
Amikor hazánkban valaki a fájó torkára egy Negro cukorkát vásárol, lehet nem is tudja, hogy a márka nevének kiejtésekor az Egyesült Államokban elég csúnyán néznének rá egyesek, bizonyos környékeken pedig még ennél is rosszabbul járna. Ezt bizonyítja a rapsztár 50 Cent is,…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Pizsi16 2012.08.22 07:10:32
@MRN: Természetesen a férjemmel együtt , de mivel ő is vállalkozó a gyermek ellátása szinte 100 %-ban az enyém. Nincs nagyi a közelben és már 3 éves kora előtt bölcsi ment a gyerekünk.
Mé­regerős tesz­to­­­szte­ron-ké­szít­mé­nyekkel lövi be magát VV Cristofel, aki azért nyúlt a kokszhoz, mert nem akar szégyenkezni a teste miatt, írja a Blikk. A bulvárlap csodálatos hétvégi cikke így folytatódik: „Olyan leszek a teszto­szterontól, mint Hulk, a…..